No kuulkaa semmone kiinnostaa ku tuo Lemin poika Hyrkäs on nii perkeleen kova “rumpukone”, et kuinkahan pitkää se on paukutellu. Aina vaan jaksaa ihmetyttää et miten sen kroppa taipuu soittamaan nii mahottoman nopeesti. Mikä hieno mies!

Janne on paukutellut varhaisteinivuosista asti, eli todella kauan. Lisäksi Janne on innostunut viime vuosina taas treenamaan. Ei tosin paljon, mutta kuitenkin.

Terve. Kun tuo Mokoman 120 Päivää juontaa nimensä Markiisi De Saden kirjasta, niin onko Mokoma-kollektiivi nähnyt italialaisen Pier Paolo Pasolinin elokuvaa ‘Saló – Sodoman 120 Päivää’? Iskeekö moinen hevimiehiin? T. J

Elokuva on nähty, ja pahoin on voitu.

Oletteko kuulleet Tuoni nimisen yhtyeen musiikkia?Jos ootte niin mitä mieltä ootte siitä?

Tuoni on memnyt ohi.

Olittekos muuten tietoisia sitä että eskilomin lähellä on järvi nimeltä Hopom ???? Lähellä kuuluisaa bodomia. T.Eskilom

Onneksi se motari valmistuu kohta.

Helvetin hyvää meininkiä! Mikään levy ei ole vähään aikaan iskenyt niinkuin tämä tuorein! Kouvolan keikasta kiitokset, Nummirockissa uudestaan!

Jeah.

eipä tässä muuta kun on pitänyt kiittää viimeisimmästä kotikaupungin keikasta. aikaisemmin ei mahdollisuutta siihen ole ollut. jotenka, kiitos. -silloinen synttärikekkeri sankari;)

Ole hyvä!

Mokomalle sopisi vetävämmät kertosäkeet. Miksi uusi levy ei enää kykene Kasvot kohti itää-tyyliseen tajunnan räjäyttämiseen. Susi-biisi on poikkeus, hieno poikkeus.

Koska uudelle levylle valittiin tarkoituksella kaikkein heikoimmat biisit ja mitäänsanomattomimmat kertosäkeet.

Opettelin korvakuulolta soittamaan tuon haudan takaa kappaleen ja kun pääsin treenikämpille vetämään sen stäkin läpi nupit kaakos niin tuli naapurin humppakerholaiset sanomaan jotta on poika opetelluna rokkiva vai??? Jumalavita että TOIMII!!

Heh. Hyvä.

SuåGelin Guggo paJtoo jaGoooooooooon! Jepujee jee jee!

Kukko-paitoja on tilattu pienehkö erä. Ovat myynnissä keikoilla toivottavasti jo Provinssissa.