Mokoman kiertävä friikkisirkus oli taas kerran kovan paikan edessä. Neljä keikkaa pitäisi hoitaa kunnialla läpi, ohessa hoitaa nippu haastatteluja ja ennen kaikkea täytyisi selvitä jotakuinkin järjissään tästä neljän päivän apinasafarista.

Helsingin hurjat eli Santtu, Kuisma ja allekirjoittanut, vahvistettuna Juggernaut Javanaisella saapuivat hämmästyttävän ajoissa Lahteen odottelemaan Moko-biilin saapumista. Kohta pääsivät ukot bussin perukoille piereskelemään ja matka kohti Tamperetta oli jatkuva. Yo-talolla perusasiat (eli roudaus, soundcheck & sapuskat) haltuun ja hotellille mittelemään biljardinpeluutaitoja. Eivätpä olleet kummoisia. Alkuillan virallista osuutta edusti Sakaran noin viisi minuuttia kestänyt yhtiöpalaveri, jossa pistettiin business-asiat tolalleen.

Siirryimme Yo-talolle hyvissä ajoin jännittämään ja tuttavia morjestamaan. Aikamme tätä tehtyä oli hevauksen vuoro. Keikan anti kiteytettynä: Tirehtööri Annala ei hulmahtanut liekkeihin, loput orkesterista olivat suhteellisen tyytyväisiä esitykseensä. Sellaista se välillä on näissä bändi-illoissa, kuten sanontakin kuuluu.