mitä mieltä olette, jos jotkut pikku bändit soittaa teidän kipaleita keikoillaan? Niin ja uus levy on kyllä ihan saa**nan kova kiekko.

Coveroiminen on ollut ainakin meidän näkövinkkelistä kunnianosoitus coveroitavaa bändiä kohtaan. Kukapa sellaisesta ei pitäisi!

“Toista maata” on yksi komeimpia avausraitoja ikinä. Soundit kumartavat vahvasti Slayerin suuntaan, ja tunnelma on kuin Black Sabbathia parhaimmillaan. Oliko tietoinen valinta, vai tuliko takaraivosta?

Kiitos. Slayeriä ja Black Sabbathia on toki kuunneltu, mutta ei voi sanoa että tuo olisi silti tietoista.

Aiotteko tehdä toisen musavideon tältä albumilta? Haudan takaa on loistava.

Ei tiedetä vielä. Olisihan se kivaa.

mein gott!!! Levyllähän on aivan loistavat sanat. Oma suosikki kohta on “jaksaa, jaksaa…” Kiellän itseni biisissä. Toimii, toimii

Hyvä!

Aika Hele-Vetin hyvä keikka Kuopiossa. Ei voi muuta todeta kuin lissee. Uusi albumi kuulostaa joka kuuntelulla paremmalta. Ette ole Savonlinnaan päin suuntautumassa (tämä kuitenkin on tässä kotikentän kupeessa) keikan merkeissä? Paikallinen levymesta ei ilmeisesti vieläkään hommaa teiän levyjä (‘kele), mutta onneksi citymarketista löytyi se tarvittava 1 zipale. Syökäähä pojat enemmän viisikon malliin niin näytätte entistä hevimmältä.

Kiitos. Savonlinnaan meitä ei ole pyydetty.

pizza vai hampurilainen? mies vai nainen? hernekeitto,hernesoppa vai hernerokka? siinäpä arvoituksia!

No niinpäs olikin.

Satutteko tuntemaan/tietämään herra Perunan?

Jaa.

Ensinnäkin : Veditte sitten aivan mahtavan keikan tuossa menneellä viikonloppuna Vaasan Club25:ella! Niskat on vieläkin kipeenä, Kiitos! Ensin DIABLO sitten MOKOMA! Ei paha, ei paha! \w/ Toiseksi : On muuten tosi komea toi uusi video (Haudan Takaa). Oliskos sitä mahdollista tyrkätä levyraatiin “kaiken kansan nähtäväksi”, jotta saataisiin taas vähän keskustelua aikaan! ? 😉 Lisää tätä! Thrash! \w/

Levyraati meni ohi. Pistä palautetta MTV3:n ja kysy että miksi.

Saaisko meijän bändi soittaa kappaleen Väsynyt atlas- coverina meidän tulevalla keikalla, joka on kohta?

Saa, muistakaa vaan täyttää teosilmoitukset.

Kuisma on herra!

Jep jep.

Termokaasu! Teitte hyvän levyn, mutta toisaalta, nyt tuli sellainen olo, että seuraavalta levyltä voi odottaa jotain vielä enemmän…?

Ollaanpas sitä nyt hätäisiä.

Niin, niin, mutta miten se Hyggiksen komppi oikein soitetaan?

Janne vastaa: Heiluttele raajojasi rytmikkäästi musiikin tahtiin. Kyllä ne kompit sieltä löytyvät jos ovat löytyäkseen.

No se on oikeesti kiva levy!

No kiva.

En vieläkään oikein osaa istuttaa Hyinen syli- biisin sanoja muuhun levyyn…

Yritä vaan, kyllä sinä onnistut.

Saikkonen on lutuposki.

Pitää muuten paikkansa.

Mä olen vähän ihastunut Kuisma Aaltoon.

Otan osaa. Toivottavasti olet edes naispuolinen henkilö.

En kyllä lähetä mitään kommentteja tänne!

Hyvä idea. Minäkään en taida vastata tähän mitään.

Uus potkii persiille ku ryssämummo ladaa! Kattelin ettei oo kukaan oo tainnu kysästä vauhtiraita vade retro satanan suomennosta nimestä? Elikkä mitä se mahtaa meinata. Nosturissa ja Tuskassa nähdään! Pittiä tiedossa. Syvä kunnioituksen kumarrus teille

Katsoppa tarkemmin.

Tällaista kysyisin että toimiiko Punainen kukko eepeen videot tavallisessa DVD soittimessa vai tarviiko ne tietokoneen. Mietin vaan etten turhaa investoisi koska en omista tietokonetta. No mutta Mokomahan ois loista syy hankkia tälläinen nykyajn rakkine:)

EP:n videot eivät ole DVD-formaatissa, vaan data-muodossa ja toistuvat tietokoneella.

Mitä kahta et vaihtaisi?

Sinua ja minua.

Muistelisin että olisitte yrittäneet ostaa Yle:ltä viime kesän Tuska keikan, joten saitteko ostettua sen? Jos ette niin se taitaa olla finanssi kysymys, sen verran monelle bändille Yle on myynyt Tuska oikeutensa.

No eipä nuo oikeudet paljoa maksa, eli ei todellakaan ole rahakysymys. Pitäisi ensiksi keksiä sille nauhalle jotain järkevää käyttöä.

Nauhoititteko niissä levysessareissa jotain bonaribisejä? Oli nääs aikasemmin puhetta noin 15 biisistä ja kun levyllä oli “vain” 12, niin mihis nuo muut on tulossa? eepeelle vai hä? Ois paree tulla tai mie poltan housut roviolla ja käyskentelen koko kesän ilman!!!

Heh, vahva uhkaus. Studiossa nauhoitettiin lopulta 14 biisiä, jota yhtä ei edes miksattu. Yksi potentiaalinen bonusraita on siis olemassa, nimittäin Uusi Aatami, uusi Eeva.

No mä en nyt oo ihan varma mut onks siihen diabetekseen joku lääke?

Entä unohdukseen?

Kuopio kiittää hartaudella ja kumartaa syvään sillä aihetta on. Niskat meni jumiin, mutta lihakset rentoutuu sillä millä ne on rasitettukin eli Mokoman uudella levyllä! Kaikesta rässiydestä ja metallisuudesta huolimatta oli Kuopion keikka erittäin pirteä ja iloinen tapaus. eikä se MArkon “blackout” haitannut… paransi vaan tunnelmaa kun kuultiin toinen säkeistö vielä kertaalleen 🙂 Miinuksena se, että Nämä kolme ovat yhtä kappaletta jäin kaipaamaan. Tulkeehan pian uuvvestaan on nimittäin niskalihakset jo kunnossa!

Kiitos paljon!

Kyse on todellakin pikemminkin progressiosta. Anteeksi, miust vaa sujet on nii ihkuja, että piti ölähtää viestin sisältämän kritiikin heppoisesta luonteesta huolimatta. T: SaiPa-Ripa p.s. pictura pulchra est..

Risto tykkää susista, Risto tykkää susista…

Perskules!!Odotus palkittiin..Tämä jos mikä tulee olemaan vuoden metallilevy,ei epäilystä!!Vetäkäähän tiukka keikka 19.5.Kiitos ja kumarrus!!-Haxu-

Hyvä Haxu, teemme varmasti parhaamme.

aikasta komiasti irtos avoin hauta eilises tuska03 koostees..tuli mieleen provinssi03 ja täpinä tulevaa kohti..pääsette onneksi soittaan perjantaina..paitaa ja kesän keikkoja odotellessa..ps.aivan kylmät väreet menee uusintanne kuunnelles..ja muuten..polttelooko provinssin esiintyjäkaarti..meshuggah,diablo,exodus?

Provinssista tulee kesän kohokohta. Toivottovasti omakin keikka menee hyvin.

Haudan takaahan tullaan näkemään perjantaina telkkarista, kun top40:ssä paljastetaan ykkönen!!! Perkele!

Itse pistäisin rahani likoon mieluummin Antti “Mie tykkään kauniista vaatteista” Tuiskun puolesta. Jos meidän sijoitus paranee Kurimuksen 31. sijasta niin hyvä.

Onko 26.5 Yo-talolla teillä lämppäriä? Milläs lavalla ja monen aikaan tänä vuonna Mokoman poijat soittaa Provinssissa? Veikkaanpa että taitaa olla isompi lava ja aivan varmasti parempi aika… onhan se sentään perjantaina, ettei niinkin paska aika kun viimeksi sunnuntaina aamuna, kun kaikki menninkäiset viimeisillä voimillaan raahautui riehumaan Mokoman tahtiin… Mutta olihan se kumminkin niin hyvä keikka että ostin seuraavana päivänä Kurimuksen ja siitä se ajatus sitten lähti. Monta kertaa sen jälkeen teidän keikoilla on tullut niskat tuhottua! Perkules! Jatkaa samaan rataan! Nähdään keikoilla.

Yo-talon lämppäritilanteesta ei ole tietoa. Provinssissa vedetään perjantaina jossain prime time -slotissa.

Sitä saa mitä tilaa, eli top-listoja: TOP-x paskimmat keikat ja miksi, älä selitä, kyllä niitä on! Entä mikä oli viimeisin levy, jonka olet (kuka sitten vastaakin) ostanut?

No selitänpäs! Eli emme viitsi listailla. Pitää kunnioittaa sitä, että joku on maksanut rahaa nähdäkseen meidät soittamassa. Sitäpaitsi harvoin kaikilla meillä on “paska keikka”. Jollakin menee aina paremmin, jollakin huonommin. Joskus jotkut ulkoistet tekijät ahdistavat, mutta sellaista se näissä bändi-illoissa aina välillä on.

Monelta aloitatte soittamisen Nosturissa 22.5 Lauantaina?

Näillä näkymin 00.00.

Onko Annala joulupukin veli?

Ei.

moi! Olen sanaton…kovan levyn teitte. Se tarvi kyllä pikkuisen sulattelua kurimuksen jälkeen, mutta loistava silti. Etenkin haudan takaa ja poltetun maan taktiikkaa iski täysillä! -Emppu-

Kiitos.

Pakko kysyy, et mitä mieltä te ootte Irakin sodasta ja terroristi hommeleista? Nyt tuli vähän vakavia kysymyksiä…

Kaatuu kaupungin muurit, patsaat kaadetaan, uudet paljastetaan – Saapuu valtias uusi, kansa hurraa ja parempaa aikaa odotetaan. Ja muu jatke pahuudesta taustalla, ei taida Ameriikan presidentti todellakaan olla herrojen suosikkilistalla. Tuohan kertoo selkeästi Irakin sodasta. Tai kaipa taas tulkinta kertoo enemmän tulkitsijasta kuin tekstistä?

Ei nyt jaksaisi spekuloida. Soitamme heviä, emme ajattele.

Älkää suotta vähätelkö liikaa niitä vanhempia levyjänne. Henk.koht. en Valusta pidä erityisemmin mutta 120 päivää on ainakin todella kova. Uskoisin että Kurimus/Ruhtinas-diggaritkin osaavat suhtautua niihin avoimin mielin eivätkä itke kun sitä thrash-komppia ei löydykään. Kyllä minusta(kin) uudemmat levyt edustaa sitä mieleisempää linjaa mutta tuo 120 päivää viihtyy ainakin minun soittimessa siinä missä uudetkin. Perhanan hyviä biisejä täynnä koko levy, olkoonkin rokkaavampia ja melodisempia.

Kiitos kannustuksesta.

Kuisma perkele, missä mun paita viipyy??? x)

Kuisma vastaa: Riippuu siitä kuka olet.

Onko tuo “vierasta viljaa” CMX- vai Raamattu-viittaus? Aivan, eivät sulje toisiaan pois.

Heh, mieti sitä.

MITÄ MIELTÄ: JETHRO TULL, PINK FLOYD, KING CRIMSON…

Etäisesti tuttuja nimiä… Eikö nämä nyt olleet niitä Yhdysvaltojen entisiä presidenttejä?

Mikäköhän mahtaa olla osoite,josta pääsee Kamara yhtyeen sivuille?

Käytä Googlea. Niin minä tekisin jos Kamaran kotisivut kiinnostaisivat noin paljon.

“Ihminen on ihmiselle ihminen. Se on suttakin pahempi.”

Lyriikka, tuo mielen välipala.

Onks teistä oikeesti kivaa vastailla teidän fanien kyssäreihin ja kommentteihin? Tuge on ihana.

Onhan tämä hieman raskasta, kiitos kysymästä. Mutta välillä myös hyvinkin palkitsevaa.