Lähteekö Toista Maata keikoilla? Tuskassa?

Treenaamme sitä settikuntoon koko ajan. Ei oo muuten helppo…

Käykääpä joku heittämässä Lappeenrannan Levymusiikkiin useampi noita paitojanne.Näyttivät koot olevan ikävästi vähissä.

Pistetään korfan taakse.

Olisiko mahdollista että herrat kitaristit pitäisivät joskus klinikkaa kitaransoitosta?

Heko heko. Miksi ihmeessä? Ja oishan se hiukka noloa alkaa itse järjestämään tuollaista, ellei sitten satu olemaan Joe Satriani.

Onko Teillä keikoilla muuta myytävää kuin paitoja?

Ei. Rakkautemme ei ole kaupan.

Onko paitoja tulossa myyntiin esim. Swampmusic:iin tai muihin nettimyymälöihin?

Tsekkaappas bannereita tuolta sivun oikeasta laidasta tai Nyt hermolla… -osiota sivun vasemmasta reunasta.

Kuinka menee oikeaoppinen Göteborg- komppi?

Nyt kysyit ihan väärästä paikasta.

no johan on aikoihin eletty, joka paikasta pursuaa kehua ja ylistystä, levyt napsii viisiä tähtiä ja keikat on sytyttäny ihmiset ilmiselvästi ilmiliekkeihin. eikä suotta! kerrassaan loistavaa. moni helsinkiläispoppoo olisi pistäny köyden kaulaan sen jälkeen kun debyyttilevy ei breikkaa, mutta tehän poijjaat näytitte näin mallia kaikille pelleille. mutta niin, kysymyskin oli: kun te nyt syksyllä meidät hetkeksi jätätte hetkeksi, niin olisi mahdollista kasata jonkinlainen kukko-ep:n tyylinen pläjäys, mukaan ehkä vähän livematskua, coveria, videota tai muuta vastaavaa. mites ois?

Me ollaankin pikkuisen väjöjä. Syksy-EP on hyvä idea, ainakin se oli viime vuonna. Katsotaan nyt, hyvät fanit palkitaan. Ehkä.

Oisko ees hianoa jos Anneli Tuisku jäis Mokomalle kakkoskeks?

Emmie tiie.

I just got my first Finnish Metal album. My Finnish friend said that your album would be worth of buying. I, myself am from England, you see. Well, I bought your cd and noticed that your sounds were quite good. I like those. And your songs have good feeling and passion (for playing). The cd started to taste even better when my friend translated the lyrics. As specialy Anouncer of Silence (hiijasuden jullstaja) (I´m not very good writing Finnish, but its atleast close) has good lyrics. (My friend also told me from these websites) Next I thought that I would buy your older albums and few other Finnish metal-albums. I like also Finnish band called trio execution (thats how my friend translated its name). So thank you very much from your music. I´ll be listening to your Emperor of this world-album a lot! Yours Jonathan C. Ps. I forgot to say that the drawings in the albums scrab book are great. Your singer Marko looks funny! Rock on… Yours John C.

Dear John, thanks for the uplifting greetings. Take care!

Kannataisiko teidän pitää lomaa tästä webbi-touhusta? Oman terveytenne kannalta. Ei varmaan ihan hyvää tee henkisesti lueskella näitä mahtavia terveisiä…

No kyllähän tämä on pahimmillaan melkoista egotrippailua. Onneksi olemme aikuisia ihmisiä ja pystymme käsittelemään niitä.. mitä ne nyt on… ai niin! Tunteita.

Miksi kitaristeilla on niin lyhyet hiukset?

Hyvä kysymys. Oisko ne jotenkin tyhmiä?

Hahaa… Olen metsästänyt levystänne heikkouksia. Sillä olen toistaiseksi uskotellut itselleni, että mikään ei voi olla täydellinen. No tämä Ruhtinas kuitenkin näytti murtavan tuon elämänperiaatteen kunnes…

Kunnes mitä?

Yhtyeenne ominaissoundia ei voi kiistää: biisi kun biisi on alkusekunteista asti tunnistettavaa Mokomaa. Vaan tässä myös piilee sudenkuoppa. Laulumelodiat ja riffittely tuntuvat jossain määrin toistavan itseään. Onko yhtyeellä miten voimakkaana viettinä kokeilunhaluisuus? Aiotteko yllättää itsenne jokaisella uudella sävellyksellä vai pelaatteko mielummin ns. varman päälle? Nimim. evoluutio-Jack

Onpa vaikea ottaa kantaa. Nykyään riffejä tekee useampi jeppe, joten siinä mielessä itsensä toistamisen ei pitäisi olla niin suuri ongelma. Hevi itsessään on toki tyylilajina hieman yksiulotteinen. Vielä ei ole tullut “sisäistä pakkoa” ruveta kokeilemaan eksoottisia soittimia tai konetaustoja. Laulu, kaksi kitaraa, rummut ja basso riittävät toistaiseksi.

Uusi levynne on yksinkertaisesti loistava, kiitos siitä! Jos omia keikkojanne ei lasketa, minkä bändin keikkoja odotatte innoikkaimmin tänä suvena?

Meshuggah Provinssirockissa.

Miäpäs näänki teidät perjantaina!!

Hyvä!

Anteeksi, en muistanutkaan että omistin jo SKR-002 levynkin =) Ei vaan tullut mieleen. Mitäs te aiotte kiertueen jälkeen? Taukoa vai jo uutta rässiä säveltämään? -D-

Kesän jälkeen paikkailemme itsejämme ja mahdollisesti vielä jäljellä olevia ihmissuhteitamme.

Houkkaa ei ainakaan viimeksi Tampereella kuultu, oletteko Mokomat menneet pudottamaan sen ohjelmistosta? Itse elän sen voimin aina seuraavan kuukauden joten toivottavasti saan vielä joskus nauttia tästä loistobiisistä livenäkin. Saanhan?

Settilistaan on nyt sellainen tunku että. Toivossa on kuitenkin hyvä elää.

apua!! saako teidän kukkopaitoja enää mistään?? t. hätääntynyt naisihminen

Prkl! Akat on pulassa, eikä voi auttaa.

Vaikka kiitoksia jo olette runsaasti saaneet niin tässä vielä yksi, uudesta levystä tietenkin. Kurimuksella ne nopeat biisit olivat parhaimmat, mutta tällä uudella kolahtaa hitaatkin. Silmäterä ei koskaan oikein koskettanut (vaikka nainen olenkin :)), mutta uuden levyn herkistely Uni tulla saa on kaunis! Ja avausraita on upea, ja nimibiisi, ja ja ja… Jos miinuksia haluatte, niin Hyisestä sylistä ja sen kertsistä en pidä, mutta saatte sen kuitenkin anteeksi koska olette niin hyviä.

Kiitos kehuista ja synninpäästöstä.

Onko soittotaito suoraan verrannollinen veressä olevan alkoholin määrään?

Se on itse asiassa kääntäen verrannollinen.

Himosfestival: Torstai Mokoma 02.00 – 03.00. Voi herran jumala! Juhannusfestarit vielä! Missähän kunnossa porukka oikein mahtaa olla? Sen verran voin kyllä luvata että minä seison hamaan loppuun asti lettiä heiluttaen ja nyrkkiä takoen!

Heh, missähän kunnossa bändi mahtaaa olla?

Moi! Pitää kysyä semmosta että…kumpi on soolokitaristi Kuisma vai Tuomo? Vai onko ne sekä että…?

Ei kumpikaan.