Huomasin tässä juuri yhden jutun kuunnellessani Tämän Maailman Ruhtinaan Hovi -biisiä. Kappaleen “loppujulistuksessa” Mr. Annala mittaa valtiaan suuruutta tämän heikoimman kansalaisensa osasta. Tämä ajatus vastaa 1960-luvulla Amerikassa vaikuttaneen yhteiskuntafilosofian professi John Rawlsin aatteita opuksessaan ‘Oikeudenmukaisuusteoria’. Niin että olettekos filosofiaa lueskelleet?

Marko vastaa: Olet asian ytimessä. Onhan tuo “Jussin” oikeudemmukaisuusteoria toki yhteiskunnallisesti merkittävä aikaansaannos, mutta hieman siinä sopimusetiikassa häiritsee sellainen aluekohtaisuus; se, että sovitaan pelisäännöistä kulloisenkin yhteisön jäsenten kesken sen sijaan, että etsittäisiin omat sisäiset moraalisäännöt ja noudatettaisiin niitä, kävi miten kävi. Kyllä minä symppaan enemmän jotain Immanuel Kantia tässä(kin) asiassa.

Olen tässä pikku hiljaa ruvennut kiinnostumaan yhä enemmän ja enemmän hevi musiikista. En oikein tiedä hyviä bändejä, joten voisiko arvon vastaaja suositella minulle paria levyä mitä minun kannattaisi harkita ostaa.

No ehdottomasti Acceptin Balls to the Wall, Venomin Possessed ja Cannibal Corpsen Tomb of the Mutilated. Siitä se lähtee, jos on lähteäkseen.

Teillähän tullee olemaan keikka tuolla oulun öissä tässä heinäkuun aikana.. Siitä sitten että kun teillä on tommosia hulluja keikkoja niinku provinssissa että jaksatteko te enää loppukesästä soittaa samalla lailla ku siellä tai keväällä soititte loopissa?

Jaksetaan jaksetaan.

Tämä ei ole kysymys, vaan kehu. Ostin juuri uuden levynne ja täytyy sanoa, että hieno on paketti. Jäntevästi kasattu kokonaisuus, komiat kannet ja helkkarin hyviä biisejä. Kyllä kelpaa kuunnella tällaisen nelikymppisen myöhäisheränneen metallimiehen. Seuraavaksi täytyy käännyttää vaimo ja lapset puoleenne. Hyvää kesää ja menestystä.

Kiitos paljon, ja hyvää kesää sinnekin!

Miten suhtaudutte poppooseen nimeltä YUP ? Nimittäin vaikka kalastelettekin eri vesillä, on mielestäni havaittavissa tiettyjä yhtäläisyyksiä: 1. Ammattimainen ote 2. Herrasmiesmäinen (julkinen) käytös 3. Komeat sanoitukset 4. Helkkarin hyvät levyt

YUP on suurin.

Kai soitatte nummirockis uni tulla saa? ette vissiin soittanu sitä provinssis? jos soititte niin sitte tais tulla muistikatkos justiin sillon 🙂

No katsotaan. Ei me vielä mitään tiedetä.

tuomari nurmio vai alamaailman vasarat. itse olen kollektiivina toisen kannalla. ja vielä haluaisin kysyä: mitä murot juttelevat teille? siis yleensä kollektiivina?

Tuosta ei kyllä tajunnut sanaakaan.

Kiitokset Macheten levystä ja Mokoma paidasta t: Pieni Pojankoltiainen

Ole hyvä!

Meshuggah. MESHUGGAH!

Niinpä.

Lueskelinpa tuossa noita fanien tiedusteluja tylsyyteeni. Joku oli ihmetellyt “Vade retro, satana” -lauseen merkitystä. Allekirjoittaneen ja Tuomon yhteisen sukulaisen suusta kaikui oikein pätevä suomennos, joten kaikille samaista kysymystä pohtiville tiedoksi: “suksi vittuun, saatana”

Joo, muuten hyvä, mutta kirjoitetaan se Saatana isolla. On se sen ansainnut.

En haluu kysyy mitään. Hienot sivut teillä täällä on. Uus levy on aika hyvä. Lepistö

No kiitos vaan.

Messhuggahhhhhhh oli aika paska. HEHEHEHEH! Vuoden vitsi. Arvatkea kuka pääs jutustelemaan kyseisten muusikoiden kanssa oikein ajan kanssa? Heh! Veditte muuten tekin ihan kelpo keikan! T: Make

Heh, hyvä. Onneksi ei tullut törmättyä ukkoihin. Olisimme vaan kikatelleet hermostuneesti ja tehneet itsestämme pellejä.

Niin, että onkos teidän uuden albuminne nimikappaleen “sormet puristaa valtikkaa”-kohdan valtikka eräänlainen fallossymboli? Viitataanko tällä masturbointiin?

Tässäkin tapauksessa tulkinta kertoo enemmän tulkitsijasta kun tulkittavasta taideteoksesta.