Voi kirosana tuon Teoston kanssa… Pitää joka helvetin väliin niitä näppejä olla työntämässä ja “tukea ja suojata artistien oikeuksia”. Just. Alkaa menemään vähän liian pitkälle jo tämmöne touhu nettijaon suhteen… Vaikka onhan tuo Teoston yms linjasto jo vuosia ollu ihan perseestä.

Niin, mikään ei ole ilmaista. Levy-yhtiölle tämä uusi käytäntö tuo markkinoinnillisia lisäkustannuksia, ja maksuttomien mp3-sinkkujen jakeluaikaa tullaan varmasti rajoittamaan. Musiikin tekijän kannaltahan tämä on hyvä asia: Juhannuksena ne miljoonien eurojen tekijänoikeuskorvaukset sitten napsahtavat taiteilijan tilille.

Onko Marko sukua Salmiakki -kirjan kirjoittajalle? Mikä on yhtyeenne suhde salmiakkiin?

Ei ole. Salmiakki on hyvää.

Saako niitä teidän hikinauhoja tilattua netistä?

Ei saa. Olivat niin kalliita ettei uskalleta tilata lisää, ennen kun löydetään edullisempi toimittaja.

I will kill him. Yeah, you heard me, I said I’d kill him. Kill him by pushing him and then attacking his fist with my face. Ya heard me?

“Yeah, we’re jamming, jamming / I wanna jam it with you / We’re jamming, jamming / I’m jammed, I hope you’re jamming too” – Bob Marley

Ah, kiitos. Teiän uusin levy on auttanut ankeana kesänä monesti töihin ko vesisateessa pitänyt tuolla ikivanhalla Tunturilla polkea ja TMRH se siellä kuulokkeissa soinut. Kiitän ja kumarran.

Ole hyvä. Tänä kesänä on saatu polkea vesisateessa koko porukka.

Mitäpä mietteitä miehissä herätti, kun EMI otti ja julkaisi Valu- ja 120 päivää-albumit bonuksien kera? Hyödyttekö te mitään tuosta uudelleenjulkaisusta? Jos ette, en osta niitä. Niin.

Mukava juttu, että nuo “pari ekaa” on taas saatavilla. On niitä kyseltykin. Hyötymisistä sen enempää spekuloimatta, tee ostopäätöksesi sen mukaan miellyttääkö sisältö vai ei.

Vittu te ootte iha saatanan hyvä bändi 😛 Oon käyny tänä kesänä Puustockis ja Kuopio Rockis kattoo,ja vittu mikä meininki!:P Vaikka se Kuopio Rockin setti jäiki vähä vajaaks.. 😛 Mut kuinka paljo teidä keikolla näkyy naispuolisia faneja?Ite en oo joutanu kattomaa ku lavalle 😛 Kiitos ja kumarrus Katastrofi

Vaikea sanoa, kun on tukka silmillä koko keikan ajan, ja keikan jälkeen ei kehtaa katsoa ketään silmiin. Kyllähän siellä aina joku pikkutyttö kirkuu. Luultavasti kauhusta, heh.

Surullista, keikkojanne voisi olla edelleen nautinnollista seurata, mutta kun niille ei tahdo enää mahtua.

Sellaista se on ollut uuden nuorisoidolin vanhan ja uskollisen fanin elämä tänä pänä. Koita kestää.

Voi tätä onnen päivää! Aloitan uuden koulutuksen pikapuoliin Outokummussa ja kuten aina “uuden eteisessä” krhm kutittelee pieni jännitys siitä että kuinhan käy, muutto toiselle puolelle suamenmaata ja kaikkea sellaista. Tiijättehän. Noh, kävin tutkailemassa missä vielä voisin teidät kuulla sekä kokea livenä tän rundin aikana ja ilokseni huomasin Mokoman runttaavan siellä Oudon Kummun kaunoisella kaivoksella 11. päivä! Tämä on hianoa! Voi pojat teillä on kiva pumppu ja vielä kivempaa on että tulette sinne soittamaan. Kiitos myös siitä, että jollain tapaa musiikkinne on johdatellut tätä nuorta naista ajattelemaan rohkeammin, antanut voimaa sekä itsevarmuutta plus vielä näkemään pahan ja hyvän monisävyisenä toisiaan tarvitsevina ilmiöinä. Menipäs vuodatukseksi mutta menkööt. Allekirjoittanut kiittää ja kumartaa. Peeäs välttäkää viiltäviä esineitä!

Tervetuloa keikalle, hyvä kanssarokkari, ja kaikkea hyvää uusien koitosten varalle.

Ei vittu! Kuuntelussa on tällä hetkellä “I”!!! Tämä on jo jotain käsittämätöntä!?!? Ja tuossa viikonloppuna tuli ostettua teidän “kummatkin” levyt(tajusitte varmaan). Hieno meininki, ei voi muuta sanoa.

Kiitos ja tolleen!

Soitatteko outokummussa viimesenä? Ja tiedättekö paljon sinne maksaa liput? oon ettiny tietoo kaikkialta vaan ei löydy kerpele..

Emme osaa auttaa. Soita ravintolaan tai tsekkaa, onko Mokoma-foorumin porukoilla tarkempaa tietoa (linkki sivun ylälaidan valikossa).

PRKL! Ei enää ikinä veivata Mokomaa treeneissä. Nyt pääsi käymään niin, että hieman innostuttiin ja Kasvot kohti itää sai verisen lopun kun tukanheilutuksen yhteydessä otsani ja pa:n kulma ottivat lähikontaktin. Lääkärin mielestä se oli viiden tikin arvoinen suoritus. Pitänee ottaa Tuomosta mallia ja hakea leveämää haara-asentoa tai alkaa treeneissä käyttämään kypärää. ROCK!

Heh! Kuukauden hauskin palaute, onnittelumme.

no voiiiiiiii sunnnnnnnn nääs nääs nääs nääs nääs nääs… t:UKK

Aake “Huumorimies” Kalliala on myös meidän henkinen ja fyysinen esikuvamme.

Tota noinniin mie oon kyllä ollu vasta kahdella keikalla(täällä korvessa kun asun) mutta en ole kuullut että oisitte soittanut “Toista maaata”???? Se saattaisi nostaa kylmiä väreitä myös yleisölle. Soittakkee se toki vaikka Pieksämäellä tai Oulun “nelivitosessa” ROK ROK!

Saatetaan vaikka soittaakin. Kesän ulkofestareilla sitä ei ole edes harkittu soittaa, kun ei se ralli oikein auringonpaisteessa toimi.

Ensi vuonna ilosaareen ja/tai tuskaan? -Silenoz

Ans kattoo ny. Ensi kesä olisikin jo kolmas kesä putkeen Tuskassa. Se olisi ennenkuulumatonta.