Vuosi Sveitsissä tiedossa, repussa hammasharja ja teidän levy.Eiköhän sillä pärjätä!?! Kiitos mahtavasta musiikista!

Vaihda se meidän levy hammastahnaan, niin lähtee homma toimimaan.

Tämmönen gallup luontoinen kysymys kaikilta bändin jätkiltä: Minkä bändin kanssa ja minkä biisin haluaisitte soittaa unelmissanne? (…jos ei oteta tietenkään mukaan itse Mokomaa) Mokoma o W*ttu BARA5!

Marko: Jos aikamatkailukin olisi sallittua, niin haluaisin päästä Bob Marley and the Wailersin kanssa esittämään Get up, stand up! -kipaleen niin, että Peter Toshkin olisi mukana! Vuoden pitäisi olla 1972.
Hyge: Mie oisin halunnut jammailla Miles Davisin kanssa. Miles oli kuulemma sen verran pelimies, että jos joku bändin jätkä kämmäili, niin se improvisoi salamannopeasti siihen päälle silleen, että se ei enää kuulostanutkaan mokalta. Miks mein bändissä ei oo tollasia jätkiä, heh.
Santtu: Bändi olis Led Zeppelin, koska se on v*ttu paras ja biisi vaiks Dazed and Confused, koska nii miekii oon.
Kuisma: Stonen Colours -levyn julkaisukeikalle soittamaan Niiraisen komppiosuudet. Ehkä parit (sadat) treenit alle ei ois tehnyt pahaa.
Tuomo: Valintani on In the Grip of Winter tietenkin Autopsyn kanssa. Tuohan on aivan parhaita death metal -kappaleita koskaan, ja kitara saisi kerrankin olla epävireessä.

Onkos teillä tulevan talven aikana keikkoja tuolla Lapin alueella, esim. Rovaniemellä? Parisenkymmentä poromiestä kuumeisesti odottaisi tiukkaa settiä näillä leveyspiireillä!

Lapin visiitistä on puhuttu, katsotaan kuinka käy. Mutta jos yleisöä on tosiaan parinkymmenen poromiehen verran, nousee lippujen hinta aika korkeaksi. Ei sillä, etteikö teillä poromiehillä olisi niihin varaa, mutta eihän se reilua olisi.

Vitutti toi jonkun palaute Markon “laulusoundista” levyllä. että ol pakko laittaa jottain. Vittuakaan en ymmärrä musiikinteosta saatika sen studiosessioinnista, mutta tuntuu siltä että jos laulu jotenkin normaali radiosoittomösöstä erottuu ja tuntuu “huonolta” niin voisko prkl johtua siitä, että lauluraitaa ei paljon siloitella äänityksen jälkeen -luojan kiitos ei. Mene urpo kuuntelemaan keikalle Markon laulua, niin kuullostaa tismalleen samalta eläimeltä kuin levylläkin ja tuohon suoritukseen ei edes eläin pysty.. -väsy houkka-

Juu, ei tuossa laulusoundissa teknisesti mitään vikaa ole, tuoltahan se meidän Make kuulostaa. On sitten eri asia, pitääkö miehen äänestä. Myö tykätään kyllä.

Mikä on Mariskan osote josta hänet voisi saada kiinni??asia on tärkeä!

Siehä sälli(tär) oot.

Moi. Mahtaa tuntua hienolta kun taideteoksenne on vieläkin Ylex:n Top40 listalla ja soittolistalla. Vaikka ei se levy myynti levystä hyvää tee (suuri yleisö ei oo aina oikeassa). Mut metallimiehenä on kivaa kun omat suosikitkin pääsee kiusaan listoille kaiken maailman levyyhtiöden väkisin etsimiä tuiskuja yms. Mut hyvää syksyä ja parane Kuisma pian, että pääsis näkeen teidät vielä täällä Helsingissä syksyllä.

Kyllähän se mukavalta tuntuu, että ihmiset tykkäävät. Hyvän myynnin ansiosta päästään tekemään seuraavakin levy.

Toivoisin vilpittömästi, että ottaisitte Avoin Hauta biisin takaisin settilistaan, siitä ei biisi parane.

Vakituisesti se ei varmaankaan settiin palaa, mutta toisinaan tulee vastaan oivallisia hetkiä kappaleen veivaamiselle. Biisi vaan pitäisi ehtiä jossain vaiheessa treenata Santun kanssa.

Onko teillä niitä Wrist bandeja enää sit jäljellä ollenkaan…Et jos keikalta ostais. Kiitos W*itun hyvästä musiikista. T: elokuun viimeistä odottava=)

Rannehikinauhat ovat tältä erää loppu. Lisää ei ole tulossa, ellemme löydä edullisempaa toimittajaa.

Miten nii pikkutyttöjä? Teil on hurjasti NAIS-faneja, tyttöjä kyl varmaan myös. Ja kauhusta ei tarvi kirkua, pitää lavan edessä vaan osata pitää puolensa ettei ihan alle jää, ja jos vähän jääkin ni se ei tapa! Jos huutaa pitää ni se johtuu vaan siitä että teidän keikat on verrattavissa orgastisuudessa astetta parempaan seksiin. Joten ei muuta kuin jatkakaa samaan malliin, Lappeenrannassa heilutaan taas!

Korvia kuumottaa.

TIINA pyysi UNI SAA TULLA kappaleen sanoja(sonera plaza sivuilla) 18.8.2004 ja VEERA ne sinne sitten laittoi.Keskustelua käydään ko asian tiimoilta.LUKEKAA keskustelupalstaa.Minun oikestajuni mukaan tämä on VÄÄRIN. Vihastunut ÄITI.

Onhan se väärin. Ystävämme nähtävästi pitävät puoliamme, kiitos siitä.

Marco mitä mieltä oot Jouni Hynysestä? Aikamoinen tunteiden tulkki.heh…

Kuka vitun Marco? Jouni on w*ttu PARAS.