ihan täysi homolevy, sanon minä. ainakin yhessä biisissä lauletaan rakkaudesta. eikä se levyputiikin hippikään antanut rahoja takaisin vaiika sanoin että paskaa mitä paskaa. tai ohan siellä hyvätkin hetkensä; “minä elän!” biisin viimeinen kertosäe ja levyn lopetus. “tosimiehet kuuntelee ukkosen jyrinää ja kattelee kun hevoset paskantaa” (tony halme).

Mutta itse siis et ole homo?

No on ne radiotkin outoja. Soittolistoille kelpuutetaan vain näitä pop-lauluja, kuten Uni saa tulla. Ei siinä sinänsä ole mitään vikaa, pop on hyvää musiikkia, mutta koska radiot päästävät eetteriinsä jotain Hiljaisuuden julistajan kaltaisia hilpeitä sing-a-long-thrashlaulelmia? Times they are not a-changin’.

Hyvä kysymys, mutta väärälle taholle esitetty. Kysy vaikka joltain radiopomolta. Radiopomojen työ mahtaa olla muuten vaikeata. Ainakaan me emme ymmärrä siitä toiminnasta mitään. Ollaanko me nyt sitten mainsstreampoppia? Kuulostammeko me tuoreelta? Vai mitä häh? Valittaa ei pitäisi, mutta hirveä identiteettikriisi pukkaa päälle. Pitänee kysyä apua pullon hengeltä.

syöttekö purkkihernekeittoa?

Ei tarvitse, pieruhuumori luonnistuu ilmankin.

Pelottaako teitä julkisuus? Entä jos teille käykin kuten monille suomalaisbändeille on käynyt ja alatte netota rahaa? Jos homma karkaakin käsistä ja levy-yhtiö-minänne alkaa hallita, taalan kuvan pupilleissa? Minua ainakin pelottaa! -Julmettu-

Heh, ei liene pelkoa. Lausuntosi “kuten monille suomalaisbändeille” hieman nauratti. Montakohan kohtuullisille vuosiansioille pääsevää hevaria suomesta loppujen lopuksi löytyy?

Kenen käsialaa Minä elän! alkuriffi on? Marko vai Kuisma?

Tämäkin informaatio löytyy sieltä LEVYN KANSIVIHKOSTA. Eli levykauppaan ostoksille mars-mars!

En olisi ikinä uskonut, että Metallicalla olisi kuusi levyä yhtäaikaa TOP40:ssä, mutta nyt se on totta. Hail to the king!

Helppohan se on listalle päästä kun myy levyjä puoli-ilmaiseksi. Heh, vitsi. Taitaa listasijoitukset kertoa myös siitä, että ukot ovat tehneet muutaman “ihan hyvän” levyn.

Huomasin tuossa, että Hiljaisuuden julistajan toisen kertosäkeen jälkeinen väliosa on suoraan Metallican Damage Inc. -biisistä. Vahinko?

Nyt kyllä huomasit väärin, Sherlock hyvä. Ei muuta kun uutta matoa koukkuun.

Sage: ESP/LTD basso?

Jep, malliltaan F-305FM.

Luin vanhoja Akuja itsekkin tässä eilen… Joka toinen sana niissä on mokoma. Hehhh…

Pitää muuten paikkaansa. Vanhat Akkarit on parhaita.

Joo kato se laski sen tost toisest suunast!! joo, mut en lähtis tuplaa, siin on kuitenki se SEISHKA vaara

Öh, taisi tulla väärä numero?