Mitäs mieltä Mokoman väki on räpistä?

Nykyräpin kuuntelu on jäänyt aika vähiin, mutta useimmat meistä ovat joskus kuunnelleet 80-luvun nimiä, kuten Public Enemy ja Run-D.M.C.

Tykkääkö Mokoma tai edes joku sen jäsenistä yhtyeestä nimeltä Machine Head?…Sehän kuitenkin on tulossa suomeen keikalle marraskuussa.

Kuisma taitaa tykätä eniten, ainakin Burn my Eyes -levystä se jaksaa yhä innostua. Ja mikäs siinä, ihan hyvä levyhän se on.

Onko teillä muita saman tyylisiä biisejä kuin “Uni saa tulla”? Minä olen (ja varmasti monet muutkin) sitä mieltä, että jos teette lisää sen tyylistä musaa, niin menestys on taattu isommassakin mittakaavassa. Se biisi on loistava ja se on kuunneltava aina uudestaan ja uudestaan!

On vaikea sanoa itse, onko meillä enempää Uni saa tulla -biisin kaltaisia kappaleita. Käy levykaupassa kuuntelemassa levyiltä ja tee omat johtopäätöksesi. Mitä menestyksemme mittakaavaan tulee, niin saavuttamamme taso riittää mainiosti. Teemme siis musiikkia jatkossakin itsepäisesti vain itseämme miellyttäen.

aivan mahtavaa!! siis upeaa!!!!!!!!!!!! mie olin jo luopunu toivosta, etten näe teitä livänä, mut sitten näin sen. julisteen, missä luki mokoma, ja että outokummun vanhalla kaivoksella. hahaa! sinne on vielä melkein ikuisuusm ja mi hypin suurinpiirtein seinille… wohoo!…näin vielä myöhässä kehunpa ilosaaren keikkaa… vaikka sillon vielä en osannu arvostaa teitin musiikkia.. no joo. sori kun vein aikaannne turhanpäiväsellä selityksellä. uni tulla saa.

Kehut Ilosaaren keikkaamme, vaikka et silloin osannut arvostaa musiikkiamme. Hmm. Aivot nyrjähtivät. Mutta tervetuloa Outokumpuun joka tapauksessa.

pitääkö mokoman miehet rob zombiesta ja tai white zombiesta itse pidän siitä erittäin paljon

Varsinkin Markoa lämmitti kovasti Astro Creep 2000:n aikainen White Zombie.

sanokeepa herra tokolalle, että lähettä kiertämään taas stam1noiden kanssa. sen verran pelottava yhdistelmä olitta vuos sitten – selviäisköhä tänä päivänä kukaan edes hengissä niistä keikoista?

Sen verran menevät orkesteriemme aikataulut ristiin, että yhteisrundi ihan heti toteudu. Katsotaan keväällä, josko jokunen yhteiskeikka järjestyisi.

heipähei, on pakko kysyä ku te näytätte tykkäävän deathmetallista niin miltäs se Deicide kuulostaa teiän korviin. Morbid Angel tais olla ton Saikkosen mieleen, jos oikein muistelin.

Deiciden alkupään tuotanto on edelleen silkkaa murhaa, yhteislaulukappaleita vailla vertaa. Myös uusi levy kuulostaa melkoisen hyvältä. Vincentin aikainen Morbid Angel tosiaan kuuluu Tuomon kaikkien aikojen ykkössuosikkeihin.

Moi!! Mitäs ootte touhuillu nyt keikkatauolla??

Syöty, nukuttu ja tehty oikeita töitä. Rock!

Marko ollaanko kavereita?

Veikkaisin, että ette ole.

Terve ja myöhäiset kiitokset ilosaaren keikasta! Teitä tulin kattomaan ja kaveri halusi lähteä jo kesken keikan pilsnerin juontipuuhiin mutta sinnittelimme loppuun asti. Hmm, onkos muuten näkynyt kahdella tissiparilla varustettuja ihannenaisia..? Heh.

Silmien haritus ja asioiden näkeminen kahtena on ollut kesän jälkeen paranemaan päin. Valitettavasti.