Vielä Torven skandaalinkäryisestä välikohtauksesta: bändin mielistely tuomitsemalla muita faneja on aiheetonta ja uskomattoman ulkokultaista. “Seurakunta” käyttäytyi juuri kuin pitikin, kun musiikin lahjan saanut ryhmä ohjasi ties-mistä-jumaluudesta tulevaa elinvoimaa vähäisemmille ihmisille. Torvi on paikkana ahdas ja vanhanaikainen, mutta sen nikotinisoitunut atmosfääri on melkein korvaamaton. Finlandia-klubilla saa vastedeskin soittaa anttituiskut, tiktakit ja kotiteollisuudet. Huono-onninen välikohtaus oli työtapaturma. Mikäli vakuutus ei korvaa tapahtunutta, ilmoittakaa tilinumero, jota halukkaat fanit voivat hyvittää, jotta tämänkin kitarataiteilijan legot saadaan kuntoon.

Teemme keikkoja siksi että se on kivaa. Ei taas ole lainkaan kivaa, jos keikalla pitää pelätä tippuvatko hampaat suusta. Torven ahtaan tunnelman hyvyyttä ja ainutlaatuisuutta ei kiellä kukaan, eikä yleisössäkään ollut mitään vikaa.

nyt kyllä vitin väjöt, viimeisen temppunne teitte. mihin helevettiläiseen olette piilottaneet ESP linkin? kerran kun sitä olisin tarvinnut.

Sivun oikeassa laidassa on Musamaailman (ESP:n maahantuojan) banneri. Osoite onwww.musamaailma.fi.

Olettekos sattuneet elonne poluilla kuulemaan sellaisesta kokoonpanosta kuin Catharsis? On nimittäin melekosen mainio extreme metal/hc-pumppu kyseessä, jotta kannattaa tutustua jos vastaan tulee. Hyvvee jatkoo teille jee! T: Hördi-Prdi

Ei ole kovinkaan tuttu. Pitää tsekata.

Mokomat, nuo tyhjentävien vastausten pohjattomat kaivot.

Älä muuta sano.

Mulla on teiän kaks viimesintä levyä ja ep, kaks paitaa ja oon nähnykin livenä kaks kertaa. Ottakee joku keikka nauhalle ja julkaskaa se täällä. Vähä niinku Metallica (paitsi että ne ryövää siitä melkein 10 dollaria). Kylä lämmittäs vanhan fanin mieltä, aijai..

Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan (vrt. kysymys yllä).

Moikka! Laivalta ostamassani levyssä hintalapussa nimi oli muuttunut Tämän maan kuninkaaksi. Rakkaalla lapsella on monta nimeä näköjään 🙂

Meillehän tuo on ihan sama, kunhan vaan kauppa käy. Buhahahaa!

Tykkäättekös muuten Aikakoneesta? Ihan vitin kiva miun mielestä. T: Jori

Keltainen toukokuu, miksen mä jo tuu?

Niinni onx teilä muila parta ku markola?

Jos Markoon verrataan, niin ei ole. Tuolta Kuvia -linkin takaahan voit käydä tarkistamassa nykytilanteen.

Heipa! Valvottako työ kovinnii myöhää aina? T: Poki

Me valvomme ihan sinne nukkumaanmenoaikaan asti.

mitäs Tuomolle oikein kävi siellä tavastialla…? viitsittekö selittää..? kiitos teille! kaikesta!

En ymmärtänyt. Tuomo on käynyt Mokoman kanssa Tavastialla viimeeksi 7. ja 8.4.2004 ja silloin hänelle ei tapahtunut mitään. Ja ole hyvä vaan.

Te muut ette saa kiusata Kuismaa sen takia, että tytöt tykkää siitä. Minkäs hää sille voi?

Niin, minkäs sitä geeneilleen mahtaa. Paitsi jos ottaa vähän säteilyä.

Olitteko kattomas Slayeria provinssis 2002?

Tuomo oli. Sitä kuulemma pikkuisen itketti, kun Dave laittoi lippiksen väärinpäin ja ryhtyi paukuttamaan.

Paatunutkin hevimies, joka esim. julistaa hiljaisuutta hyvinkin mielellään on nyt yllättynyt, koska kuunnellessaan Silmäterää herkistyy ja alkaa ajatella ihan tiettyä ihmistä. Onkohan arvon lauluntekijällä ollut samanlaista pohjaa biisiä tehdessään?

Heh, mieti sitä. Ja kokemasi tunteet ovat täysin normaaleja ja inhimillisiä. Kyllä hevimieskin voi herkistyä, ilman että on “homo”.

Sanos muuten (kuka siellä nyt onkaan), kuinka paljon TMRH on myynyt tähän päivään mennessä? Siis ihan konkreettisia lukuja. -Julmettu-

Enpäs sano lukuja. Ihan kiusallanikaan. Levyä on mennyt n. tuplat Kurimukseen verrattuna.

No olihan siellä Deathissä ihan suhteellisen hyvä tunnelma! Lutakko pauhasi!

Ehdottomasti! Ei kait me nyt sitäkin olla huomaamattamme dissattu? Tässähän alkaa tulla pian vainoharhaiseksi.

Webmasterille: Haudan takaa -video ei tunnu latautuvan. Tukosta serverillä?

Kyllä se tänne Helsinkiin ainakin latautuu. Koitappa uudelleen. Muista että tiedosto on iso (31Mb) ja että sen lataaminen ottaa aikansa. – Seittimestari.