Vade Retro, Satana! tarkottaa??

Mene pois, Saatana.

Liekö vain sattumaa vai mitä mutta edellisellä kotiseutureissulla vaihdoimme autossa cd:ltä radion puolelle tuossa Rutumin ja Eskilomin kieppeillä… ja kas kummaa: radiossa soi Mokoma! Vähän nauratti…

Heh.

Millon mokoma vois tulla keikalle tänne OULUUN tai OULUN seudulle??? Ja voisko sit tulla johonki ikärajattomaan paikkaan sillä pitäs meikän tässä odotella muutama vuosi et tulis 18 täyteen mut kummiski kaikkea hyvää mokomalle!!

Tulemme 45:seen syyskuun alussa.

Miltä kuulostaisi herroista ajatus tehdä jostain COB:in biisistä coveri? Vai olisiko tilutukset liikaa Tugen ja Kugen sormille.

Kuulostaisi huonolta idealta. Eikä edes lähtisi.

Onko herroilla liput 17.10 Helsingin jäähalliin? Nimim. Päivää ennen jonottamaan!

Ei taida olla.

mitä: vade retro, satana tarkoittaa?

Mene pois, Saatana.

Teil o vissii tullu teini tyttö fanei parist edellisest viestist puheen ollen. Niissä esiintyivät 😉 merkki sekä <3 merkki. Joka tapauksessa mikset jääny marko Tuskas nimmari kojul perjantai sain melkee sydärin ku näin sut käymäs siin et “ei kai toi jää toho”. Miks siin kojus oli nii mont tynnyrii kaljaa? Ja et kai ollu juomas siel taka? MOKOMA 4 TEENS.

Fanejaan ei voi valita, ja miksi edes pitäisi. Musiikkia teemme kuitenkin rehellisesti omista lähtökohdistamme.

Kiitokset Tuskan keikasta. Meikäläisen henkilökohtaisessa thrash-ränkkäyksessä tiputitte juuri Sepulturan Kulttuuritalon keikan top-kolmosesta. Edellenne jää Anthrax-Suicidal Tendencies-Stone Ahvenistolla joskus kauan sitten ja Prestige(!)+Nuclear Assault Lepakossa lähes yhtä kauan sitten, ja niissä molemmissa saattaa olla vanhan sedän dementian kultaamaa menneiden aikojen nostalgiaa. On vaan pakko sanoa, että Hoffmannin Kertomukset Olavinlinnassa seuraavana iltana ei rehellisesti sanottuna enää ihan niin kovasti kolahtanutkaan. Vaikka ooppera onkin kai kulttuuria, siitä rehelliset kiitokset anopille.

Ollos hyvä.

Max ja Sepultura vaiko Derrick ja Sepultura?

“Under the pale grey sky, we shall arise.”

Pitäisikö huolestua kun kaksivuotias poikamme katselee Mokoman videoita ihan tohkeissaan? Se joko riehaantuu tai menee hypnoosiin. T: Pikkuväki

Hehe.

On kyl tullu kuunneltuu kaiken maailman suomi-metallia ja tää rässi kyl kuulostaa aivan KAMALALTA. Siis meinaan kamalan hyvältä! Markon ääni on sieluntuskissaan räyhäävän luolamiehen örähtelyltä. Odotan innolla seuraavaa keikkaanne Lappeenrannassa! Kiitos loistavasta albumista, tätä ilkeää jo kuunnella. Sen asteista sontaa tää o!

Taidat olla pikkuisen sekaste?

Onkos Markolta lähteny jossain etuhampaasta pala, kun Haudan takaa videossa pisti silmään?

Marko vastaa: Hevoshullu -lehden toimittajako kysyy? Ala-asteella sain välituntipeleissä jääkiekon suuhuni ja etuhampaistani osa onkin paikattu. Paikat hampaissa ei vaan tahdo oikein kestää jatkuvaa irvistelyä.

Olen tässä lueskellut kehuja teidän live-soitannastanne ja täytyy sanoa että olen otettu! Ilmeisesti osaatte hommanne keikalla yhtä hyvin kuin levyllä. Tästä päästäänkin itse aiheeseen: Älkää sitten herranen aika veivatko sitä tilastollisesti tod näköistä paskaa keikkaanne täällä Porissa!!! Vittuilkaa vaikka mutta ei huonoa keikkaa!! Ehkä porilaiset sen sen ansaitsisivat mutta minä en!!!

Toivotaan parasta!

Kai te pojat soitatte erikoisvieraana jäähallissa ennen Slipknotia ja Slayeriä? olis varmaan aivan mahtava kokemus? -D-

No olisihan se mahtavaa vetää paskalla saundilla isossa hallissa, kun kaikki odottavat kärsimättömästi pääesiintyjää.

moi marko mulla on tunne että voisin mennä tällä hetkellä ulos ja huutaa “minä tunnen mokoman laulajan markon” :)koska olette pääseet jo aikas paljon eteenpäin tos julkisuudessa. joo sä varmaan kysyt kuka mä oon mä oon laura eli kait muistat mut steiner koulusta ja viimesen kerran tavatiin siel kirkossa kun mut kastettiin toiseen uskoon :)mut sen jälkee muutin hesaa 🙁 joo mut terkkui kaikkille 🙂 P.S. koko mun luokka tietää teis ja aika moni kuuntelee musaa mun ansiost(ylpeäitsestään) xD T:laura

Marko vastaa: Kiitos Laura terveisistä! Eihän Helsinki liikaa ahdista? Kaikkea hyvää siulle sinne!

Kiitos ja kumarrus mahtavasta musasta! Meinaatekos tulla kahtoo Slayer/Slipknot keikkaa?

Saas nähdä.

Mitäs mieltä herrat on yhtyeestä dillinger escape plan ja miksi? -anonyymi

Positiivisessa mielessä hullua meininkiä. Erityisesti Provinssirockin keikka vakuutti.

No jokos on arvon suomen Släyerille kuulunut kutsu lämmittelemään ameriikan Släyeriä?

Jaa mää vai?

Kiitos Tuskan keikasta! Näin ensi kertaa teidät livenä ja voin taata, että tulen katsomaan teitä tulevaisuudessakin. Keep up the good work!

Kiitos.

Kiitos mahtavasta Puustockin keikasta sekä käsialanäytteistä Ruhtinaani kansipahveissa. Ja vielä pieni pyyntö: välitättekö kiitokset myös Miitrille, joka koristeli urheesti miun tikkuaskin…

Ole hyvä. Terveiset meni perille.

Ugh! Tuska 2003sta asti olen bändiä tiiviisti seurannut. Viime keikan sattuneista syistä johtuen olutteltassa rokkipoliisina kytänneenä meinasin välillä unohtaa kuuntelevani livevetoa levyn sijasta. Helvetin tiukka yhteispeli teillä vallitsee varsinkin kun rässimetalli tahtoo yleensä olla epämääräistä kauhomista. Toivottavasti on jotain live -tavaraa tulossa markkinoille? Kiitos ja let the metal flow!

Yritämme saada livetaltiointeja julkaistua. Aikatauluista ei vielä osaa sanoa mitään.

Alkaa oleen tämä vieraskirja jo tälläinen yleinen kiitospalsta, jossa jokainen voi kiittää Mokomaa kaikesta. Esimerkiksi siitä, että Jeesus on kuollut ja varpaiden välit voivat todellakin haista pahalle. Kiitos näistä.

No eipä kestä kiitellä. Pientähän tämä.