Pikaista paranemista Kuismalle! Ja unohtakaa nyt oikeesti se Stella Star keikkapaikkana – ette te sinne mahdu soittamaan. Montako hammasta pitää irrota, että alkaa tulla tolkku päähän? Vai onks teidän keikkamyyjä ihan morjens?

Terveiset meni perille Kuisma “Tuho” Aallolle. Eihän me ihan ehdoitta noihin pikku paikkoihin mennä. Vaatimuksena on suoja-aita ja/tai riittävä määrä järjestysmiehiä takaamaan yleisön ja soittajain turvallisuus. Keikkamyyjämme Janne “Morjens” Tokolahan nuo areenamme tosiaan valitsee sekä ehdot sanelee.

Kysymykseni koskee avoin hauta biisiä. Katselin tuossa videolta Tuska open air koostetta vuodelta 2003 ja silloin tuskassa soititte avoin hauta-biisin. Miltä levyltä biisi löytyy, jos löytyy??

Deathin alkuperäisesitys Open Casket löytyy levyltä Leprosy (1988). Me emme koskaan saaneet säveltäjän perikunnalta lupaa levyttää versiotamme.

kuismalle pikaisia paranemisia otahan iisisti

Terveiset meni perille Kuisma “Töhö” Aallolle.

Guten Abend. Mitäpä orkesterin jäsenet ovat mieltä folk/etc. vastaava -metallista, moonsorrow,finntroll,turisas jne.? Entäpä bändistä nimeltä Megadeth? \,,/

Mielipiteet folkmetallista taitavat vaihdella jonkin verran porukan kesken, mutta kyllä Finntrollia, Moonsorrowta ja Skyforgeria on tullut ihmeteltyä aikas positiivisin fiiliksin. Eipä ole Megadeth saunailloissa juuri soinut, vaikka bändin ansiot tunnustetaankin.

Milloin tuutte Äänekoskelle? Marco Annala on kuningas!!!

Marcopa hyvinkin, tuo Mocoman armoitettu ääntelijä. Äänekoski ei kuulu syksyn suunnitelmiin.

Tuossa ku kattelin tuota CampusTv:n pätkää niin tuli mieleen, että olisko mahdollista saada näin kesän päättymisen kunniaksi jonkinlainen livevideo jostain biisistä tänne ladattavaksi? Oli sen verran menevää toimintaa lavalla.

Livemateriaalia tulee tulevaisuudessa katsottavaksi, varma se on. Formaatti vain ei ole ilmaiseksi ladattava webbivideo, eikä ajankohta ihan pian.

Moi! Mitä mieltä olette Metallicasta ? Ja mikä on paras Metallican biisi mielestänne? Joko on tietoa koska keikka kauhajoella ? Voisitte kyl kertoa että mistä musiikista tykkäätte.

Metallican albumi Master of Puppets taitaa olla kollektiiville se mieluisin. Me tykätään mm. hevistä. Kauhajoen keikkapäivä on etusivun keikkalistan mukaan 2.10.

Kuisma-setä, voitko poistaa kaikki lasiesineet kotoasi. Olemme hyvin hyvin pettyneitä sinuun. No, toivottavasti leikkaus menee/meni sentään hyvin, emmehän haluaisi menettää meidän toista kitaravirtuoosiamme. Ja sitten, toki meistäkin ei-seiskan-lukijoista olisi kiva tietää mitä kummaa te olette saaneet aikaiseksi!!! Jyväskylän keikka tulee tosiaan olemaan rankkaakin rankempi, viiveen vuoksi.

Leikkaus onnistui hyvin, rasvaimusta jäi vielä seuraavaankin kertaan. Saimme luultavaksi aikaiseksi muutaman uuden Seiskan lukijan. Anteeksi.

hmm sellainen kysymys pälkähti mieleen että onko tuolla “parasta ennen 0898” jotain erityistä alkuperää? Siis onko jotain erikoista tapahtunut oletan että tuo 0898 tarkoittaa elokuuta -98…

Nostradamuksen ennustusten mukaan tuona ajankohtana piti koittaa maailmanloppu.

Vihii! Stam1na on ihan paras. siis tietysti tein lisäks. Mitäs tuumaatte?

Stam1na on w*ttu PARAS.

No voi perse! Jonkinlaisena soittajana tiedän, että tuo on (lähes) vittumaisinta mitä voi käydä, jos sormi menee remonttiin. Onneksi oli plekukäsi! Mikä sormi kyseessä? Paranemisia kuismalle. Toivottavasti leikkaus onnistuu hyvin.

Kuisma viilteli itseään oikean käden nimettömään. Mies sai hyvää hoitoa ja paranee entisestään.

Moi te hienot miehet! Onko Lappeenrannan keikkapäivä varmasti oikein? Se nimittäin on ainaki miun kalentarissa maanantai.. Kun Nite ei oo yleensä maanantaisin auki? En vaan haluu missata keikkaa ja siksi varmistusta kaipailen…

Kyllä sen pitäisi olla oikein. Kyseessä on joku erikoistilaisuus – YleXit, Apulannat ja kaikki. Vissiin. Tai ehä mie tiiä. Eiköhän siitä joku (NiteTrain?) ala pian ilmoitella tarkemmin.

Sitä vade retron kertsin takaperin mutinaa on ihmetelty ja korvat verisssä kuunneltu…ja ihan oikein, ei me ikinä arvata mitä se on. Antakaa edes joku vinkki ettei tarvitse soittaa Komisario Palmulle=)

Siinä lauletaan: !anataS ,orter edaV

Oisko viikatteella teijän lupa soittaa silmäterää. Ne nimittäin uhkaili sitä ilosaaressa. Väittivät etteivät osaa. Vai pelkäskö ne vaan teitä.

Viikate ei lupia kysele, eikä tarvitse. Ne on KOUVOLASTA.