Hauska huomata että provinssi oli mukavan suotuisa myös suuremmille rock tähdille. Kylläpä sieltä koko poppoon bongasinkin Swallow the sunin keikalla. Tässä on taas muistelemista vuoden verran. Näämme tänään Himos-festivaaleilla! Vetäkää meille hyvä keikka! -Mikko, HcMato-

Suuremmille… no joo. Provinssi on kyllä eri mainio festari. Kun työt on tehty niin mikäs siinä on hyvästä musiikista ja hyvästä seurasta nautiskellessa.

Sori kun mä oon ääliö, mutta mikä sen biisin nimi missä lauletaan että “vielä haavat paranee”? Jäi nimittäin lähtemättömästi mieleen provinssis..

Et sie mikään ääliö ole. Se kappale on nimeltään Lupaus, ja se löytyy KaZaasta… eikun siis Kurimus-CD:ltä..

Pakko munkin on ylistää tota provinssin keikkaa. Oli kyllä perkeleellisen hyvä meininki. Sain jopa pitkälle letillenikin järkevää käyttöä, mä kun en ole moshannut sitten teinivuosien. Se oli mun eka kerta (mokoman keikalla) ja vähä jännitti ja sattuki, mutta eikös se oo niin että eka kerta muistetaan aina?

No sen muistamisen kanssa on kyllä niin ja näin…

Hyvää Juhannusta ja muistakaa: selvänä vesillä.

Joo joo.

Käykääs tsekkaa Scorngrain.com! Nyt on sivut toiminnassa!!!

Ja hienot sivu onkin. Pitääpä käydä tsekkaamassa poikain livekunto Ilosaaressa.

Minkähän lainen viritys teillä on bassossa kun 5 kielistä näpyttelette keikoilla ja studiossa?

Tähän kysymykseen vastattiin viimeeksi 21.6.

Mites te sanoitte siitä meshugghasista ja niiden keikasta provinssissa? Mie koin samat fiilikset jonkun lappeenrantalaislähtöisen hevibändin keikalla! Akloi M:llä??

Ai oliko näin? Hienoa!

oli provinssissa niin helvetin hyvä keikka että pakkohan sitä on nummirockiinki tulla kattomaan suomen parasta bändiä. perkele.

No mikä ettei!

Erityiskiitos ja niiaus Markolle, jonka karismaattinen olemus jumalaisine lauluäänineen sai pohjalaistytön Provinssiyleisössä vapisemaan! Onkohan sulla kalpeaa aavistustakaan kyvyistäsi??!Sanoittajan sulkakynäkin tuntuu sormissasi muodostavan ihailtavia kirjainjärjestyksiä. Olen myyty. Kiitos teille, Karjalan pojat (ripaus sitä perua omassakin perimässä…)! Tulukaahan taas Pohojammaalle.

Markon lauluääni saa meidätkin vapisemaan, mutta ihan eri syistä ja eri tavalla kuin sinut.

Nöyrimmät anteeksi pyynnöt. Tarkoitus oli vaan esittää asian toinen puoli. Mutta meininki hjuva! Ja vetäkää ilorokissa tiukka keikka vaikka se onkin jo klo 14..

Nyt en kyllä jaksa miettiä mihin kommenttiin tässä viitataan, liian hankalaa. Keskustelua varten on meinaan olemassa oikein Mokoma-keskustelupalsta. Osoite sinne onwww.dexviihde.com/forums/mokoma/. Jatketaan siellä.

Juu. ‘Vade retro Satana’- kipaleen merkitys avautui miulle selkeästi. Ottakaa ihmiset opiksenne ja karsikaa ittestänne poies kaikki teiän omaa kehittymistä jarruttavat tekijät………kai se Marko jotenkin noin oli.. oliko?? Hmm, tuli tuossa mieleeni että ootko Marko vertaillu parran pituutta Hynysen Jounin kanssa viime aikoina? Alkaa nimittäin Hynyselläkin olla noita karvahaituvia jokunen tuossa leuassa juu. Heh. Edelleen, ilosaaressa katkiaa niskat.

Eikös tuo partakarvojen vertailu ole vähän nuorempien parrankasvattajien puuhaa?

Nyt kun jengi hehkuttaa tuota Meshuggaa(mikä oli mahtava), täytyy meikän mainita että Exodus ja Testament kyllä tappoivat! Bay Arealta ne parhaat bändit tulee. In To The Pit!!!

Exodus oli hyvä ja Testament oli mukava kuriositeetti, vaikkakin keikka ei ollutkaan ihan parhaasta päästä. Chuck on kyllä alfa-uros, heh.

Luin netistä keskustelunpätkän, jossa pohdittiin, miksi tytöt pitävät haipuvuista (mm. ZZ Top laulaa “every girl crazy ’bout a shark dressed man”.) Joku väitti, että se olisi “sharp dressed man”, mutta sehän ei sinänsä vastaa kysymykseen. Mitesso?

Juu juu, näisso ja munille töitä.

Oon vähän myöhäisherännäinen teidän musan suhteen, mutta ny oon paukuttanu kahta viimesintä levyä kuus viikkoo yhteenmenoon ja Saatana että on kovia. En tajua miten oon aikasemmin ton Kurimuksen missannu, mutta ny kun on luukuttanu teidän kahta edellistä ja uutta Killswitch:iä niin PERKELE!! Kiitos teille.

Vau, ole hyvä.

Niin no tuota, itsekkin olin ihan “pikkuisen” hermostunut, mutta nepäs olikin ihan mukavia ihmisiä! Taisi olla laulutaiteilijan neljännen kaljan jälkeen kun aloimme yhdessä tuumin miettiä, voitaisiinko me olla sukua toisillemme! Make

Sellaista se on. Rokkaritkin ovat vain ihmisiä.

Hei! Olen tässä ohimennen seuraillut näihin kysymyksiin antamianne vastauksia ja olenko tehnyt oikean johtopäätöksen että te ette kuuntele kotioloissa oikeastaan mitään muuta kuin metallimusiikkia? Eikö sellainen käy pitemmän päälle vähän yksipuoliseksi kun itsekin veivaa mainittua musaa? Vai onko teillä mainittavia suosikkeja metallimaailman ulkopuolelta?

Hyvä kysymys. Musiikkimakumme on korostuneen metallipainotteinen, mutta kyllä sinne soittolistalle muutamia ei-metallisia aktejakin mahtuu, enkä nyt tarkoita pelkästään uutta Metallicaa. Tärkeintä musiikissa on kuitenkin luovuuden palo ja tekemisen meininki. Erityisesti mainittakoon, että Marko tykkää erityisen paljon reggaesta.

Miksi te annatte ihmisten tulla lavalle ja hypätä sieltä alas? Se on vaarallista!

Elämä on vaarallista ja se johtaa vääjäämättä kuolemaan.