PIPPELI!! Se vasta on w*ttu PARAS!

Ah, niin totta.

Eiks Takatalvi (1:25-2:07)muistuta hieman hieman Turhaan Tänne Tulleet (1:53-2:30)? полынь!

No muistuttaako? Mitä mieltä itse olet?

Tervehdys! Luin Tämän maailman ruhtinaan hovi -studiopäiväkirjan, jonka pohjalta heräsi muutama kysymys. Ensin oleellisempi: mitä tapahtuu niille kappaleille, jotka eivät päätyneet levylle? Hyödynnetäänkö niitä kenties joskus myöhemmin vaiko jotain muuta? Sitten epäoleellinen, onko Kuisma tai joku muu bändin jäsen suorittanut armeijan valtion It-firmassa (juolahti mieleeni kuvasta, jossa Kuisma leikkii Sergei-ilmatorjuntatykkiä)? terveisin It-alan aliupseerioppilas

Yksi Ruhtinas-sessioissa pyörineistä kappaleista on varastossa bonusbiisikäyttöä varten, ja yksi kappale tehdään kokonaan uusiksi. Kuisma hiihtää sodan sattuessa vihollisen selustaan, mutta kyllähän nyt Sergein perusominaisuudet pitää tuntea.

Tervehdys. Kiittelisin näin jälkeenpäin Vernissan keikasta. Yleisössä kova meininki ja bändilläkin vaikutti olevan mukavaa. Kiitoksia hyvästä keikasta, kyllä tätä pitää saada vielä lisää.

Ole hyvä!

Voi olla että tätä on jo kysyttykin mutta kysäsempä silti, että milläs kalvoilla hyge soittelee? Basari, tomit ja snare ja että käytätkö mitään lisätäytettä basarin sisällä? Mites toi ku soittelet tuplapedaalilla ni onko sulla kaksois- vai yksöisvahvikepalat kalvossa vai onko ollenkaan? Kiitos jo etukäteen!

Janne vastaa: Tomareissa Remon Emperorit, välillä Pinstripet. Virvelissä keskeltä vahvistettu Remo, oiskohan ollu joku Powerstroke. Basarissa Evans Eq II, muistaakseni. Basarin kalvossa on sellainen pitkulainen ja läpinäkyvä Evansin vahvike. Kumpikin nuija osuus siis siihen. Basarin sisällä on pikkasen täytettä, joku vanha riepu.

Kui mont Jannee siel teidä systeemissä oikein on, ku on Tokola, Saksa ja Hyrkäs? Ja promootiossa vielä Airo! Ei kenekää toine nimi olis Janne?

Porukassamme ei ole enempää Janneja, mikä on helvetin hyvä juttu.

“Helpompi työntää neula silmään kuin lanka pujottaa” sano Viikatteen Kaarle… EP:stä mitään tietoa? Siis teidän mahd. tulevasta? Onko kitarat pelittäneet toivotulla tavalla? Ostin heräteostoksena tollasen ESP:n, mikä Kuge näytti olevan. Ihan paska. Meinasin tosin ostaa toisen Jacksonin mutten jaksanut. Nyt saa kuusi kitaraa riittää… Kiitos teille musiikista.

EP:tä ei ole tulossa. Seuraava Mokoma-julkaisu on sitten uusi sinkku. Kitarat toimivat mainiosti, mitä nyt Customissa käytetty puu on liian hyvää, ja kitarat ovat sen takia herkempiä kiertämiselle. Ja ei se Standard Eclipse ihan paska ole, vaikka onhan sinulla toki oikeus olla mitä mieltä huvittaa.

Tietääkö orkesterin vokalisti Tamperelaista Steiner-koulun äidinkielen opettajaa nimeltä Leena “Kurppa” Koivula?

Marko vastaa: Enpä tunne. En tunne myöskään Liisa “Kärppä” Savilahtea, Teuvo “Pertti” Pasasta enkä Aune “Ajatollah” Virtastakaan.

Olen ladannut muutaman kappaleenne, aivan loistavaa! Nyt pitää sitten ostaa levykin, toivottavasti jo tänä vuonna.

Osta kun jaksat. Oishan se eri kiva juttu.

Nyt täytyy kyllä vähän toistaa jo todettuja faktoja, mutta se Vernissan keikka todellakin räjäytti tajunnan! Mie kuulin siellä ekaa kertaa Toista maata -veisun livenä ja uppos niin kovin että tukalasta kuumuudesta huolimatta kylmät väreet vaan “vilisteli” pitkin selkää. Kiitos Teille. Ja Marko muuten potkas miuta kaks kertaa päähän, tokalla kerralla tuli jopa haava. Että varohan vähän, heh. -LPR:n tyttönen-

No sori. Marko “Bringer of Pain” Annala oli kyllä vauhdissa.

Valu on w*ttu PARAS!

Niin.

Marko hei, seuraavan kerran kun suoritat ns. stage diven niin muista ponnistaa vähän ennen kuin yleisö tulee vastaan, jooko. Vähän pamahti päähän ja silmälasit löytyi lattialta solmusta, mutta eipä tuo mittään. Kuulin huhua että tuo loikka (ja minä samalla) saatiin videolle.. Niin ja suuri kiitos nimmareista sekä keikkaa edeltävästä juttutuokiosta. -Jooseppi

Sellaista se on, kun “vanhakin jo nuortuu”.