Luin päiväkirjastanne, että soititte jollain keikalla Chargedia. Minkä biisin ja lontooksi vai suomeksi? Meinaattako vielä lainailla niiltä lisää?

Olemme jopa äänittäneet Chargedia suomeksi Punainen kukko -ep:lle. A.C.N.R.vääntyi muotoon H.E.L.L. Eiköhän tuo ollut kuitenkin ainutkertainen tempaus.

Uskotteko Jumalaan?

“Uskonkysymykset eivät meitä kollektiivina hetkauta”, vastattiin jo jokunen kysymys sitten.

Hoplaa.Mitäpä mokomat on mieltä Rammsteinista? ..mieleeni palautuu mielikuva jostain livevideosta ja 5000 pitkätukasta keikalla stendarit palaen ja huutaen kuorossa “äitiiiiiii…”

Tuomo vaikuttui bändistä kovasti Hollannin Dynamo -festivaaleilla -98. Sittemmin innostus on ollut hiipumaan päin.

hmm.. joskus kuulin juttua että olisitte menossa soittamaan artjärvirockiin mutta teillä onkin kuopion keikka silloin joten se on kai sitten vaihtunu… harmi.. :/ mutta kiitos hyvästä musiikista ja pahoittelut torven keikan välikohtauksesta. MOKOMA ROKKAA!!

Torvi? Välikohtaus? Que? Artjärvirock ei taida kuulua kesän ohjelmaan.

Marko, minkä ihmeen takia Hyinen syli?

Marko vastaa: Tulkitsen kysyjän kaipaavan selkoa tekstiin, sillä sävellyshän on pääpiirteittäin Kuisman käsialaa. Iso paha maailma siinä vaan näyttää, että “don´t mess with me or…” Maailma = Jäävuori, Kippari = kaikkimulletänneheti -tyyppi. Kaikesta ei tarvitse tietää kaikkea, mutta ethän sinäkään malttanut olla kysymättä ;-)=

Pöykkö, Ei saa henkee!

Jep.

Aajee. Lukemattomia kertoja ku on pitäny tulla pällistelemään teitä, on joko myöhästytty kokonaan, tai nähty viimeinen kappale. Kouvolassa korjaantui. Kiitos siitä, ja anteeksi jo keikan alkunanometreillä lavalle lentänyttä pullosta, vaikken sitä heittänytkään. Maukalla oli sen jälkeen vähintäänkin murhaava ilme, eikä syyttä. PS. Päivän knoppi: Mikä on huumediilereiden lempi-Mokoma-kappale? Vastaus: Toista maata, sillä “en tahtonut enempää / vain luvan välittää” T. Stinkfist

Niin, mikit kolahtelevat hampaisiin vahingossa, mutta pullot eivät singahtele itsekseen orkesteria kohti.

No jo ootta näkösiä ukkoja! Tulkaas nyt jo hitossa pois sieltä top40 listalta ennen kuin menee maine! Myisitte vaikka levyjä pimeästi mieluummin. No, hevimiehet jaksaa heilutella, kiitos siitä. Rokken Roll!

Jep jep.

Tahtoo kukkopaidan!

Kerrankin nasevaa faktaa: hyvin pieni erä kukkopaitoja on painossa.

Mitäs ihmettä se aja-huuto merkitsee siellä Poltetun Maan Taktiikan lopussa? Liittyykö se sen biisin tekstiin vai toimiiko se jonkunlaisena introna seuraavan biisin turpaanvedolle. Vähän niinkuin hevoskilpailussa kuuluttaja sanoo aja ennenkuin hepat pääsevät matkaan. Vai puhunko minä ihan järjettömiä?

Vähän kun lisäisi miesie -mölinää kommenttisi sekaan, niin tuo voisi olla dokumentaatio kyseisen huudahduksen ideointihetkestä.

Olipas hassu tuo NYTissä oleva juttu TMRH:sta. Noh ei se mitään. Parempi, ettei joka paikasta tule pelkkiä kehuja – muutenhan TMRH ois paska levy jos kaikki siitä pitäis.

Näisso.

Mä en saa ladattua tota Haudan takaa -videota. Biisi kuuluu kyllä, mutta videota ei näy. Missäköhän vika.. hmm..

Kokeilepa ladata DivX Player.

Onko totta että olette tulos soittaa Pieksämäelle Weturitalleilla Colisee nimiseen tapahtumaan 11.9.2004?

Kyllä tuossa taitaa perää olla.

En minä mitään Deathroitin dissauksesta puhunutkaan, mutta hyvähän se silti oli! Vaikka tosin kaveri soittikin kesken kaiken Deathroitin Metallican keikalta. Arvaa vituttiko? No ei! Olitte loistavia!

Kiitos vaan, Deathroitissa oli helvetin mukavaa.

“Sen kekkulin taikuus on kevytlevitettä. Mokoma ei edes erota loitsua manauksesta.” -Milla Magia.

Milla taitaa jutella asiaa.

Miten hevi voi olla paskimmillaankin parasta?

Tuo on tarttuva riffi, jonka syvällisempi pohtiminen kannattaa unohtaa.

Ihan tästä vaa mielenkiinnolla kysyn, että ootteko tulos “ikinä” hämeenlinnaan soittaan? jos ootte nii mahdollisesti millon?

Ei ole tiedossa Hämeenlinnan keikkaa ennen keikkataukoa. Sen jälkeen näkyy pelkkää usvaa.