Onko tullut seurattua jääkiekon World Cupia?

On. Voi luoja mitä vääntöä, se tekee meidät hulluksi.

onks janne hyrkäs sama asia ku janne hynynen? onks janne hynynen jouni hynyselle sukua jotenki?

Ei. Janne Hynynen on Jouni hynysen isä, eikun äiti. Vai oliko se pikkuveli?

Vitun kova keikka Outokummussa \,,/ te = RULES!!! \,,/

Kiitos!

Hillitkää jo tuota paitamyyntiä. Taas jouduin antamaan yhdelle Mokoma-paitaiselle tyypille.

No sinulla on kyllä melkoinen projekti käynnissä.

Kiitos Mokomalle aivan mahtavasta keikasta Pieksämäellä. Vituiksihan siellä kuulemma muuten meni hommat mutta orkesterille mitä nöyrin kumarrus!Kiitos.

Todella paljon kunnioitusta bändille, että soititte hyvän keikan WTC-rockissa, vaikka ette varmaan keikkapalkkiotanne saanutkaan! Tällaista se on, kun laitetaan piripäät järjestämään festaria…

Ei tainnut WTC-rock mennä aivan kuten suunniteltiin. Ei tullut rahaa? Ikävää.

Oli kyllä miehen työ soittaa WTC-rockissa vaikka keikkapalkkiot ilmeisesti jäikin (ainakin toistaiseksi?) saamatta. Sana kiirii, vaikka itse en paikalle päässytkään.

Kiitos wtc:n keikasta! Melkein saitte weturitallit kaatumaan. Itse kuumeisena seurailin kauempaa, mutta hyvä keikka. Kumarrus.

Saittekos te edes keikkapalkkiotanne tuolta yhdestä rokista, jolle kävi yhtä köpelösti kuin kaima-torneille? Kiitos keikasta! Harmittaa se Karman peruuntuminen ihan saatanasti!

WTC-Rock oli järjestelyjen suhteen tragikoominen. Mokoman puolesta iso kiitos kaikille paikalla olleille musiikin ystäville.

MOI! enpä olé varma onko joku kysyny tätä, mutta olis aika kova juttu kun tekisitte live dvd:n tai live cd:n (onko tulossa?)nimittäin näin jokin aika teidän keikan ja lähti aika hyvin eli parasta suomi liveä ever kiitos!

Asiasta on puhuttu, mutta päätöksiä ei ole tehty.

Niinni ku mie aattelin ku teijänki orkesterissa on tuo pasisti ja runpali niinni että ketkä muodostavat mielestänne kovimmat rytmiryhmät (ergobasso/rummut) kautta aikain. Genre vapaa. Itse tarjoaisin esimerkiksiseuraavia: Flea / Chad Smith (Red Hot Chili Peppers), Timmy C. / Brad Wilk (Rage Against the Machine) ja metskun elikkäns metallin puolelta vaikkapa Martin Mendez / Martin Lopez (Opeth) ja Tom Araya / Dave Lombardo (Slayer). Noin niinkuin esimerkiksi. Ja hyvvää syssyn jatkoa teille. T: Mutiny Master

Santtu vastaa: Helppo. Norwood Fisher (basso) ja Fish (hän pelaa rummut) Fishbonesta.

Janne vastaa: Nocturno Culto & Fenriz (Darkthrone), Hongisto & Sinkkonen (KT), Pätkä & Johnny (Slumgudgeon).

Ostin tuossa itelleni Airosta pari Mokoma-paitaa ja Valun. Rehellisesti täytyy sanoa että Valu oli aikamoinen pettymys. Ei millään pahalla mutta ei uppoa meikäläiseen muutakun vasta pitkän ajan totuttelun jälkeen. En kuitenkaan tarkoita että se olisi huono. Rokki ei vaan uppoa meikäläiseen. Omassa genressään ihan laadukasta musiikkia verrattuna moneen muuhun yhtyeeseen. Onneksi sanoitukset ovat sentään tuttua “Markoa” vaikka kehitystä on tälläkin saralla tapahtunut. Teittepä/teettekin minkä tyylin musiikkia tahansa niin pysyn aina ainakin Kurimuksen ja TMRH:n ystävänä. Ne ovat mielestäni myös paljon paremmin laulettu. – MetallMan Ps. Miten teidän mielestä Mokoma-fanin pitäisi pukeutua? (Jos ei oteta Mokoma-tuotteita huomioon)

Kiitos palautteesta!

Oisko taas mahollisuuksia tulla joulunalla monarille keikalle. Oli nimittäin viime talvel ihan vitun hyvä keikka. T:Dimmy

Monarille emme ole tulossa, mutta limukeikka lappeen Rantaan on kyllä suunnitteilla. Palataan asiaan.

Ette sit soittanu Mattia pieksämäellä pyynnöistäni huolimatta. Kova keikka oli

WTF? Kiitos kuitenkin.

Jouduin tappeluun mutta televisiossa oli Mariska.

Wänk-wänk.

Tykkäättekö vastata näihin faniviesteihin? Jos olisin joku teistä, minä ainakin pyytäisin, että joku muu kahlaisi läpi nämä kysymykset ja vastaisi niihin kysymyksiin, jotka ovat vähän tärkeämpiä ja välittäisi kehut jne. bändille sitten, jos tarvetta on. Mutta koska en ole yksikään teistä, niin sanon vain, että oma on asianne. Kannattaa pistää korvan taakse tämä, koska teidän suosionne näyttää selkeästi olevan vain enemmän kasvussa (juu, kyllä tuttavapiirissä yhä useampi myöntää kuuntelevansa Mokomaa) ja aika varmasti vain vähenee entisestään. Onhan teillä varmasti muutakin tekemistä kuin kotisivuillanne roikkuminen?

Mukavaa puuhaahan tämä on. Ei näitä nyt niin paljoa tule.

Onko se Saatanan Kukko joku kovakin jätkä? Soittakaa kova setti WTC-rockissa, jos vaikka itekkin eksyisin paikalle.

Onhan se kova jos otsasta koittaa.

Suositelkaas miulle jotakin rempseätä dödö- eli death metal -orkesteria kiitos. T: Kalma-Paavo

Obituaryn Slowly We Rot (1989) on w*ttu PARAS.

Tiedätte jo varmaan itsekin että Oulun keikka oli taas aika perhanan loistava, eli ei siitä enempää hehkutusta. Luvatkaa vain, että Seitsemän sinetin takana ei tipu koskaan pois settilistasta. Minä pyydän.

Pyyntö rekisteröity. Kassellaan!

Muistuuko mieleen näin äkkiä hetikohta sitä parasta ja huonointa keikkaa…ja löytyykö siitä juttua kenties arkistosta???

Vaikea kysymys. Varsinkin viime aikoina lähes kaikki keikat ovat olleet hienoja kokemuksia. Lähes kaikista keikoista on tarinaa Päiväkirja -osiossa. Sieltä voi vetää johtopäätöksiä.

Käykää aterioimassa nettisivuiltamme mp3 pläjäys “liekkimeren polte” www.nukke.cjb.net -Matti

Naisbasismi on hieno laji.

Hei! Kiitoksia vasta päättyneestä mainiosta keikasta täällä Oulussa. Tällä kertaa soundit ja volyymi olivat kohdallaan toisin kuin kesällä torinrannassa. Huomasin muuten vasta nyt kun Markolla ei ollut rillejä miehen hämmästyttävän yhdennäköisyyden supersuosikkini Jethro Tullin nokkamieheen Ian Andersoniin, tai siihen 70-luvun puolivälin Andersoniin. Annalan ei tarvitsi muuta kuin opetella soittamaan tiukat trikoot jalassa poikkihuilua yhdellä jalalla tasapainnoillen niin täydestä menis!

Hehe. Ole hyvä vaan.

Miksei mokoma.comiin saapuessa ruutuun ilmestyvään “petoon” [levymainokseen] ole liitetty internetistä tuttua rääkäisyä, joka tulee 150 dB:n voimalla kaiuttimista riippumatta kaiutinten äänenvoimakkuudesta?

Siksi, koska emme ole humoristeja.

jokos kohta studioon ryntäätte nauhottamaan uutta matskua?

Studioon lähdetään vissiin elokuussa 2005.

ollaan tässä musiikin kurssille kasaamassa jonkinlaista esitystä suomimetallista.mokoma on aika vahvasti edustettuna ja ollaanki tässä mietitty päämme puhki millä kipaleella kiduttaisimme esitelmäämme seuraavia poprock-ihmisiä.mikäpä biisi bändin mielestä kiteyttää tuotantonne pariin mukavaan minuuttiin?

Soita Seeste (Valu, 1999) ja kikata partaasi.

ootteko kowiksii vai homiksii?

Me olemme mänttejä.

Onko noista teitien levyjen myynnistä mitään tarkempaa hajua – siis lähinnä Sakaroinnin aikana myytyjen levyjen määrä?

Onhan meillä.

Mokoman 120 pvällä on perin mielenkiintoista musiikkia näin teidän bändiinne nähden. Ensin en ois ees tunnistanu Markon ääntä.. Kyllä se on kehittyny!

Kiitos.

Loisto juttu se Vernissan keikka, kun sen Glorian keikka peruuntui. Mietin, että 16.9 eräs pieni ystäväni täyttää elämää suuremmat 10 vuotta,niin eikö olisi aika ottaa hänet mukaan, suuri Mokoma diggari kun on… vai \m/ t: Riesa \m/

Hehe, vaikea sanoa. Ja se oli se Stellan keikka kun siirtyi marraskuun loppuun.

Voisin kuunnella teitä kukon lauluun saakka mutta en taida uskaltaa.

Chillaa välillä munachillaa.

Markolle (toki muutkin bändin jäsenet saavat ilmaista mielipiteensä): Aseta paremmuusjärjestykseen kaikki Mokoman levyt. Vai voiko niin tehdä?

Orkesterin kannalta uusin levy on w*ttu PARAS. Muuten ei voi sanoa juuta, ei jaata.

Hail(storm :))! Johan noista mokoman paidoista on ollut juttua aikaisemminkin, mutta onko kollaasilla pienintäkään havaintoa ajasta, jolloin uusi erä verhoilumateriaalia on tulossa? Alkaa nimittäin tuo ilma kylmenemään, viuhahdellessa alkaa ns. ego pienentyä.

Paitalaatikot ovat jo Sakara Recordsin Joutsenon varastossa ja logistiikka-alihankkija on tarttumassa toimeen mitä pikimiten. Swampille ja Airolle pitäisi ilmestyä paitoja ihan kohta.

Moi! Onkohan Marko tietoinen että siitä on muutava aivan mieletön keikkakuva aukea.net nimisessä paikassa. Siellä ihmiset esittelee kaikenlaista taidettaan, ja valokuvia siis myös. Käy ihimees kattomas!

No nyt tietää.

Hehee pitiki vihjailla, että lähtekee Stam1noiden kanssa yhteiskiertueelle. Eiköhän nyt melko hyvin sopassa ole aineksia siihen, että koluatte noita paikkoja koko porukalla – vai?

Yhteiskeikkoja on tiedosta mahdollisesti keväällä.

Rajapyykkihän tuo heti mieleen Nirvanan – Scentless Apprenticelta. Onko teillä päin tehty moista havaintoa?

Ei ole. Ei myö tahallaan.