Veljelliset neuvot in my ass! Mutta on se silti saatanan kova levy. (olis ne tekstit nyt vähän isompia voinu olla) Tosin vielä messevämpää teitä oli kuunnella Lutakon illassa! Kiitos!

Heh, oleppa hyvä vaan. Nimim. “Väärinkäsityksiä merellä”

Olisiko ideaa laittaa myös muut kalusteenne tuonne orkesteri-palstalle? Esim se legendaarinen V, Peaveyt yms…

Siinähän ne jo tuli listattua kysyjän kysymyksessä. Mitäs muuta.. ala-asteella saatu Yamaha-nokkahuilu ja työhuoneen nurkassa rätisevä Line6-kombo. Jep, orkesterin kielisoittajat soittavat Mokoma-musiikkia ESP-kitaroilla. Muita tuotemerkkejä esiintyy signaaliketjussa vaihtelevasti.

Ehtoota… Sen verran tulin vaan tänne raapustelemaan, että perskuta; oli sen verran kova keikka tuossa 4.6 Lutakossa, että niskoihin vaan yksinkertaisesti sattui vielä useamman päivän päästä. Joka on luonnollisestikin plussaa. Kävin muuten kaverini (Korpikoski) kanssa siinä teidän juttusilla keikan jälkeen, oli puhetta, että sitten Saapasjalkaöiden jälkeen jatkoille tuonne Infernal Voidin bunkkeriin.

Sano Korpikoskelle terveisiä.

Kertooko kasvot kohti itää- laulu siitä haikeudesta, jota tunnemme vanhoja hyviä Neuvostoliiton aikoja kohtaan? Vai onko se satiiria?

Ei kerro.

Tota moro…. Sellaist et mites toi machete voisko lämpätä Mokomaa tai toisinpäin????

Heh, kassellaan.

Eipä tässä oikeastaa mitään varsinaista kysyttävää ollut. Piti vaan kiitellä teitä hienosta työstä, jota jaksatte tehdä. On se niin hienoa, että äijät jaksaa vääntää. Käväisin tuossa äskettäin lahden toisella puolen ja pisti oikein vihaksi nähdessäni teidän uusimman levyn piraattiversiona. Ja kehtasivat moisesta “valokopio”-tekniikalla tehdystä levystä pulittaa 10e. Kun miettii, että paljonko muusikot itse levyistään saavat. Jääpi meikäläiseltä ostamati moiset. Pitäkäähan lippu korkealla. Teettä hianoa työtä!! -kiitos ja kumarrus-

Kiitos.

Semmosta asiaa kyselisin, että mistäs ois mahdollista saada biisienne bassotabloja?

Kysyppä asiaa Mokotabin pojilta.

Millä herra Sage pidät itsesi “vireillä” keikkamatkoilla?

Santtu vastaa: Kauneusunet on aika hyvä konsti. Eikös se näy jo naamastakii.

Olenko aivan väärässä, jos kuulen “kasvot kohti itää” ja “haudan takaa” riffittelyissä In Flamesin sävyjä? Onko esim. Colony pyörähtänyt soittimessa? Melodista riffittelyä on toki muutampi muukin ryhmä harrastanut, kitaraharmonioineen kaikkineen…

Eräät meistä ovat In Flamesinsa kuunnelleet, ei sitä käy kieltäminen. Särökitaroilla soitettu terssiharmonia ei kuitenkaan ollut In Flamesin keksintö, vaikka he sitä tyylikkäästi soveltavatkin.