“Miksi kompostissa ei ole valoja?” “Kompostissa ei ole valoja koska kolmekätinen mongooliorava sytytti naaputin ikkunat tuleen. Se miten ikkunat(siis lasiset osat)saa sytytettyä tuleen, jääköön arvoitukseksi…” “MIKÄ ON KOLMEKÄTINEN MONGOOLIORAVA?!?!” ^^Mun ja kaverini keskustelu..^^ Ja kertokaa oikeesti: MIKÄ ON KOLMEKÄTINEN MONGOOLIORAVA?!?! ~T~

Lapset, rauhoittukaa. Absurdi komiikka on aikuisten hommaa.

Nettisivujenne mukaan keikkanne Turun Kårenilla on keskiviikkona 9.6 – ja dbtl:n nettisivujen mukaan taas tostaina 10.6…? Dbtl-jengi mokannut taas kerran? Uusi levynne on loistava. Kiitos siitä!

Juuri saamamme tiedon mukaan DBTL veto muuttui keskiviikolta torstaille eli uusi päivä on todellakin 10.6.

Se on hyvä se teijän kitaristi se Sallisen Tuomo!! (kato viimesin Seura)

Tuomo “Kuopion oma poika” Sallinen. Hyvin on jengillä faktat hanskassa.

Kjehheh, mistäpä lie Janne vaikutteensa ottanut? Vertaapa Uni saa tulla -kappaletta, n. 0:24, ja TikTakin Sekoitat mun maailman -biisin alkua. Busted!

Hurjaksi on mennyt. Joko a) hevarit kuuntelevat nykyään Tik-Takia, b) meidän fanipohja on laajentunut listasijoituksen myötä tai c) ihan sama.

No nih. Johan se tapahtui. Santtu olkoon hyvin tervetullut 🙂 Ja sitten perjantaina testataan Santun keikkakunto, ettei vain vakiojäseneksi siirryttyä ole tapahtunut taantumusta.

Jep, nyt Santun ei enää tarvitse tsempata kun nimet on paperissa.

Syyhyäiskö Kuismalla sormet sooloiluun???

Ei.

Saatanan SANTTU!!!

Noh noh!

En taidakkaan kertoa niitä heikkoja kohtia levystä, kun koetan ne itsekkin unohtaa… Parempi niin, mutta onneksi tämäkään levy ei ollut täydellinen!

Onneksi emme tehneet täydellistä levyä. Muuten pitäisi lyödä hanskat tiskiin.

On se nyt hienoa kun Sage on ihan virallisesti kehissä!!! Miten muuten tähän päädyttiin?

Tähän päädyttiin siten, että Santtua kiinnosti ja muut olivat että no mikä ettei!

We wich you a merry christmas, Buenos dias ja Hasta luesto Santulle!!! Heijaa Santtu!

Jep.

Mites ois Nygård tekemään sanoitukset (mahd.) tulevan julkaisuun (ep) yhteen uuteen kappaleeseen? Hehe..

Siis kumpi Nygård? Yhtä kaikki, Rainer ei ehdi ja Petri on liian hauska.

On pojat NIIN komeita että päästään lehden kanteen, onko In Flamesin uus levy hyvä?

Uusi In Flames on pettymys.

Milloin katkeaa kamelin selkä? Vieläkö jaksaa ja ehtii vastata kaikkiin kommentteihin? 🙂 Suomen kuumin metallisensaatio kun näyttäis saavan aika paljon tätä viestiä tänne…

Heh, ei ollut lähelläkään. Sitäpaitsi tilanne näyttäisi jo rauhoittuvan.

Mahtavvee!Käsittämättömän hieno kokonaisuus tuo Ruhtinas-levy.Tylyä ja synkkää tilitystä ja mahoton paatos.Se on tullu selväksi, että olette hevimiehiä henkeen ja vereen, mutta mitenkäs muu rock-musiikki, 70-luvun hevi – Black Sabbath – ja proge – Pink Floyd & King Crimson – ja tuoreempi vaihtoehtorock – Faith No More, Pixies tahi vaikkapa YUP ja CMX? Niin ja onnittelut listasijoituksesta tietenkin ja kiitokset siitä, että olette palauttaneet uskoni metallimusiikin hulluuteen ja energiaan.Hyviä jatkoja!Pitäkää hulluus!

Kiitos ymmärtämisestä. Listaamistasi artisteista FNM, YUP ja CMX ovat edelleen aktiivisoitossa. Vanha proge on kyllä jäänyt väliin.

Kun tulee sen ansaitun loman aika, tässä olis teemaan sopiva kohde: http://laportepa.com/mokoma.htm Idyllisen näkönen paikka! Sinne voi sitten paeta vaikka listamenestyksen aiheuttamia kuuluisuuden kiroja…

Sinne.

Millaisia mikkejä Tuomo käyttää kitarassaan? Ja mitä vahvistimia käytitte ennen Vän Heileneitä?

Tuomolla on Seymour Duncanin Custom Custom -mikit. Onhan noita vahvistimia ollut. Marshalleita, Fendereitä, räkki-Rocktroneja jne.

Uskomattomat kitaristit teillä! Helvetin hyvännäkösiä ja minkä jytinän ne saikaan aikaan Nosturissa!? Huhhuh sanon minä. Kiitokset koko bändille.

Kiitos, kiitos.

auttakaa

Ok.

Miten voi olla mahdollista että tuollainen örinämölyhuumorilevy on suomen listan 2.käsittämätöntä.Kotiteollisuuden vielä ymmärtää,siinä sentään lauletaan eikä syljetä sanoja&öristä.Long live rock`n roll.Tehkää seuraavaksi folkmetalli-levy?

Mieti sitä.

Voi vitti! Mikä vitin vitti? Vitti kö vitittää tuommonen.

Eipä.

tampereen keikasta kysyttävää: monelta alkanee soitanta ja onkos tyttispaitoja saatavissa jo lisää siellä? kiitos ja näkemiin!

Soittoajasta ei ole tietoa, eli kannattaa tulla ajoissa. Tyttöpaitoja saadaan toivottavasti tämän viikon keikoille. Pieni säävaraus on olemassa.

Voi kyynel.. Olen julkean pettynyt, että ette soittaneet Apinamiestä Kouvolassa, vaikka lupasitte.. No oikei, myönnetää että se keikka oli “ihan kiva” kummiski!

Lupaukset on tehty rikottaviksi.

kovaa viestitulvaa havaittavissa 🙂 minkähän takia monena yönä ajatukseni on täyttyneet mokomaanisista unista..? yliannostustako vai liekö tiellä kohti hulluutta? ei sinänsä valittamista, nyt on ilmeisesti ihan pakko tulla keikalle. olkoon se viimeinen niitti uuteen tajuntaan. ostin muuten tmrh:n niinkin mielenkiintoisesta paikasta kuin ruotsinlaivalta 😉

No mikä ettei.

Marko, meetkö mun kanssa naimisiin?

Puhu kädelle.

Teillä oli kuvaaja Nosturissa kuvaamassa, saisiko kyseessä olevia kuvia milloinkaan ladattua sivuiltanne? Meno oli nimittäin niin mahtava, että haluaisin jotain nähtäviä muistoja illasta. Uskon, että moni muukin kaipaisi niitä. Kiitos etukäteen!

Pistetään muutama otos näytille kotvasen kuluttua.