Teistä on kasvanut jo ihan liian iso bändi. Tuskassa oli meikäläisellä hieman vaikeuksia siellä eturivissä, kun kaikki yrittivät tunkea päälle. Tuntui siltä, kun olisin meinannut tukehtua sinne, kun keuhkoni olivat litistyneet kasaan. Sitten kun selvisin hieman väljemmille vesille, olin niin shokissa, ettei keikan katsomisesta tullut enää mitään. Päässä pyöri koko ajan vain se ajatus, että olin meinannut kuolla. Enkä muista koko keikasta mitään vaikka olin ihan selvin päin.

Ymmärrämme ahdistuksesi, vaikka itse olemmekin toki iloisia siitä, että ihmiset ovat meidät löytäneet.

kiitos helvetin hyvästä keikasta putaalla! innolla odotellaan 68:n keikkaa:).paranemisia toipilaalle. rok!

Kiitos itsellesi.

Olette te vaan sällejä kun jaksatte täällä lähes päivittäin vastailla fanien kysymyksiin ja vieläpä asiallisesti! (eräillä muilla kotimaisilla orkestereilla kun tuntuu olla tapana lähinnä vittuilla faneilleen kysymyspalstalla.) Viime viikolla kävin viimein hakemassa Kurimuksen ja TMRH:n free record shopista ja heitin vanhoilla poltetuilla levyillä vesilintua.. Helvetti, pakkohan näin loistavaa bändiä on tukea! -Pete-

Kiitos. Mikäs tässä on asiallisesti vastaillessa kun on näinkin asiallisia faneja!

Pikaista paranemista Kuismalle ja muutenkin hyvää syksyn alkua muulle yhtyeelle!

Kiitos kaunis.

oletteko tulleet kuunnelleeksi saksalaista vanhahkoa mutta tosin vieläkin keikkailevaa motörheadiä taikka tätä parin sekopään (Alexi Laiho, Vesa Jokinen ja Tonmi Lillman ) muodostamaa triioa kylähullut..?? mielenkiintoista vain tietää mielipitäitä jos olette kuunnelleet… mikä muuten on oma suosikkinne omista biiseistänne? T: Vasta aloittanut mokoman kuuntelun

Hehe, saksalaistapa hyvinkin. Motörheadia ja muita NWOBHM-bändejä on kiittäminen metallimusiikin olemassaolosta. Kiitos. Jokisen ja kumppanien kännisekoilua ei ole tullut tsekattua. Varmaan ihan hauskaa. Omista biiseista suosikki vois olla vaikka Toista maata, jonka soittaminen nostaa edelleen kylmät väreet pintaan.

Siis täh. Pitääkö teidän maksaa Teostolle siitä, että voisitte pistää oman piisin verkkoon?

Säännöt tosiaan muuttuivat. Nykyään vain kustantaja saa julkaista kustannettua musiikkia internetissä, ja jokaisesta latauksesta pitää tilittää 10c Teostolle.

miksei mokomalla ole rumputabuja? tai ainakaan mä en oo löytänyt…… Jos on niin mistä ne saa?

Kysy asiaa mokotab.tk:n porukoilta.

tiesivätkö herrat, että teillä on fani argentiinassa. Ei se paskaakaan ymmärrä sanoista, mutta musiikista se väittää pitävänsä.

Ei tiedetty, mutta nyt tiedetään. Hyvä.

Tilasin kasvispihvin… mut en oo HOMO!

Etpä.

Perskeles! Kuisma kilttinä poikana hankki teille lisää vapaapäiviä. Olkaa kiitollisia.. mut älkää ny itteenne enää teloko! Promise?

Yritämme olla vast edes varovaisia.

Ei, Sievinen, ei! Nyt ei tuu yhtään mitalia!

Joko Heli Koivula on muuten pyllähtänyt alastulopaikalle? Saiko kukaan nauhalle?

Kun se Tuomo kerran on vuokrattavana, niin saanko varata sen ensi viikoksi meille aupairiksi?

Sori, Tuomo on jo varattu. Mies toimii luhtiaitan oven pönkkänä koko elokuun.

Milloin tuutte Uuraisten casinolle?

Tiedä häntä… ei koskaan?

koska mokoma perustettiin????

Tavaa täältä.

Seisoin tänää Annalan vieressä liikennevaloissa. Mykistyttävä hetki ! Mut ärsyttävää, aina kun Annalaa näkee jossain ni miulla ei oo ikinä Mokoma-paitaa päällä. Tänääki jos ois ollu ni vähäkö ois ollu siistiä.

Heh, olisit vielä ilmoittanut kovaan ääneen että “mie tunnen siut”.

Toivottavasti Kuisman käsi tulee kuntoon, että pääsette taas keikailleen oikein kunnolla!! bändille terveiset! olette hyviä!

Kiitos! Homma hanskassa.

Marcolla on hieno parta se on miehen merkki saatana! onko dvd million tulossa?

On kyllä, mutta pitäisikö tästä avautua Tarotin tai Nightwishin kotisivuilla?

Ei riitä pelkkä Seiska, kun Ilta-Sanomatkin jo puffaavat teitä: “Kuisma Kekkoselle: Mieti, onko sinulla alkoholiongelma!”

Kuisma vastaa: Sweet delirium, se tekee miut hulluksi.