koska tuutte seuraavaks tampereelle? veditte joskus keväällä ihan sairaan hyvän keikan pakkahuoneella ja se kruunas vielä kaiken ku siellä oli kotiteollisuus ja viikate. tammerfesteillä oli kans hieno meininki mutta ei vaan nähnyt oikeen mitään kun oli niin paljon porukkaa siellä.

Nyt taitaa käydä niin, että Tampereelle ei tulla ennen ensi kevättä. Keksi jotain muuta tekemistä siksi aikaa.

ÄLKÄÄ KUUNNELKO SITÄ IDIOOTTIA JA TEHKÖ LISÄÄ UNI TULLA SAA-TYYLISTÄ!!! EI ETTE SAA!! Kaikki hyvät bändit on menettäneet otteensa ja ruvenneet tekemään paskapoppia kuten kotiteollisuus älkää te pettäkö luottamustani!! Rukoilen!

Teemme Mokoma-musiikkia ensisijaisesti viihdyttääksemme itseämme. Toivottasti joskus ymmärrät mitä se tarkoittaa.

Joku kyseli että onko teillä “Uni saa tulla” biisin kaltaisia raitoja enemmänkin…. Minusta kappaleet “Silmäterä” ja “Lupaus” Kurimus albumilta ovat vähän sitä samaa tyyliä… En minä mikään asian tuntia ole mutta minun korvaani biisit kuulostavat vähän samalta… Vielä en ole nähnyt teitä edes livenä kun ilosaaressakin olin niin pihalla teidän keikan ajan… Mutta ehkä vielä tässä syksyn aikana!!!

Noistahan saa jo Greatest Heavy Ballads -kokoelman. Mahtavaa!

Kulkaas pojaat kiitos pajlon erittäin hyvästä keikasta ruisrockissa oli aivan mahtava meininki vaikka olikin hiukan teknisiä ongelmia.. Ja sitten eilen kun radiosta tuli se live- ilosaarirock, jälleen kerran aivan mahtavaa.. Te kuulostatte livetallenteillakin hyvältä, jos vaikka vertaa hynysen ja markon laulua niin marko on paljon parempi muistaa sanat ja kuulostaa samalta kuin levylläkin. Ja sitten ne Tuomon laulut ja välipuheet aivan ihaaana ääni, jalat pettää aina alta kun kuulen sitä.. sitä olis ihan kiva kuulla vaikka joka ilta ihan livenä kuiskaamassa jotain kivaa mun korvaan :)) Jes mahtavata aivan paras meiniki teillä KIITOS..

Kiitos palautteesta. Tuomon puhe- ja lauluäänessä on kyllä poikkeuksellisen täyteläinen soundi. Voit vaan kuvitella miltä tuollaisella kaikukopalla varustetun miehen kuorsaaminen kuulostaa. Siinä meinaan tanner tömisee ja aitaa kaatuu.

Extreme aggression-Seeing you suffer brings pleasure to me…Extreme aggression-My aggressions became to extreme to be kept under control…perkeletto on kova kiekko…ihan ite pitkästä aikaa oon taas tätä yhtä ja samaa levyä kuunnellu ja kuunnellu ja kuunnellu ja kuunnellu ja kuunn…satananssi jäi levy päälle,mutta on kypsää puitavaksi…muistatteko vuoden?…kyllä tuo armonvuosi 1989…jolloin olimme nuoria ja finninaamaisia pojan koltiaisia farkkuliiveissä,pahat mielessä,tuostahan ei tarvitse poistaa kuin sanat nuoria ja finninaamaisia,niin elämme nyky hetkeä…voi voi…nostalgian nahkasiipien havinaa ja kuten eräs pohjois-suomalainen orkesteri on todennut,että:aika multaa muistot…ja levyhän oli kreatorin extreme aggression…mille über alles…voi luoja…huomenna lutakkoon kattoon bodomia(voikun vois sanoa,että vanhaa kunnon sodomia…tämähän nyt teutoni hehkutukseksi meni,mutta menköön!) tai niinkuin tänään,kun kirjaatte tämän,mutta silti…JAUZAAAAA…pitäkäämme tulta yllä…ystävällisesti teidän: -RudiHalla-

Juuri näin. Palataan asiaan.

työ soitta ylexillä!hauska kuulla omaa huutoaan tuol biisien väleis…pirun yleäks ku jätti soittamatta “haudan takaa” olis jättäny mieluummin vaik “uni saa tulla” soittamatta sen sijaan ku sitä muutenki niin paljo soittavat…no joo,mut stellassa nähään!

Stellassa siis!

Terveisiä bändille!!

Kiitos.

Mitäs mieltä Marko on Children Of Bodomista?

CoB on w*ttu PARAS!

Taitaa olla herra Vastaaja Adamsinsa lukenut, vai? “Aivojen nyrjähtäminen” olisi niin Adamsia.

Oha se varma.

Vaikka retro on muotisana ja -ilmiö, en kuitenkaan häpeäkseni tiedä, mitä se tarkoittaa. Mitä tarkoittaa “vade retro” suomeksi? Ja suomentakaapa “satana”! (Yhden sanan suomennos ei riitä. 😉

Seuraavaksi tietoisku, jonka aiheena on “Näin käytän internettiä kiinnostavan tiedon hakemiseen”:

  1. Siirry osoitteeseen “www.google.fi”
  2. Kirjoita hakukenttään looginen hakutermi, esimmerkkitapauksessamme vade retro suomeksi
  3. Tulkitse vastaukset, esimerkkitapauksessamme toinen linkki oli tämä, ja sieltä se vastaus sitten löytyikin. Kuten muuten myös tältä kysymyspalstalta noin kahteenkymmeneen kertaan.

Satana on suomeksi saatana, mutta senhän sinä jo tiesitkin. Sanan syvällisempi tulkinta onkin sitten jokaisen henkilökohtainen asia.