Jeah, Lapuan keikka oli aivan loistava, kyllä! Pitää vaan muistaa ensi kerralla se oma kynä, meni opiskelijan ainoa kymmenen euroa, kiitti kuisma! 😛 Mut joo, oli kyllä, kuten jo aiemmin mainittiin, niskat, kädet, ääni niin jumissa kuin vaan olla ja voi. Kiitos!

Ole hyvä. Ja eiköhän se tussilla sotkettu kymppi vielä kelpaa Sivan kassaneidille, jos sitä kohteliaasti hänelle tarjoat.

Onko syytä huolestua, kun miun kotipihassa majaansa pitävä siili tulee iltaisin ikkunan alle diiggailemaan muiden muassa Mokomaa, Slayeria ja Kotiteollisuutta? Tämä kaikki tosin alkoi viattomasti Niskalaukauksella, mutta näköjään rankempikin musiikki miellyttää siiliä…

Älä huoli. Siilillä on muuten melkoisen hienot hevivermeet. Siinä jää Kerry Kingin naularannekkeet kakkoseksi.

Kiitos kaunis. Kurimuksen kuultuani huomasin tykkääväni thrashista oikein kypällä! Nyt on menny vitukseen rahaa vanhoihin rässilevyihin, kun pitäis kaikki klassikot hommata… Piti vain kysymäni että mikä on sitä parasta rässiä? -Mies, joka ei vuosi sitten tiennyt että Slayer on Thrash metalia-

Heh. Otan osaa. Eiköhän se Slayer sitä parasta rässiä ole.

Tuutteks työ Moksu-ukot Släyeriä kattomaan? Mikä tämä Steiner-koulu muuten mahtanee olla? Jollen väärin muista niin se taisi liittyä kehitysvammaisuuteen tai jotain… vai oliko se niitä rikkaiden hemmoteltuja ällöpentuja varten?

Saas nyt nähdä, tässä on vähän kaikenlaista. Steinerkouluista ja steinerpedagogiikasta lisää esimerkiksiinternetistä.

Kun tuossa ehdotin että tekisitte coverin Slayerin War Ensemblestä, niin eihän coveriin nyt välttämättä tarvitse tuoda jotain uutta tai lisättävää, voisihan se vaikka tehdä kunniaa Slayerille kun se teidänkin musiikissa kuuluu..! Ja olisihan se varmasti mahtavan kuuloinen vaikka Suomenkielellä (?) ja teidän julmalla kitarasoundilla..! (mie oon ihan sekasin)olette kyllä loistavia!!!

Kylläpäs tarvitsee. Miksi niitä covereita sitten tehtäisiin? Siksi, että todistaisimme osaavamme soittaa jonkun kappaleen nuotin ja iskun tarkkuudella? Kappaleen tulkinta ja sitä kautta tunnelma muuttuu kun soittajat ja soundit vaihtuvat. Suomenkieliset tekstit muuttaisivat mainitsemaasi kappaletta vielä entisestään. Sitten herää myös kysymys, että kuinkahan paljon “paremmin” joku muu niitä Slayerin biisejä soittaa kun Slayer itse? Voi luoja mikä projekti. Eiköhän keskitytä uusien omien biisien tekemiseen.

mitäs mieltä Mokoman poijjat on Kreatorista?

Klassikkomateriaalia. “Your word isn’t worth, more than a puke in the dust”.

Uusi levy on hyvä. Muutama heikohko raita. Laulusaundi on uskomattoman huono. Teette hyvää juttua.

Selvä pyy.

Löytyyköhän takatalvi -videota mistään netistä tahi muualta?

No löytyykö? Meidän sivuilta ei ainakaan löydy.

minkäs merkkisellä tuplapedaalilla hyrkäs soittaa?

Hyge polkee menemään Taman Iron Cobra -tuplapedaalia..

Saamani tiedon mukaan Mokoma orkesterissa ainakin laulaja viihtyy vapaa-aikanaan kokovartalotukisukkahousupuvussa? Onko orkesterissanne muitakin kokovartalotukisukkahousupukuun ihastuneita jäseniä? Kun saavutte keikalle BAR68:iin niin tulen eturiviin heilumaan sähkönsinisessä kokovartalosukkahousupuvussani…! Keikan jälkeen voinemme keskustella lisää kokovartalotukisukkahousuista…? -Sukkahousupukumies-

Jaa. Toivottavasti tiemme eivät koskaan kohtaa.