On se sääli jos Sound Supreme-studio menee nurin.

Olisihan se. Mutta onneksi näin ei käy.

No mutta. Mikäs on seuraava suunnitteilla oleva julkaisu? Vai onko kohtapuoliin se aika vuodesta taas jolloin artistit (esim te) sulkeudutte kammioihinne ja palaatte pari kuukautta myöhemmin uuden materiaalin kanssa,jonka nauhoituksessa kestää myös se pari kuukautta? Eli toisinsanoen tuleeko milloin uutta ja ihanaa materiaalia? Ärsyttää kyllä kun ei pääse katsomaan teidän helsingin keikkaanne, vasta 2 keikkaa täällä missannut teiltä. Jos sitten ens kiertueella taasen.. -D-

Seuraava julkaisu on mitä todennäköisemmin seuraavalta täyspitkältä irroitettu sinkkulohkaisu. Kunhan saadaan sovitut keikat hoidettua, niin sitten alamme työstämään uutta stuffia oikein toden teolla. Uusi täyspitkä voisi ehkä kenties mahdollisesti tulla syksyllä 2005, mutta mistäs näistä tietää.

Osaatteko muka soittaa Stripped, raped, strangledin? Yritin joskus ottaa selvää mistä äijjät sahaa mutta eihän siitä tavan urpo ymmärrä mitään. Mutta siitä jos väsäätte koverin niin perkule että ootte kovia jätkiä.

Voi luoja… Se oli vitsi. Ei me mitään osata.

marko, näytät joulupukilta.

Jaa.

Prosemma-työn ansiosta muutkin mokomassa tajuaa mitä 120 päivän tekstit tarkoittaa. heh.

No ei nyt ihan, mutta melkein.

Olette soittaneet aika montakin keikkaa Jyväskylän bar 68:ssa! Millainen kyseinen paikka on soittaa?

Pieni, ahdas ja mukava.

Mikä on se paikka minne olis kaikista hienointa päästä soittamaan?

Siis missä ei ole vielä soitettu? Joku kohtuumittainen klubikiertue Euroopassa olisi ihan kiva.

Onko ikinä tullut sillai fiilis, että otetaan nyt sitten, kun ylhäältä annetaan?

On. Ja silloin ei auta valittaa, vaan pitää olla nöyrä ja kiitollinen.

Ootte ihan sairaan hyvä bändi! Huomasin sen ikävä kyllä vasta ku oli toi tämän maailman ruhtinaan hovi levy tullu… ;( Mitä toi Kuisma Aalto laulaa?

Nyt ei ymmärrä. Onko se hyvä vai huono juttu? Nuo hymiöt ovat asiaan vihkiytymättömälle hieman hankalia. Kuisma laulaa Tuomon kanssa taustoja keikoilla.

Kysymys bändin kielisoittajille: Mitä teet, jos pleku lentää kädestä kesken Takatalven?

Jos näin käy, niin kitaristit pistävät kamat paskaksi ja lähtevät baariin.

Kyllä siinä Lappeenrannassa jotain ihmeellistä on, kun sieltä noin loistavia bändejä tulee (Kotiteollisuus ja Mokoma, kaksi maailman parasta bändiä). Mutta onko kaikki lappeenrantalainen lahjakkuus mennyt muusikoille, kun kaupungin kiekko”ylpeys” SaiPa tulee taas ensi kaudella rämpimään syvällä?

Lappeenrannan kaupunki ei tunnetusti paljoa almuja jakele, eikä jäähalleja rakentele. Rokkarit ovat oppineet pärjäämään ilman julkista tukea, mutta kiekkomenestykseen ne saattaisivat jopa auttaa.

Onko Mokoman poijjaat muuten koskaan kuullut kaverista nimeltä Dokaka? Vaikuttaa mm. uudella Björkin levyllä, ei soita mitään vaan laulaa/ölisee suullaan kaikki soittimet. On tehnyt maanmainion coverin Slayerin Angel of Deathista, kannattaa tsekata, tai sitten ei. http://www.soundclick.com/bands/4/dokaka.htm

Vanha mutta hauska vitsi.

Teette hyvää musiikkia. Kiitos siitä. Vanhemman ja viisaamman kirjoittamana sanatkin auttavat ymmärtämään ja löytämään positiivistakin näkökulmaa allekirjoittaneen hieman vaikeampinakin aikoina.

Ole hyvä.

Elokuvakriitikon arki on irti purtuja päitä. Mites autolla ajaminen?

Mikäs siinä, pikkuisen on naama kipeä.

Pitkään meni ennenkuin hokasin miksi Vade Retron sanoituksissa on jotain tuttua, sitten kuulin sattumalta vanhan lastenlaulun: http://www.lpk.partio.fi/esp/mile/la9.htm . Tämän varmaan monet muutkin ovat huomanneet. Toinen juttu sanoituksissa, joka on “Turhaan tänne tulleet” -sanoituksessa. Tämän huomasin jo sinkulta, mutta odottelin kunnes uusintajulkaisut tulivat esiin, nimittäin “sie ja mie – turvaa tie” lause on tieturvallisuuskamppanjasta!! Itse ainakin muistan pienenä skinnarilan ala-asteella, kun jaettiin heijastimia ja tarroja, joissa oli tuo kyseinen lause. En tiedä oliko valtakunnallinen kamppanja. Hauska sattuma vaan kun muistan sen vielä elävästi, vaikka pikkunappula olinkin. Marko taitaa myös muistaa samaisen jutun? Terveisin Argath

Juuri näin. Marko on ollut aina vaikutteille altis kaveri.

Vaikka soitattekin omnaksi mieliksenne nin olisi tosi mahtia kuulla täältä etelään joskus livenä. Ootte saattaneet soittaakin mutta oon sitte ollu nin meiningeissä eten muistaa kykene.

Sitä soitettiin joskus 2002-03, mutta tuolloin jengi ei siitä juurikaan lämmennyt. Tai ehä mie muista.

Mitenkäs on, kuullaanko Rajapyykki-biisiä vielä keikolla joskus? Vai sopiiko se enää teidän settiin? Se olisi kiva kuulla WTC:rockissa.

Tuskin sitä ainakaan WTC:ssä kuullaan. Sori.

Mikä bändi teillä on ollut soittoharrastuksen motivaatorina?Oletteko itseoppineita, vai oletteko saaneet opastusta “ammattilaisilta”?Olisko herrat tulossa Vaasaan mahdollisesti syksyn aikana?Kiits!!

Rokin soiton motivaationa on aina kuumat autot ja nopeat naiset. Olemme lähes itseoppineita, mutta olemme kuitenkin aina kuunnelleet, mikäli viisaammilla on jotain hyviä vinkkejä kerrottavana. Sovitut keikat on listattu mokoma.comin etusivulle.

Mitä mieltä olette Metallica st.anger levystä? Ja siitä että tuleeko metallicalta vielä joskus uutta levyä?

Siinähän se. Ihan hyvä rokkilevy.

Kuinka kauan menee vielä uuteen pitkäsoittoon? Vai tuleeko jopa kokoelma levy välissä? Eikös neljän lätyn jälkeen vois olla jo kokoelman paikka? T:pesäkettu

Seuraava täyspitkä tullee ehkä ensi syksynä, jos luoja suo. Mitään päätöksiä ja lupauksia ei ole vielä tehty.

Moro,lauantaina ku meijän jäkisjoukkueella oli peli niin on aina tapana soittaa pukukopissa jotain musaa ja oli mun vuoro tuoda sinne levy niin mä sit vein tämän maailman ruhtinaan hovi kiekon sinne ja kyllä jätkät kehu sitä ja satuimme voittamaan sen pelin ja ite tein maalin ku jäi niin hyvä fiilis siitä : )

Heh, onnittelut!

Meninpä ja ostinpa sitten ne uusinta julkaisut. Tuoreeltaan tuntuu siltä, kun on lättyjä jonkin verran kuunnellut, että taso on aika lailla huonompi kuin näillä uusilla levyillä, jotka jyräävät kuin elefantti posliini kaupassa! Pillipiiparin uusi versio on mielestäni parempi kuin tuo vanhempi, mutta pitää vielä kuunnella levyjä lisää, jos ne siitä aukeisivat. Hyvää syksyä ja pistäkää niitä paitoja tulemaan airon musiikkiin!

Eikös se kuuluisi sanoa, että “teidän eka demo oli paras, nykyään soitatte vaan kaupallista paskaa.” Ei vaan. Mukava kuulla, että seitsemässä vuodessa on tapahtunut positiivista kehitystä.

Marko sano sille Jounille, että seuraavassa levyssä ei saa olla sitä vitun poppia vaan kunnon turpaan vetoa niin kuin niissä sen vanhoissa levyissä on!

Sano ite.

Onko tosiaan niin että Lappeenrantalaiset on kyttääjiä ja aina neuvomassa? Minua nimittäin opettaa ravintolakokkiopettaja, joka on syntynyt Lappeenrannassa. Se jatkuvasti kyttää ja neuvoo itsestäänselvissä asioissa. Tämän vaan kysyin siltä varalta, että jos näin on, niin en taida uskaltaa tulla Lappeenrantaan.

Etelä-Karjalassa ainakin puhutaan koko ajan helvetin nopeasti ja kovaan ääneen. Puhumisen määrää ei vähennä edes se, että kenelläkään ei ole mitään järkevää sanottavaa.

Jätkille ilmeisesti tippuu semmoinen orkesteri kuin Nasum. Ruotsalaisiltahan on uutta levyä tulossa ja eka samplekin on jo saatavilla: http://www.nasum.com/dl_sounds/Nasum-The_Engine_of_Death.mp3 Jumalauta kun toimii.

Putoaahan se. Hauska “Angel of Death” flirtti tuossa makupalabiisissä. Engine of Death, heh.

Taitaa väsymys viedä suurimmat vastaushalut orkesterin edustajilta, sävy on vähän sen suuntainen ollut viimeisissä vastauksissa. Tosin eipä se kysymysten tasokaan ole huipussa ollut. Nyt lepoa ja reilusti, unohtakaa fanit hetkeksi, kyllä me täällä pysytään vaikka poistuisittekin kuvasta keräämään voimia ja unohtaisitte koko touhun hetkeksi 🙂

Eikö ole mukava huomata, että mekin olemme vain ihmisiä?