Ei vois olla huonompi valinta päivälle tuo Dipolin keikka, kun katselee, kuka esiintyy Tavastialla samana päivänä. Sapettaako?! Ja niin, ootteko vetäny nämä kolme ovat yhtä (levyn paras biisi) ikinä livenä?

Niinpä. Tuntuisi olevan päällekkäisbuukkaukien syksy. Nämät kolmet ovat yhtät on jäänyt soittamatta. Se ei kulje ihan parhalla mahdollisella tavalla.

Terve äijät.Perkkele kun ei pääse ikinä kattomaan teitä kun on aina jotkut vitun kissanristiäiset.Millos ootte ens kerran tulossa Kuopioon?Onko tällä “sormi paskana kitaristilla” ihan signature ESP:t vai custom shop kitarat joita myydään musamaailmassa?

Sormi paskana kitaristilla on pari Eclipseä, Custom Shop seiska ja hyllymalli Standard.

Mitä? Ettekö työ julukasekkaa mittää livejutskaa joulumarkkinoille? Takokaa, kun metalli on kuumaa!!!

Ehä myö…

Hämmästys oli suuri, kun bongasin Tuomon tänään tekemässä “oikeita töitä” seminaarissa. Mikä ajaa rokkistaran moiseen jamaan? -Punainen Urpo-

Kappas, Tuomo on ollut vuokrarahoja tienaamassa. Oisko reppanalle tullut veneen alla kylmä, kun on syksy tulossa ja kaikkea.

“uni tullessaan saa tuoda veljen mukanaan..” Veljen? Mitä Marko mahtaa tarkoittaa? Miulla on oma pieni käsitys asiasta, mutta haluan kuulla mitä Marko mietti.

Unen velipoika on kuolema.

Terve pojat ja kiitos saakelin hyvästä musasta.. Te yhes yhen toisen Lappeenrantalaisen bändin kanssa olette Suomen ykköset.. Kysyisin vain että miten usein hengailette Hynysen ja kumppaneiden kanssa ja mitä musiikkia kuuntelette, löytyykö hyllystä esim Metallicaa tai Hurriganesia? Kotiteollisuutta? Kiitti ja ja jatkakaa samaan tyyliin.. P.s mun mielestä tiejän musassa paras asia on monipuolisuus..

Hieno juttu, että arvostat samaa asiaa kun me. Ja kyllähän sitä ystävien kanssa tulee silloin yhteyttä pidettyä. Mokomalaisten levyhyllyistä löytyy yllättävän monipuolista musiikkia, mutta pääasiassa kuitenkin heviä.

Ostin nää molemmat uusinta julkasut eli VALU ja MOKOMAn 120 päivää.Näähä on ihan poppirokkii?ku vertaa uudempaan matzkuu. Siis mitä helvettiä?:) Eihä tässä laulussa ole mitään samaa mitä on tottunut kuulemaan??? Laulaako Marko Annala a.k.a joulupukki näissä biiseissä edes??? aika paskoja levyjä. (TMRH,kurimus,ovat kyllä loistavia lättyjä)

Sellaista se on meidän bändin henkinen ja fyysinen kasvu ollut viime aikoina.

Hei Janne. Mistäs näkisi sun drum setupin? Kiinnostaisi vaan. Ja mitä kapuloita käytät?

Tama Starclassic Performer, väri: transparent black.
-Basari 18″ * 22″
-Etutomari 12″ * 14″
-Lattiatomari 16″ * 16″
-Virveli 5 1/2″ * 14″
Pellit Agop Istanbul Alchemy vasemmalta oikealle
Hi-hat 14″, Crash 17″, Komppipelti 20″, Crash 18″, China 18″.
Kapulat: Tama “Japanilaiset” tammikapulat 5A
Kalvot: Evans / Remo

Mieltäni askarruttaa eräs asia… kun tuolla Swampmusic:issa näyttäis olevan tommonen MOKOMA Classic logo t-paita… onko teillä minkään valtakunnan tietoa kyseisen paidan ulkonäöstä? Nii että onko se semmottinen musta josson keulassa teiän logo? Pimeitä syysiltoja teille vaan!

Jep, perus-logo edessä, seljässä ei mitn.

Mitä teidän äitinnekin sanoisi jos kuulisi teidän hirveetä möykkä musiikkia?!

Äiti sanoi, että “poikani, olen niin ylpeä sinusta.”

Miksi Rynkkylän keikka on 68:ssa eikä Lutakossa?

No siksi kun se sinne sovittiin. Lutakkoon sitten ensi vuonna.

On se vaan perkeleen hienoa kun Suomessa tietääkseni ainakin 2 bändiä coveroi Deathia.. Työstäkää joku uus tai tosiaan soittakaan sitä Avointa Hautaa keikoilla! Harmi kun Diablo ei veivannut yhtään Deathin biisiä koko kesänä 🙁

Kiitos palautteesta. Pannaan korfan taakke.

Ostin justii 120päivää, ja satuin hämmentymään Markon parran lyhytkasvuisuutta kuvassa cd:n alla, vaikka levy näkyi olevan julkastu 2004. Mitä tämä tarkoittaa?? Kenties sitä että en osaa lukea levyn julkaisuvuosilukuja oikein?

Valu on julkaistu alunperin vuonna 1999. Kuvassa näkyvä partamalli on siis yli viisi vuotta vanha.