Tota noin…. Teidän uusi levy on mahtava!

Kits!

Muuttuiko kappaleen sävelsoinnut bassojen osalta mitenkään studiosta liveksi käännettynä?

Toivottavasti ei.

Onko Henry Rollinsin tuotanto tuttua orkesterin jäsenille? Jos on mitä pidätte?

Ajoittain nokkelaa, ajoittaan pitkästyttävää.

oli aika hyvä juttu, kun menin ostamaan teiän uutta levyä sen ilmestymispäivänä lappeenrannan levymusiikista, niin heti kun astuin ovesta sisälle, niin myyjänainen kysyi, että olenkos uutta mokomaa ostamassa. arvas tietysti kun miulla oli sellanen kukkopaita päällä. on muuten aika hyvä levy.

Heh, sellaista sattuu.

Mistä on lähtenyt liikkeelle huhu, että teidän Markolla on Lappeenrannan suurin fallos? Vai olenko vain kuullut väärin, ja Annala ON Lappeenrannan suurin fallos?

Hanki elämä.

Onko Mokoma gospelia ?

Gospel-musiikille lienee ominaista ajatus siitä, että pitää olla joku sanoma ja että sitä sanomaa täytyy sitten jakaa kaikelle kansalle. Me jaamme vain hyvää fiilistä. Elämän tarkoitusta saatte etsiä muualta.

ja seuraava levy, kiitos!

Ei millään ehtisi, kun tässä nyt on vähän kaikkea.

Terve. Kai Ilosaarirockissa on sitte myynnissä koko paitojen kirjo? Festareilla paitaa kuluu, viidakon vanha sanonta.

Teemme parhaamme.

english please!!!

Shit, is there life outside Finland? Anyways, this site, or at least some parts of it, will be translated in English some day.

Hehee siinähän se vasta kova kolmikko on, Petri tekee sanat, Rainer hoitaa “laulun” ja Mokoma soittaa… varsinainen epäpyhä kolmikko. Markokin voisi keskittyä siihen missä on paras eli näyttämään hyvältä. Nygårdinkin veljekset olisivat varmaan kuin ilvekset.

Just just.

Trash vai thrash? Joku alempana ei osannut.

Riippuu siitä haluaako tavata sanan “roska” vai “löylytys”.

Minkäslaiset rummuttimet tuolla jannella oikein on tiedän että TAMAt mutta mallista ei hajuakaan.uusi levy on todella monipuolinen ja hyvä.

Jannella on Taman StarClassicit. Ne parhaat.

Aluksi olin CMX fani. Sen jälkeen korviini kuului Kotiteolisuuden “jos sanon” ja CMX maistui paskalta Kotiteollisuuten verratuna. Sitten Tuli Mokoman “takatalvi” ja Kotiteollisuus maistui vompatin paskalta Mokomaan verratuna. Sitten tuli Diablon “Read my scars” ja Mokoma maistui todella hyvältä Diabloon verrattuna vaikka vähän heiluttikin Mokoman vankkaa rautalaivaa, joka jyskyttää ympäri Suomea pysäyttämättömänä vielä pitkän aikaa… (toivottavasti). Kiitos musiikistanne.

Dissailu on teinien hommaa. Mutta kiitos silti.

onneksi olkoon Mokoma! Listasijoituksesta ja uudesata loistavasta basistista!

Kiitos kiitos!

Perskules! Ei löydy Mokoma-tekstiilejä XL:nä. Milloinka mahdollisesti löytyy, jotta sais oikeita vaatekappaleita ylleen tuleville Mokoma-kekkereille.

Varastot loppuivat kesken, mutta lisää paitoja on tulossa niin keikoille kun Airon musiikkiinkin.

Ette sitten Perkele tule Jyväskylään, muuta kuin Deathroitiin, jonne ei pääse muuta kuin pulittamalla kaikki rahansa ja sittenkin pitää vielä ottaa pankista lainaa!!! On meinaan hiemahkoisen kallista!

Kovat on hinnat, mutta niin on pänditkin. Tai ehä mie tiie.

huoh aika hyvä lol miekii ihmettelin et mikä helvetin 3 kätinen mongoliorava

Jaa.

Minkä mallin ESP Viper?

Mikä olikaan kysymyksesi?

No Petri Nygård tietysti! Onko miehet muuten kuulleet Rainerin komeaa feattia Saran Saattue levyn 6. raidassa?

Rainerin tulkinta on kerrassaan loistavaa.

Tere! Kuisma: Mainitse kappale, joka on vaikuttanut sinuun todella merkittävästi (kenties kauan sitten). Siis joka on esim. Työntänyt sinut hevin pariin tai jotain? Itselläni oli Obituaryn Chopped in Half ja viimeinen niitti oli Carcassin Corporal Jigsore Quandary! Ja sitten Tuomo: Kenen kanssa haluaisit päästä revittelemään lavalla?

Ala-asteella (80-luvun puolivälissä) Kuismaan teki suuren vaikutuksen WASPin I wanna be somebody ja KISSin Tears are falling -kappaleet. Tuomo haluaisi jamitella Kerry Kingin, John Bonhamin ja Mimmun kanssa.

Teidän naisfanipohja tuntuu kasvavan kokoajan! Eikö hevi olekkaan enää ukkojen yksinoikeus?

“Siellä missä on jätkiä, siellä on myös mimmejä.” – Lemmy Kilmister

suuret kiitokset uudeseta levystänne.. levy oli yllätys luulin ettei voi olla yhtä hyvä kuin kurimus mutta mentiinkin ohi.. erittän paljon kiitoksia.. nähdään kesän keikoilla! kukko(nen)

Keikoilla nähdään!

Pakko myöntää että olin yllättynyt kakkostilastanne, sillä levyn kappaleethan oli ensi kuulemalta “aika vetoja” (toisella kerralla alkaa jo iskee, muttei ihan osu maaliin). Niin että onnee vaan niin maan vitisti. Listamenestystä auttoi varmasti se laskuri, että millonka levyä saa kaupasta, vai mitä luulet. Mutta miltä tuntuu hävitä listalla TYTÖLLE?!?

Juu, yllättävää toimintaa. Ja Antti ei ole muuten tytön nimi.

Saatanan kukot! poltitte mun stereot tuolla uudella levyllä!!!

Ole hyvä.

Hiljaiseksi vetää – vieläkin. Viime viikon keskiviikkona ostin asemalta uuden Soundin, astuin junaan ja suuntasin kohti kotiseutua. Soundissa oli Nalle Östermanin arvio uudesta levysta… ja vaikka kuinka monta kertaa sen hki-lpr välillä luin niin aina sama ilmiö: kylmät väreet ja tippa linssiin. Ja samat fiilikset edelleen… hienoa!

Nallen arvio oli kyllä ylistävä. Itselläkin korvia kuumotti sitä lukiessa. Mutta saahan sitä kirjoittaa jos kerta tykkää.

tolitta muuten kotikaupunkini Seinäjoen levynmyyntilistalla sijalla 7

Selviö.