Mitä pyydätte keikka palkkioks jos tuutte sellasee rupukylää ku salo?

Kysy Dex-Viihteen Janne Tokolalta.

Ei perkele, onko Piippolassa muka alikulkutunneli-maalaus Saikkosesta? Sen siitä saa kun on sairaslomalla eikä vuoteen käy koulussa. Keskiviikkona taas onneksi sinne päin, joten pitäneehän tuo taideteoskin bongata, whoa!

Onhan siellä. Toivottavasti voit jo paremmin.

MORO! Tässä ku kirjoitan tätä viestiä..tai siis kerron mun kommelluksista mitä tänään(9.8 illalla)no kummiski mua pisti ampiainen poskeen ja on hmmetin kipeä poski mut kipu on lähtemässä ku pistin “tämän maailman ruhtinaan hovi” kiekon stereoihin ja otan “kokovartalopuudutuksen”…

Just. Siitä sitten vaan.

Kiitoksia mahtavasta Lapuan keikasta! Ja oli muuten perkeleenmoinen pitti! En saanut nimmareita, mutta tuli sentään Annalalle jotain helevetin paskaa sönkötettyä… (“sylje mun käteen”?? Ei jumalauta…)

Tattis.

Voi pillu minä kiroan itteni kun menetin välipuiston keikan! Hitto! Eihän tästä tokene!

Tokeneepas. Tsemppiä.

Myydäänkö Stellan lippuja Tiketin kautta?

Pitäiskö sitä kysyä Tiketistä?

Olen kuulevinani Sudet Ihmisten Vaatteissa biisissä jotain ihme napsauksia 0:30-0:50 välillä. Ovatko nämä äänet teidän tekosianne, onko CD-levyssäni naarmuja vai olenko hullu?

Se taitaa olla se taide kun siellä napsahtelee.

Tervepä terve! Nyt pitää kiitellä yhdellä kertaa kaikista teidän kesän keikoista mitä on tullu nähtyä (provinssi,- nummi,- välipuistorock). Meininki on ollu tiukkaa ja hiki on tullut. Eturivis oon ollu joka kerta, välipuistossa tuntui siltä että kylkiluut olis menny poikki, mut ei se mitään. Vielä isot kiitokset siitä että olen saanut yhteiskuvat teidän kaikkien kanssa ja nimmarit laukkuun. Välipuistos muutamat teistä jopa tunnisti mut ja tervehti. On se hienoa! Kiitos! -Emppu-

Moro Emppu! Kiitos kehuista ja moikataan taas kun tavataan.

Perkele äijät kun veritte kovan keikan välipuistossa. Sai purkaa patoutunutta agressiota teidän rässin tahdissa, ja pitää sanoa että teki helvetin hyvää. Nyt niska naksuu, korvissa pirajaa ja ääni on karjumisen jäljiltä niinkun Kilminsterin Lemmylla, mutta perkele otetaan heti uusiksi kun tulette taas tänne lähelle puukkohippasille. Oli parhaita keikkoja mitä on tullu nähtyä, ulkomaalaiset mukaan luettuna. Ja vielä, teidän se Slayerin lämppäri pitäs olla eikä minkään helvetin naurettavan Slipknotin!

No perkele ja kiitos vaan itsellesi.

Kiitos Mokomat kouvolan keikasta! Pahoittelen lasinsiruista lavalla ja mikkien kaatelusta keikan alussa. Toivottavasti jalka paranee. Mistä Marko ammennat tuota mahtavaa hyväntuulisuutta ja äärimmäisen inhimillistä suhtautumista kanssaihmisiin? Olen lukenut lehtiartikkeleita,katsonut haastatteluja töllöstä ja käynyt keikoilla (mm. rytmikatti) ja aina olemuksestasi hehkuu hyvää oloa (jopa soundilehden teksteistä) ja joka saa paskemmankin päivän muuttumaan hivenen paremmaksi. Ja uskon että tunne säilyisi vaikka soittaisitte humppaa. Perkele, tulipa avauduttua

Marko vastaa: Kiitos sanoistasi! Kiireisen kesän jälkeen sitä kuvittelee ihmisyytensä olevan ihan kadoksissa, joten oli rohkaisevaa kuulla, että ainakin rippeitä siitä on vielä tunnistettavissa. Olen oppinut luottamaan ihmisiin ja siihen, että hyvästä seuraa hyvää. Olen siis ehkä naiivi, mutta jos se tekee elämisestä hitusenkaan enemmän elämisen arvoista, niin ollaan sitten naiiveja.

Sterven! Tuli tuossa mieleen sellainen asia, että kuunteleeko kukaan yhtyeen herroista Opethia tahi Dream Theateria?

Eipä juuri.

Vaikkakin teidän mielipiteenne Tiktakista tiedetään keikkapäiväkirjaa lukeneina, voisitte vihjata Empulle ens kerralla nähdessänne, että kitarasooloon tarvitaan vähän muutakin kuin säröpedaalin pohjaan asti murjominen ja piiiiitkää sointua hakkaaminen… Kai muuten jäätte Bar68:n keikan jälkeen pyörimään paikalle vähäksi aikaa? Vois vaihtaa kuulumisia. Lupaan olla jopa selvin päin. T:Stg44

TikTak ja Emppu on w*ttu PARAS! Kuuskasissa koho keikkuu taas ja sit nähdään mitä mä saan.

“Tapahtuipa kaksi viikkoa sitten seuraavaa..” Todella nohevaa toimintaa allekirjoittaneen mielestä. Tämmöisiä iskuja pitäisi tehdä lisää. Mielestäni kyseiset herrat ansaitsisivat jonkin sortin palkintoja kyseisestä hienosta teosta! Enkä tarkoita sakkoja yms.

Hattua pitää nostaa, mikäli tuo tarina on oikeasti tosi.

Perskeles! Olipas laadukas keikka Lapualla. Ainakin meno oli hurjempaa mitä Pihtiputaalla. JA KYLLÄ settilistat jaettiin ihan oikeille tyypeille! 😀 Ja Metallicahan ei soita Sandmania viimoisena…

Tattis. Mutta eikös se Enter Sandman soiteta kuitenkin encoreissa?

Mitäs mieltä marko oot Dimmu Borgirista?

Dimmu Borgir on kaikkien meidän mielestä “absoluuttisen hyvää musiikkia”.