Matkaa Imatralle ajattelimme keventää pienellä tietovisailulla. ’Suomen Tietoviisaan 1500 parasta kysymystä’ oli opus, jonka avulla ajattelimme kisailuun ryhtyä. Eipä olisi kannattanut. Viiden kierroksen jälkeen Santulla oli kasassa huikea yksi piste, muiden pistesaldon näyttäessä pyöreää nollaa. Ei muuta kun kirja noitumisen kera ikkunasta kaaressa ulos ja takaisin ei-niin-älyllisten harrasteiden pariin.

Imatralla osa porukasta lähti Miitrille saunomaan, joku lähti kuntosalille, joku jäi hotellille lepuuttelemaan jäseniään ja hermojaan. Keikkapaikalle Nite Trainiin saapuikin perin rentoutunut ja hyväntuulinen orkesteri. Listakakkosten esiintyminen Imatralla ei saanut mitään valtaisaa yleisöryntäystä aikaiseksi, mutta totta hitossa paikalle saapuneille olisi tarjottava asianmukainen rock’n roll show. Jotain tämän suuntaista myös tapahtuikin eli keikka vedettiin hymyssä suin ja hirveällä heilumisella höystettynä. Ilmeisesti kaikille ei lavalla kohkaaminen riittänyt, kun vielä piti paikallisessa karaokepaikassakin käydä äänijänteitä venyttelemässä. Mahdollisuus tulla pahoinpidellyksi oli ollut ilmeisen suuri.