On tiedättekö muuten todella hieno juttu, että jotkut suomalaiset hevi/rokki bändit viitsivät vastata tällaisiin kysymyksiin suht. asiallisesti. Ansaitsette jo sen puolesta kovasti kunnioitusta.

Kiitos. Olemme niin asiallisia, että tylsistytämme itsemme kuoliaaksi.

Onkohan Provinssirockissa mitään tsäänssejä saada nimikirjoituksia teiltä? Ajattelin vain, että kannattaako ottaa mukaan uuden levyn kansivihkonen nimmareita varten..

Tsäänssit ovat suorastan loistavat. Mutta kannet saattaavat olla kyllä paskana, jos kanniskelet niitä taskussa koko viikonlopun, heh.

Ootteko kaikki äijät varattuja niin sanotusti?

Yksityiselämämme ei kuulu anonyymeille internetsurffailijoille.

Onko teille kerrottu tarkkaa päivä määrää jolloin vanhat levyt tulee kauppoihin?Voisitteko paljastaa niiden biisien nimet,jotka tulevat bonuksiksi 120 päivää levylle?Tuleeko Valulle mitään bonuksia?Soittakaa Tuskassa myös 120 päivää levyn biisejä!

Emme ole kuulleet mitään virallista uudelleenjulkaisuista, mutta EMI kuulemma suunnittelee laittavansa levyille bonuksia. 120 päiväälle tulisi sinkkubonukset Turhaan tänne tulleet ja Reitti, sekä julkaisematta jäänyt Seitsemäs kahdestatoistaValulle kenties tulisi julkaisematta jäänyt ralli Toinen kohtu.

ymmärrän täysin tuon vittuuntumisen noihin helkkarin warettajiin, mutta nihkeilyä mokoma-covereita kohtaan en ymmärrä. eikös sitä voi ottaa pelkkänä kunnianosoituksena, jos jokin aloitteleva bändi haluaa keikoillaan kumartaa teidän suuntaanne esittämälle hienoja kappaleitanne? ja tokkopa te _niillä_ teostokorvauksia paljoa rikastuisitte…

Aikalisä. Mitään covereiden vastaista emme toivottavasti ole koskaan sanoneet, sillä olemmehan itsekin coveroineet muita, ja nimenomaan osoittaaksemme kunnioitusta esikuviamme kohtaan. Eilinen kysyjä on itse järjestämässä keikkaa, ja siksi tuo Teosto-vihje tuossa oli. Teostolla on selvät ohjeet keikkajärjestäjiä varten, kuinka esityslupa haetaan ja kuinka esitetyt biisit heille raportoidaan. Jos mietit tätä asiaa hetken, niin ymmärrät varmaan miksi näin toimitaan.

no ootte te kyllä mahottoman huono yhtye!

Taidat olla oikeassa.

Slayer syksyllä Suomeen! Paikkana Hellsingin jäähalli, ajankohtana 17.10. Mukana myös Slipknot. Lisää infoa osoitteessa http://www.metalunderground.com/news/details.cfm?newsid=9116 Jumankekka. Mie oon niin tuolla! Eikös tämä ole parasta sitten säröpedaalin keksimisen jälkeen?

Ainakin viimeeksi Slayer ja jäähalli oli hyvä yhdistelmä.

Teon Teoriaa kappaleen voisi veivata Provinssissa? Vähän vastaan.

Katsotaan…

niin niin mutta siis mitä omia biisejä. vai eikös sitä saa paljastaa vai?

Totuus on se, että emme tiedä! Biisilistat tehdään aina päivän fiiliksen mukaan, n. 45 minuuttia ennen keikkaa. Kyllähän siellä vakiintuneet keikkahitit kuten Kasvot kohti itää ja Takatalvi “melko usein” on, mutta mitään sääntöjä (heh) meillä ei ole. Mokotabin forumissa (banneri sivun oikeassa reunassa) on listailtu menneitä keikkasettejämme. Käy sieltä tsekkailemassa, ja tee johtopäätöksiä!

Kuinka ison bonuksen saitte ESP:lta tuosta Haudan Takaa-videosta, on Eclipse ja Viper sen verran esillä.

Zeitszemen miljardia.

Joo, miksi Mr. Markon pitää lausua Uni saa Tulla-kappaleessa kohta “tahdon levätä/tahdon silmät ummistaa” niin murteella? Kuulostaa hassulta. Kenkää tuottajalle.

Kiitos vinkistä. Annamme tuottajalle kenkää ja uhkailemme hänen perhettään.

Minulla olisi kysymys Markolle. Se kuuluu: onko kappaleiden Mene ja tiedä ja Poltetun maan taktiikkaa “Sinä sanoit” -huudoilla mitään yhteyttä keskenään?

Marko vastaa: Jos köyhää, itseään toistavaa kielenkäyttöä ei lasketa merkittäväksi yhteydeksi, niin sittenhän niillä ei mitään yhteyttä keskenään ole.