Uskotteko Jeesuksen ihmetekoihin? I do.

Kollektiivi nimeltä Mokoma uskoo korkeintaan metallin ihmetekoihin.

Mahdoittekohan olla Mänttibussilla liikenteessä perjantai 13. päivä? Oli aivan teidän näköinen porukka menossa yhden aikaan päivällä moottoritietä kohti Helsinkiä. Ohi mentiin teistä Riihimäen kohdalla, näköhavainnot tyrmistyttivät meidät melkein ojaan…

Eipä oltu liikenteessä tuolloin. Hyvä että pysyitte tiellä.

Onneksi olkoon! Mokoma on viimein saavuttanut kaiken mitä populaarimusiikin alalta on saavutettavissa. Suuri oli yllätys kun huomasin että hihii.net tarjoaa Mokoman Uni saa tulla -kappaletta moni- ja yksiäänisenä Aku Ankan takakannessa. Mokoma on näin samassa seurassa kuolemattomien artistien kuten Cheek, Jamelia ja esim aina ihana Britney Spears kanssa! Syvimmät onnitteluni.

Kiitos. Britney Spears on w*ttu PARAS.

onni onnettomuudessa,nyt pääsee kuin pääseekin kattomaan teidän keikkaa 68:iin.pikaista paranemista kuismalle! -Haxu-

Näisso, Kuisma kiittänee terveisistä.

Marko-äijä se tykkää tähdenlennoista, ukkosista ja mölkystä. Oikein! 🙂 Viimeiseksimainittu on mitä mainiointa mökkiviihdettä (myös rai rai -juoman vaikutuksen alaisena).

Marko tykkää mölkystä, mutta mölkky ei tykkää Markosta.

kuunnelkaapa Exoduksen War Is My Sheppardista kohta 3.10-3.25 je sen jälkeen Punaisen Kukon kohta 3.10-3.25

Ei millään jaksaisi, kun ei Exoduksen levyä keneltäkään meistä löydy. Mitä siellä sitten kuuluu?

No entäs SOTAJUMALA sitten? löytyykö levyhyllystä? jos vastaatte jotain terävällä kritiikillä, niin jättäkää sanoitukset sikseen.. ei tarvihe lesoilla vaikka litakakkosia olettekin

Kuulohavainnot Sotajumalasta ovat jääneet liian vähäisiksi, että uskaltaisi sanoa mitn. Valitettavasti. Eikä tarvitse litakakkosiksi haukkua, vaikka Fordin akan tytöiltä vähän näytetäänkin.

korjatkaa hyvät bändin jäsenet jos olen väärässä…. mutta taidatte olla jonkun verran slayer faneja eikö…mikä on hyvä juttu muuten… jatkakaa samaan malliin….

Juu, jonkun verran on Slayeria tullut kuunneltua.

Moi!! Teen lukiolla medialinjan lopputyönä diplomin, jonka yksi osa olisi jonkinlainen projekti. Haluaisinkin tässä tiedustella olisiko mahdollista tehdä tämä lopputyö TEISTÄ?? Eli liikenisikö hetki aikaa 1.10 jyväskylän bar68:sin keikan jälkeen?? (jotain haastattelua ja pari kuvaa?)Olisin todella onnellinen, jos saisin aikaiseksi täydellisen lopputyön..ja se ei onnistu ilman teitä!!Anyway, kävin ostamassa tuossa muutama viikko sitten teidän levyn. Se on aivan mahtava!!-Tanja Viitasaarelta-

Pistäpä aiheesta meiliä osoitteeseen sakara@mokoma.com.

Vitti ko mie haluisin nähä ton Rajapyykki-videon. Ja sitähän ei tietenkään voi missään nähdä koskaan mistään syystä?

Rajapyykki ja Kasvan -videot ovat entisen levy-yhtiömme EMIn omaisuutta.

hei! Pitää kysyä että, onko muilla Mokomalaisilla tatuointeja kuin Markolla ja Hyrkäksellä? minkälainen kuva Markolla on päässä? Satuin vain huomaamaan kun katselin yhtä valokuvaa ja huomasin että hiuksien alta näkyi jotain tatuointia. Pikaiset paranemiset vielä kuismalle. -Emppu-

Santun iholla on kaikennäköistä kuviointia, mm. UFOn näköinen kaiutin. Kuisma ja Tuomo näyttävät jo luonnostaan niin cooleilta, että tatuointeja ei tarvita. Marko kertoo päätatuoinnistaan seuraavaa: Tribaalihässäkkä. Ei esitä mitään. Toisin ku kantajansa.

Järkätkää yhteiskiertue Slumgudgeonin, Pronssisen pokaalin ja Macheten kanssa, jooko. Bloodbath on muuten w*ttuparsa.

Muuten loistava idea, mutta Wendigo, The Siissidös, Syntax Error, Valtava kääpiö, Mind Riot, Käskynanto ja Lämpökeskus puuttuvat kokoonpanosta. Bloodbath, nevöhööd.