Mitäs marko pidit meshuggahin keikasta… T:se kaveri vieressäsi ^^

Keikka meni All Time Top 1 -listalle.

Provinssirock meni ihan päin **ttua kun soititta jo perjantaina. Siinähän sitten kitistiin koko loppuaika kun ei jaksa mikään bändi kiinnostaa ja niskaan sattuu eikä viinakaan enää maistu. Mutta mitä tähän nyt voi muuta laittaa kun Ison Kiitoksen, varsinkin kun Hyvä Parta-Setäkin (enkä minä nyt perkele mistään joulupukista puhu) oli niin mukava ja jaksoi ystävällisesti puhua työasioista vapaa-ajallakin kaiken maailman olmien kanssa. Juh. Elkää väsykö. T. ei-enää-ihan-neitsyt

Heko. Sellaista se on ollut rokkifestareilla tänä pänä.

Onko mahdollista nähdä Mokoman jäseniä Nummirockissa yleisön joukossa, vai onko liian kiire keikka aikataulu? Ettehän te voi missata Morbid Angelin keikkaa!!

On. Morbid Angel on kyllä pakko nähdä.

millo ootte tulossa keikalle lappeenrantaan

Mitään ei ole vielä sovittu, mutta muutamasta jutskasta on kyllä keskusteltu.

just imutin netistä teidän uuden levyn, ihan vitun hyvä!!! vaikka se onkin niin vitun hyvä, en silti osta sitä aitona. waretus on parasta!!!

Anteeksi, että provosoiduit. Ei puhuta tästä aiheesta enää koskaan. Tee niin kuin parhaaksesi näet, sillä kielellisen kypsyyden perusteella olet todennäköisesti aikuinen ihminen, ja olet jo varmasti omat moraalikäsityksesi muodostanut.

Satutko Marko muistamaan, kun lauantai-iltana provinssissa lähetit mulle terkkuja kännykän välityksellä?? 🙂

Ai siis kenelle?

teillä näytti olevän kivaa messugahin keikalla provinssirokissa ? ! tv järjestyksen valvoja

Kiitos ja ennen kaikkea anteeksi. Meshuggahin aikana lähti järki. Keikka oli paras koskaan missään minkään bändin esittämänä.

Hihhihhii…Teidän uuden levyn nimibiisillä sormet puristaa “valtikkaa”…Heh hee. T. nimimerkki “Keksin ihan itte”

Anteeksi, mutta nyt en ymmärtänyt.

Onkos kellään pojista klassisen musiikin taustaa? Ja jos, niin toki haluamme tietää asiasta lisää.

Santtu on soittanut klassista kitaraa melko tosissaan, ja mies tehnyt keikkojakin klasariskenessä. Kuisma on ollut pikkupoikana musiikkiopistossa pimputtelemassa pianoa ja töräyttelemässä pasuunaa, mutta melko nopeasti kävi ilmi että miehen lahjat eivät niihin hommiin riitä.

Kiitti jätkät Meshuggahin jälkeisistä hulinoista, kivaa oli! Mites sen “koripallon pelaamisen” kanssa meni, tuliko sanomista, heh?? 😉 T: Pekka

Miksi en muista mitään?

Hei, oletteko ajatelleet teettävänne seinälippuja? Tuommoinen tämän maailman ruhtinaan hovi seinälippu olisi upea. Ja luulen että aika moni muukin olisi kiinnostunut Mokoma seinälipuista.

Ei olla, mutta idea on kieltämättä houkutteleva. Katsotaan.

Suihku on heikko, yölläkin täytyy nousta vessaan. Perkele kun veditte muuten niin kovan keikan provinssissa, että oksat pois. Ja jumaliste, Markokin tuli oikein kättelemään mua, eikä toistepäin. Ja muutenkin tuli höpöteltyä, jos muistatte. Tammerfesteille ja tuskaan sit seuraavaks kattoon teikäläisiä. Ootte te vaan niin vitun kovia. 🙂

Tattis! Jatketaan rokkaamista, sillä kesä on hullu.

On kyllä hieno tuo paitanne(naisten malli valkoinen, siivet selässä)!Ostaa rykäsin torstaina ja samana iltana loistin se päällä Kotiteollisuuden keikalla!Kiitokset loistavalle piirtäjälle!

Kiitos kiitos. Pahuuden valkoinen toimii kyllä.

Marko! Toivottavasti en häirinnyt Meshuggah-nautintoasi liikaa pyöräily- ym. jorinoillani. Oli kyllä kiva nähdä teijätkin joskus fanittamassa eikä vaan fanitettavana 🙂 Hieno oli se Meshuggah, mikäs olis heiltä levy joka kannattais ehdottomasti ostaa kun en vielä yhtään omista? T: Punatukkainen tyttö

Heh. Meshuggahin tuotanto on kauttaaltaan niin vahvaa, että on vaikea lähteä nostamaan yksittäistä levyä esille. Hommaa nyt ainakin kolme uusinta, ja ehkä uutuusjärjestyksessä.