kumpi on parempaa sinappi vai ketsuppi?

Ehdottomasti.

Hygelle ilmeisesti tippuu tuo mainio Killswitch Engage. Tykkääkö muut bändissä kyseisestä yhtyeestä?

Hyvää stuffia.

te ootte ihan älyttömän hyvä yhtye… teijän musa on ihanaa… jatkakaa samaan malliin 🙂

Kiitti, kiva, hei!

Nyt mie avaudun! Mie ostin aikanaan 120 päivää kun pänti oli kiinnostavva ja myöhemmin kovalla työllä hankin Valun! Ja perkele, nyt lykkäävät lisä piiseillä varusettuina muka uudelleenjulkaisuja. Haistakoon paskan, en osta! Paskoja ralleja kumminkin. Vaikka ettehän te sellaisia ole tehneetkään. Vitti kun vitttää.

Sellaista se on tämä musiikkibusiness. Mutta sinä voitkin aina ylpeänä sanoa, että sulla on 1. painokset. Annetaan silti muillekin musiikin ystäville mahdollisuus tutustua orkesterimme synkkään rock-menneisyyteen (heh).

Pyyntö, ei kysymys.. Pitäkää ihmeessä joku “roti” tällä palstalla! Asiallisuus on hyve! Juttuhan on niin, ettei toisilleen tuntemattomien ihmisten keskinäinen vittuilu turhista asiosta jaksa kauan naurattaa. (Eli terveiset KT:lle sinne LPR:aan)

Yritämme tiedottaa tällä palstalla orkesteriimme liittyvistä asioista vastailemalla fanien kysymyksiin ja kommentteihin kulloisenkin asian vaatimalla hartaudella. Homma on toistaiseksi pysynyt lapasessa molemmilla osapuolilla.

tämä biisi asia tuli harvinaisen selväksi kiitos ja kumarrus. onkos lappeenrannan keikoista tietoja? saako niitä teiltä vai mistä sitten???

Lappeenrantaan ei ole sovittu keikkaa, viimeisimmät julkaisukelpoiset tiedot löytyvä mokoma.cominAjankohta-sivulta.

Tulukee joskus uuvestaanni Jyväskyllää! Haaskaa oli viimeksi!

Tullaanhan myö.

Milloin on seuraavan kiertueen aika, kun tämän nykyisen nyt saa alta pois?

Mokomalla on sovittuja keikkoja lokakuun alkuun asti, jonka jälkeen vedämme muutaman kuukauden happea. Kassellaan sit ensi vuonna.

Kakkikset. Olisi kiva jos mekin täällä syrjässä korvessa asuvat saisimme mahdollisuuden tilata noita Kakka- paitoja, ettei se olisi pelkästään keikalla kävijöiden etu. Sillä kauas on pitkä matka, ja täältä on Mokoman keikoille vielä pitempi matka. PLIIDE.

En ymmärtänyt.

Herättääkö käynnissä olevat futiksen EM mittelöt herroissa minkäänlaisia tunteita?

Herättää toki, ja pelejä tapitetaan muun puuhailun ohessa. Potkupallo on kuitenkin urheilulajien TOP-2:ssa.

Minäpäs tulenkin moikkaamaan Kuismaa provinssissa – on se niin söpö (ja niin olen minäkin:-)

Ai kun kiva.

Näin viime yönä unta, että kolme kersaa juoksi pellolla ja lauloi poltetun maan taktiikkaa. Vitun skitsoa. No, lauletaan myö Himoksella, ollaan kuin kersat pellolla.

Myö ollaan Juhannuksena kuin hevarit keikkabussissa.