Mors. Tullu tässä jo pitemmän aikaa kuuneltua täijä musaa, eka biisi minkä ikinä kuulin oli muistaakseni Kasvot kohti itää, siitä se sitten lähti. Albumit hyllyssä 😛 , anyway eipä oo tullu nähtyä Mokomaa ikinä lavalla, turussa olitte ainakin 994 hallilla KTn ja muiden kanssa mut oli perskule K18 no homma korjataan RUISROCK! pomppisin innostuksesta ainakin 20min ku kuulin että Mokomahan se sinne on tulossa, elikkäs siellä nähdään. Btw toivottavasti heitätte muutaman vanhemmankin biisin ihan retroilu mielessä, kun olisi mukava kuulla niitäkin ;P

Mainio homma, Ruisrockissa rokataan. Vanhemmista biiseistä muutama esiintyy setissä fiilispohjalta – tiedä vaikka sitten lauantainakin.

Meinaatteko mennä Slayeria kattomaan ku ne tullee Suomeen.

Vahva aikomus on, saapa nähdä kuinka käy.

Mitkä Slayerin kappaleet pystysitte vetämään ‘lonkalta’?

Ne muutamat kerrat kun meillä on aikaa treenata kuluvat sujuvasti omien kappaleiden työstämiseen. Vastaus kysymykseesi on siis ei yhtään.

Jos joku haluaa bassolle tabsoja niin www.mysongbook.com osoitteesta löytyy useampikin Mokoman biisi. Hakee vaan Guitar pro-ohjelman.

Sinne sitten matalan taajuusvasteen ystävät!

Mieltä askarruttanut turhaan pieni asia; Kolme miestä jotka tekevät riffejä, kuitenkin niin, että levykokonaisuus kuulostaa vitin hyvältä eikä mikään kappale erotu joukosta selvästi erilaisena (tämä on tietty vain positiivista). Nämä kolme ovat yhtä?

Tuo lämmittää.

Kyllä kun jotenkin saisi Sagelle vielä stetsonin päähän. Kyllä olisi komia…

Eipä Santtu “noin 7 veljeksen poika” Hämäläistä tarvitsisi juurikaan houkutella stetsoniin tarttumaan.

Juu, ei Mariska mikään huono ole.

Mariska jakaa Mänttibussin mänttien mielipiteet kohtuullisen jyrkästi kahtia. Etenkin oppositio on jaksanut ruotia “Murha” -kappaleen kertosäettä tuntitolkulla. Pro Mariska -siipi ei ruodi, diiggaa vaan.

Hikinauhaa löytyy.Entäs sellaista kangasmerkkiä, jonka voisi lätkäistä vaikka rotsin hihaan?

No hemmetti, sellaisia kangasmerkkejäkin löytyy pieni erä. Joillain keikoilla niitä on oikein myynnissäkin.

Teiltä on usein pyydetty että soittakaa kurimusta edeltävää materiaalia ja mikäli oikein muistan niin olette vastanneet että ne on soitettu jo niin monta kertaa aikoinaan tai vastaavaa mutta mitä nyt olen teidän keikoillanne käynyt niin en ole kertaakaan kuullut tältä kyseiseltä aikakaudelta kappaleita vaikka 120 päivää omaa ehkä parhaan kappaleen minkä olette koskaan tehneet, nimittäin pois se minusta. ymmärrän toki jos ette halua vanhoja soitella mutta toivottavasti edes harkitsette asiaa. ja ruisrockissa nähdään

Viholliset ja Teon teoriaa kuuluivat settiimme käytännössä joka keikalla viime vuoden loppuun asti. Seitsemän sinetin takana on ollut senkin jälkeen mukana harvase keikka. Pois se minusta ei valitettavasti ole enää livesoittokunnossa, vaikka asiallinen viisu onkin. Biisejä alkaa olla melkoinen valikoima, josta valita. Ja uusimpiahan sitä soittaja veivaa mieluiten.

Mokoman live-DVD? Olisikohan mahdollista lähitulevaisuudessa?

Kyllä se mahdollisuuksien rajoissa on.