Taisinpa kysellä itsestäänselvyyksiä tuossa tovi aiemmin. Muotoilenpa sen johdosta kysymyksen uusiksi: mikä Slayerin albumi iskee kovimmin Reign in Bloodin jälkeen? Kiitos. H-P

Eiköhän tuo löydy akselilta South of Heaven – Seasons in the Abyss.

saako tota teirän pítkähiasta paitaa niinku miesten kokosena? eli ainaki xxl??

XXL-kokoisiakin paitoja tulee seuraavassa paitasatsissa olemaan.

Kyllä Pelle Positiivi on rankempi kuin Slipknot!

Enpä tiedä Positiivista, Hermanni ja insane-kepakko sen sijaan pyyhkisivät ‘knoteilla lattiaa koska tahansa.

Täällä päässä meinasi lauantaisen suomi-Ruotsi ottelun lopussa sydän pysähtyä. Mites teillä?

Sama vika Rahikaisella.

Onko Pieksämäen keikalla myytävänä paitoja?

Laatikollinen rättejä lähtee mukaan reissuun. Pieksämäelläkin niitä on tarkoitus myydä, mikäli Oulun ja Outokummun jäljiltä jotain on jää.

KOSKAS HERROJA NÄKIS TAAS TAMPEREEN SEUDULLA? OON OLLU KATTOMASSA MUUTAMAN KERRAN JA EHKÄ NÄKISIN VIÄ MUUTAMAN KEIKAN!TERKKUJA JA JATKOJA,JOS MAHD. NIIN YHTEISKEIKKA KOTSARIT/VIIKATE EI PAHA!! T. TYTTÖFANI-66 (outoo kun en tykkää Slayerista)

Tampereella mekastetaan seuraavan kerran todennäköisesti keväällä 2005.

Olin 9 päivää epsanjassa ja tein elämäni mokan eli unohdin teidän levyt suomeen… nyt on kuitenkin aivan uskomaton fiilis kuunnella mokomaa suomessa. Kiitos jätkät musiikista! MOKOMA & RUISLEIPÄ ROCKS!!!!

Eipä kestä, pientähän tämä.

monelta esiinnytte 11.9 pieksämäellä ja paljon sinne on liput

Ei myö tiietä, käy kuikuilemassa festarin kotisivuilta.

Arvatkaa mitä? Teitä on syyttäminen musiikin opettajani hermoromahduksesta, joka on tuloillaan sillä minä täysin musiikkitaidoton naisen alku sain teidän vuoksi päähäni idean, että haluan alkaa soittamaan bassoa. Okei, okei ette te ole siihen täysin itseksenne syyllisiä, mutta teidän TMRH levyä kuunnellessani se idea sai minun pienessä eikä niin kauhean kauniissa päässäni lopullisen sysäyksen. Sääliksi käy niitä jotka todellakin joutuvat kuuntelemaan minun soittoani. Mutta, joka tapauksessa hienon levyn teitte. -Pygargus-

Naisbasistit on w*ttu parhaita!

Olen kiinnittänyt huomion erääseen seikkaan keikoillanne: Te ette pahemmin valoshowlla pelleile kuten esim: Nightwish tai Niskalaukaus. Miksi? Ei sillä että se parantaisi esitystänne vaan minun mielestä pitäisi tulla katsomaan orkesteria, EI esitystä.

Tuo askeettinen valojen käyttö on todellakin harkittua ja lähtöisin miksaajamme Aaltosen pääkopasta. Taustalla on röyhkeä olettamus, että esiintymisemme on niin kiinnostavan näköistä, että valoilla kikkailulle ei ole tilaa.

Voi luoja! Teette mut musiikillanne hulluksi

Sama täällä!

Mitenkä muuten on, pitääkö myös hevilaulajan “avata” ääni ennen keikkaa? Avaako Marko, ja kuinka?

Marko lauleskelee tovin ennen keikkaa. Sen kummempia äänenavaustekniikoita mies ei juurikaan käytä.

siis mikäs tää läppä on näillä uusintajulkaistuilla levyillä kun ne on kopiosuojattuja? Vittu ku vituttaa tommonen homoilu!

Kysy EMIltä, meillä ei ole asian kanssa mitään tekoa.

Onko äijät ajatellu tulla raaheen soittaan?

Me emme ajattele, koska keikkamyyjämme Tokola tekee sen puolestamme niin hyvin. Toistaiseksi kalenterissa ei näyttäisi Raahea olevan.

Muistaako herra Annala kahta päissään ollutta vierasta kuopio rockin backstagella. Halusimme vaan kysyä että koska oletten tulossa kouvolan suuntaan heittämään keikkaa? jeh mutta valitkaa ensikerralla esiintymispaikka paremmin. (emme kannata riviera juottolaa. suosittelemme rytmikattia.)

Mitä, oliko siellä backstagella joku päissään? Kouvolassa on oltu pari kertaa puolen vuoden sisään, joten ihan heti ei varmaankaan olla tulossa. Me emme myöskään valitse keikkapaikkoja, vaan Pihtiputaan ajattelija, johon edellisessäkin vastauksessa viitattiin.

paljos hyrkkäksen janne maksoi iron cobrasta?????

Mitä ne nyt Levytukussa maksaa, kysy sieltä.

Heipä hei! Nyt on bongattu Saikkonen Piippolan alikulkutunnelista. Olitte luvanneet joskus tulla itsekin katsastamaan taideteoksen. Koskahan olette tulossa? Voisin vaikka tarjota kahvit Shellin baarissa! Slayer soi, tää on w*ttu PARAS!

Toivottavasti pikaiseen vilkaisuun olisi aikaa, kun siitä ohi huristamme torstaina.

kultalevy lähesty…? no, joko on paljon myyty? Tietysti se on liikesalaisuus, mutta antakaahan jotain vinkkiä.

Suomirässillä kultaa? Oha se varma. Joka tapauksessa myytyjen levyjen määrä on soittajan näkökulmasta mykistävä.

spiderman-lasi? myrkkyä? häh?

Marko oli nuori ja tarvitsi rahaa.

hassu kontrasti valun muilla piiseillä ja toinen kohtu-rykäisyllä. on nimittäin markon ääneen tullu aika paljon syvyyttä lisää vuosien saatossa… mutta hyvä levyhän tuo on joka tapauksessa.

Hyvä ettei ollut aivan hukkahankinta. Tuo laulujen kehittyminen ilahdutti meitäkin kovin.

Onkohan se millään muotoa mahollista että kerkeisitte/jaksaisitte/viittisitte reenata Avoimen haudan sen verran hyvissä ajoin että soittasitte sen Vernissassa?

Saapa nähdä, olettehan te sen jo kuulleet. On paljon mielenkiintoisempaakin treenattavaa, kuten uudet biisit.

kyllä täytyy liittyy kehujien joukkoon.ootte rehellisesti maailman kärkeä tällä hetkellä. toinen hyvä on amerikanarmenialainen System of a down. mitä mieltä ootte siitä. löysin teijän musan, ku sain kaverilta waretettuu kurimuksen. siellä se oli kovalevyn täytteenä puol vuottaa, ennenku tajusin että täähä on w*ttu paras!ttrh:n ja 120 päivää oon kyllä ostanu. muutki pitää kans saada hyllyy. Janne et oo lähteny sille hevirumpalin linjalle että kiukaita on ympärillä hitosti. käytätkö remon tomikalvoja jos niin mitä mallia. ite käytän remo emperoreja.

Toxicity pyöri ilmestettyään soittimessa varsin taajaan, jopa kyllästymiseen asti. Janne käyttää myöskin Emperoreja.

Onko kappaleleilla Pimeyden Liitto ja Liiton loppu muutakin yhteistä kun se että Pimeyden Liiton lopussa on sama riffi kuin millä Liiton Loppu alkaa? Ja kolahtaako mokomalaisille nämä “Death ´n´ Roll” bändit tyyliin Dismember ja vanhempi Entombed?

Eipä juuri, raskaita päätösbiisejä ovat molemmat. Liiton lopun nimihän on silkkaa muusikkohuumoria kuivimmasta päästä, valmis teksti häivytti sittemmin hilpeyden kauas takavasemmalle. Tuo ‘n’ Roll -määreesi ei kyllä oikein istu vanhempaan Enskaan tai Dismemberiin. No, sama se, etenkin Entombed on edustanut parhautta Nihilist-ajoista tähän päivään.

Täytyypi tulla teille avautumaan, että ihailen suuresti tapaanne seisoa ylpeästi oman näkemyksenne takana, periksiantamatta ja myönnytyksiä tekemättä. Ja katsos – täysin ansaittua hedelmäähän se on tuottanut, vaikka sitä joku kenties joskus epäilikin. Näin sitä pitää elämässä toimia, muutenkin kuin musiikin suhteen. Onko muuten teille mitenkään tuttu juuriltaan itäinen kollektiivi nimeltään Kaucas (www.kaucas.tk)? Vaikka täysin eri genreä edustaakin, olen tunnistavinani siinä samaa tervettä henkeä kuin teissäkin. “kuka kuule harhoja, kuka taas juoruja, joku mitä haluaa ja joku syntyy kuurona” Ei muuta, hyvää syksyä, jatkakaa! T.tyllerö

Kaucas on periaatteessa tuttu, musiikkiaan pitäisi kyllä kuulla enemmän. Samanhenkisyydestä tai varsinkaan hengen terveydestä on itse vaikea sanoa mitään.

Tehkää coveri Zombie Ritualista 😀 …tai sit Living Monstrositystä, siinä ainakin olis vauhtia…

Kaikki kunnia ehdottamillesi mestariteoksille, mutta ei me mitään kovereita tehdä, kun on omiakin biisejä tuloillaan. Mestariteoksia tai ei.

Siis Perkele minuu ahistaa ne boonus kipaleet noissa uusintajulkasuissa kun ei viittis niitten takia hommata levyjä uudestaan. (Vaikka eihän se teiän vika oo, kakka EMI.) Kun olis niin paljon muitakin hyviä levyjä hankittavana (Esim. Danzigia, Viikatekokoelmaa ja Meshuggahia.) Kiukuttaa. Sanokaa nyt edes että ne bonusbiisit on ihan paskoja… Tai jos ette sano niin mie joudun syömään sanani ja periaatteeni hylkäämään ynnä Fake No More-paitani roviolla polttamaan ja netistä ne biist imuttamaan. Voe itku. Ei se tästä!

Sanotaan vaikka näin, että jos pelkästään musiikillisia arvoja tarkastellaan, niin uudelleenjulkaisujemme bonusbiisit tuntuvat aika nihkeiltä vaikkapa Meshuggahin uuden rinnalla. Hanki siis mielummin kokonaan uusia levyjä, ellet harrasta levyjen keräilyä.

Moneltako alkaa 9.9 keikka 45:ssa?

Vaikea sanoa. Eikös 45:ssa keikat ala kohtuullisen ajoissa, kymmenen-yhdentoista välillä?

Kiitokset jätkät tosiiii hyvästä musasta! Semmottii oisin kyselly että oottako tehneet musavideoita muista “Tämän maailman ruhtinaan hovi” levyn biiseistä ku haudan takaa, jos ootte niin mistä löytyy?

Haudan takaa on ainoa video uudelta levyltä.

Olisi hauskaa jos uni saa tulla biisin voisi ladata netistä täältä sivulta. Olisiko mitenkään mahdollista? Aloin sen biisin perustalta kuuntelemaan teitä.

Joojoo.

Missäs teidän kaikki keikkakuvat on? Olen nähnyt että siellä lavalla on hyppinyt sellainen Keski-Maasta tulleen kääpiön näköinen mies napsimassa kuvia. Päiväkirjassa on joitain, mutta missä loput?

Koostamme pikkuhiljaa kesän keikoista hillitöntä valokuva-albumia, jossa Gorthaurin otoksia lienee suurin osa.

Hei papat. Lohduttakaa ja kertokaa, että kultaisella 80-luvulla Lappeenrannan Elävän musiikin yhdistys onnistui järjestämään Monarille muutakin kuin hoosee-bändejä. Näyttää nykyisin tuo tarjonta niin onnettoman yksipuoliselta, että olisi saanut jäädä koko Elmun reinkarnaatio tapahtumatta.

Silloin siellä oli HC:n lisäksi ainakin rässiä.

Ettehän te/emi ole julkaisemassa 120:pvän ja Valun bonusraitoja missään koskaan muulloin? Pitääkö vain syytää rahaa kauppaan ja ostaa plätyt toiseen kertaan? -Hc-

Meillä ei siis edelleenkään ole vanhaan materiaalin oikeuksia, EMIn omaisuutta ovat. Mutta pöljältä tuntuisi, jos kerran tai kaksikin kertaa levyltä pudonneita biisejä julkaistaisiin myöhemmin oikein useaan kertaan. Toisaalta jo noiden uudelleenjulkaisujenkin näkeminen oli kummallista. Joten nevö sei nevö tai jotain.