Saavutteko mäyhällä lomallani Jyväskylään Lokakuun alussa vai meneekö reisille? Uusin levynne on hieno tekele mielestäni soundeilta vaisun edellisen jälkeen. Kahta aiempaa levyä lainkaan kuulematta,tuorein on ehdottomasti selkein ikinä kuulemani mättölevy. Mahtavaa…

Tulossa ollaan. Jännittää.

Hei, en tiedä onko tätä huomioitu aikaisemmin täällä kysymyksissä (jos on, pahoittelen toistoa) mutta oletteko huomanneet kuinka paljon Takatalvi-kappaleenne riffittelyt muistuttavat Anthraxin Caught In A Mosh-kappaleen säkeistöjen riffittelyä? No, ei siinä mitään, loistavia biisejä molemmat. Tulipahan vain mieleen! T: Sininen kukko

Sellaista sattuu, välillä jopa vahingossa.

Mitään vinkkejä alottelevalle bändille, suomen parhaalta metalli yhtyeeltä?

Olkaa uskollisia musiikillenne ja kuunnelkaa sydämenne ääntä.

Lukevatkos poijjaat Aku Ankkaa? Onhan se Suomen suosituin sarjakuva ja Don Rosan sanojen mukaan me suomalaiset olemme maailman Ankka-hulluinta kansaa.

No kaikkihan niitä ovat lukeneet, viimeaikoina on tosin jäänyt vähemmälle. Sitäpaitsi taskukirjoissa juttujen taso huononi jossain #120 jälkeen.

Kuuntelin tässä Kurimusta ja huomasin Lupaus kappaleen kohdissa 1:45-2:10 ja 3:00-3:25 Markon taustalla olevan tosi upeeta laulua. (Vaikka eihän Markon laulussa mitään vikaa ole. Etenkään siinä KHHHHHAAAAAAAHHHH-rääkäisyssä!) Kuka on tämä rautakurkku? Mahdollisesti itse herra Saikkonen? Olisiko mitenkään mahdollista että seuraavalla levyllänne kuultaisiin tätä sorttia edes yhden kokonaisen kappaleen verran?

Tuomo “Pingviini” Saikkonenhan se siellä on soitimella. Kerrotaan tuottajalle terveisiä.

Mikä on Mokoman raideri?

Käytännöllinen. Se pitää sisällään ruokailun 7:lle (yksi kasvis), korilllisen vesipulloja, puhtaita pyyhkeitä sekä sekalaisen valikoiman suosikkivirvokkeitamme. Lisäksi takahuoneessa olisi hyvä olla poreallas, kuorittuja viinirypäleitä, palmunlehtiä leyhytteleviä kaunottaria sekä Kimble, jossa on kaikki nappulat tallella.

– MAINOS – Kaikki TMRH:n biisit ovat saaneet tabulatuurit, eli Sudet ihmisten vaatteissa on viimein lisätty ja Teon teoriaa on päivitetty. Lisäksi sivuille on lisätty biografia MokoTabin sekä foorumin syntyvaiheista kiitoksineen päivineen. Kiinnostuneet ja Susia odottaneet osoitteeseen www.koti.mbnet.fi/mokotab

Hieno homma J, J ja T! Olemme ylpeitä teistä. Lähetäänkö baariin?

Mikä ihmeen Nyt-liitteen luokkaretkiraportti tuolta linkeistä muka pitäisi löytyä? Page can’t be found, sanoopi selain.

No kappas. Ovat menneet muuttamaan nyt.fi -palvelun ihan kokonaan, ja linkitkin on sitten menty rikkomaan. Selvitetään, josko heillä joku arkistopalvelu vielä löytyisi. Oli meinaan ihan hauska juttu.

Poistitte sivuiltanne mp3-sinkut ja videon, koska Teosto nyhtää tuosta jotain rahaa??? WTF? Korjatkaa ihmeessä, jos olen väärässä, mutta te omistatte kaikki oikeudet musiikkiinne ja itse sen myös esitätte. Jos näin on, niin miten helkkarissa Teosto voi vetää välistä, jos te musiikkianne sivuillanne ilmaiseksi tarjoatte? Homman vielä ehkä jotenkin ymmärtäisi, jos myisitte musiikkianne omilla sivuillanne, mutta ei nyt. Mistä/miksi te oikein Teostolle tässä tapauksessa maksatte? Olen kenties hiukan yksinkertainen ja en tajua musapisneksestä yhtään mitään, mutta minusta teitä on pojat kusetettu. -Jussi-

Homma on hieman skitsofreeninen, koska olemme samalla levyttävä artisti ja levy-yhtiö. Eli Mokomallakin on diili Sakara Recordsin kanssa. Teoston sääntö taas menee siten, että ainoastaan musiikin kustantaja (eli tässä tapauksessa me) saa julkaista musiikkia internetissä. Jokaisesta latauksesta kustantajan pitää sitten tilittää kymmenykset Teostolle, joka jakaa ne sitten tekijänoikeuskorvauksina eteenpäin musiikin tekijoille (eli tässä tapauksessa meille). Internetiä koskevan tekijänoikeusjärjestelmän toimivuudesta voidaan olla montaa mieltä, mutta nyt mennään näin.

Ei siinä ESP:ssä sinänsä mitään vikaa ole. Ei vaan käy mulle. Toisaalta, sitä voikin käyttää sitten harjootteluun. Kolme kitaraa on seinällä koristeena, kun ei uskalla niihin koskea… Paitsi joskus. Ja kaks on aktiivisemmassa käytössä, toinen niistä taitaa olla sama, kuin Saikkiksen V.

Koita nyt muodostaa jonkunlainen mielipide ja seiso sitten sen takana, heh.

On w*ittu PARAS! alkaa w*ttu olemaan w*ttu VANHA!

Eipä! Paskempikin juttu muuttuu hauskaksi, kun sitä vaan malttaa kärsivällisesti toistaa tilanteessa kun tilanteessa.

Jos sais antaa ehdotuksen koskien näitä sivuja, ja tätä “Kysyttyä” palstaa. Ois plussaa, jos aina vastausvuorossa ollut heittäis allekirjoituksen viimeisen vastauksen loppuun, tietäis aina että kuka siellä vastailee. Muuten ei oo mitään negatiivista sanottavaa.

Kiitos rakentavasta ehdotuksesta. Tämän palstan idea on kuitenkin se, että vastaamme kysymyksiin bändinä (tosin vastausvuorolaisen suulla), ellei kysymystä ole suunnattu jollekin meistä. Henkilökohtaiset mielipiteemme ovat merkityksettömiä, Joukossa on viisaus.