Ootteko koskaa ollu änkyräselvänä tai persselvin päin? Kannattaa kokeilla, eri mukavaa!

Kaltaisellasi humoristilla on edessä hieno tulevaisuus suomalaisen viihdeteollisuuden palveluksessa.

Sellasta vaan ajattelin kysyä et tiiättekö onks tonne kaamospuhalluksee tulos muita bändejä ku en oo ainakaa missää nähny mitään mainittavan? T:Dimmy

Hyvin vaikea mennä sanomaan.

Kysymys liittyyp teijän ryhmän nimeen; voiko olla Terry Pratchetin&Neil Gaimanin teoksella “Hyviä enteitä” jottain tekemistä MOKOMA nimenvalinnalla? Voi olla että asia nimihistoriasta tullu jo esille, mutta pakko kysyä, kun kirjassa esiteltiin ryhmä nimeltä MOKOMAT: ovat neljä yksitoista vuotiasta koltiasta, joiden johtajana toimii nuoruusvuosiaan elävä antikristus nimeltään Adam. No, yksi niistä on kylläkin tyttö, mutta tämä tyttö on sellainen tapaus, että potkii ketä tahansa tarvittaessa munille ja näyttää kaapin paikan pojille.. Ei kai teillä perkele ole jotain Harmageddon suunnitelmia takataskussa? Ensin valtaatte mainstream soittolistat radiosta ja sitten kuin huomaamatta kaikki on teidän käskyvallassa -uusi ruhtinas alias Sielunvihollinen, Kuninkaintuhoaja, Pohjattoman Kuilun Enkeli, Valtava Peto joka Lohikäärmeenä tunnetaan, Maailman Herra, Valheiden Isä, Saatanan sikiö ja siis Pimeyden Ruhtinas ottaakin sitten vallan eikä meillä tavallisilla immeisillä oo mitään toivoa prkl.. Pelottaa oikeen ajatellakin mokomaa tapahtuvan. Kiitokset Oulun numerobaarin keikasta. Vidun tiukka veto tauon jälkeen. PS: Pitäkää hyvät immeiset parempaa huolta siitä paitamyyjä-raukasta -kuoleep vielä janoon joku kerta.. :o)

Tuo oli ihan uusi juttu. Pitääpä tutustua tarkemmin. Harmageddon-suunnitelmien kanssa on ollut hiljaisempaa. Jos nyt ekaksi yrittäisi opetella olemaan.

Terve onko tuonne Helsinki stella star clubin keikalle ikärajaa?

Ihan varmasti on. Kyseessä on kuitenkin A-oikeuksilla varustettu soittoruokala.

Morjens! tuossa ku satuin katsomaan kalenteria niin huomasin et Kuismalla on nimipäivä joten hyvää nimipäivää Kuismalle!!

Hyvää nimipäivää Kugelle!

Oikein hyvää nimipäivää Kuismalle!

Lämpöiset nimppari onnittelut ihastuttavalle Kuismalle! Suukko poskelle 😉 t. snowflake

Kuisma vastaa: Kiitos.

Päivee. Kummallinen levy tuo TMRH, kun siihen ei kyllästy. Olen hangannut sitä oikein urakalla kesästä asti ja ei kun paranee. 80-luvulla kolahti Rushin “Moving Pictures”, 90-luku meni miten meni, mutta sitten tuli YUP ja “Lauluja Metsästä”. Ja nyt tämä, voi kehno! Kyllä on hieno levy. Nämä kolme kun nappaa mukaan autiolle saarelle, ei siellä veneen lisäksi muuta kaipaakaan. Mahlottoman hyvää syksyä teille mainioille soittoniekoille. T: Vanha hämy, uudet kujeet

Tuo lämmittää sydäntä..

Te olette kyllä aikamoinen orkesteri. Olen tämän monasti jo ilmaissut, mutta pakko vaan jauhaa että ootte muuten tosi hyvä bändi. Loistomusiikkia, kiitoksia ja tsemppiä!

Kiitos kaunis.

hei! kysyisin sitä että saanko laittaa irc-galleriaan pari kuvaa teistä Puustockista?Ja sitä vielä,että onko teillä sähöpostiosoitetta johon voisin lähettää kuvia keikasta?T:outi

No tämän kerran. Kuvia voi lähettää Seittimestarille.

mitä teitte ennen musatouhuja, eli oletteko olleet töissä tai kouluja käyneitä? niin, ja tulkaa pian kuopioon..

Kouluja on käyty (eräät käyvät koulua edelleen) ja töitä on tehty (eräät ovat töissä edelleen).

Mitä mieltä olette Jarkko Martikaisen soolo levystä? Minun mielestä mainio tekele!

Se mitä on kuultu, niin hyvää stuffiahan se tuntuu olevan.

vai että sitä ollaan tulossa kaamospuhallukseen sinne siis kaikki ketkä vähänkii tykkäävät kyseistä bändistä 😀

Jep, sinne sitten koko lössi.

Nick Cave ja David Bowie on parhaita jee! Ja ootte työki iha viti hyviä. T: Manu

Näisso.

Nyt on miulla isokin hätä! Missä vika ku mie luen tuota Kysyttyä-palstaa ni nuo kaikki hengentuotokset menee osittain tuon oikean reunan mainosten päälle. Olenko siis pöljä? T: Hördi-Pördi

Seittimestari vastaa: Auts prkl. Millähän selaimella maahdat sivujamme katsella? FireFox ja IE ainakin näyttävät sivut kuten pitääkin.

Muistatteko ku olitte kesällä puustockissa juvalla ja olin teiän kans kuvassa? (semmone 12w poju…veli oli kans kuvassa ja ihmettelitte meitä veljiks

lähetin sen viestin ÄITIN OSOTTEESTA en omasta!!!!!!!!! T: se 12w ipana joka sai nimmarit ja kuvan teistä ja miusta

Jep, muistetaanhan me. Hyvät jatkot vaan sinne.

Moro!! Mitäs Mokoman äijät tietää?!?! Tota noin perustettiin kaverien kanssa pari kuukautta sitten bändi ja ollaan harjoiteltu tota teidän “takatalvi” piisiä!! Me osataan se jo ihan helvetin hyvin!! Se on hyvä biisi!! Ainii kaveri käski kysyä minkäs merkkisillä rummuilla toi Janne soittaa?? Vastatkaa jos jaksatte! Terveisin: Backstabbers (Toi on meidän bändin nimi =))

Moro vaan. Ei me mitään tiedetä. Janne soittaa Tama StarClassiceilla. Tarkka setti on lueteltu moneen kertaan tällä palstalla.

Muistan elävästi kun näin teidät ensimmäistä kertaa livenä Jyväskylässä, yläkaupungin yössä, jelmun teltassa joskus vuonna 2000. Porukkaa oli teltta täynnä, hyvässä nosteessa … kunnes teidän keikka alkoi. Jätkät soitti niin perkeleen kovaa että teltta rupes tyhjenemään, kun ei siellä kellään ollu korvatulppia. Yleisö otti teihin semmosen mukavan 10 metrin etäisyyden… ja kaikki piti sormia korvissa! Oliko teidän tavoiteena olla Suomen Manowar? 1.10 Bar68:ssa voi hieman tapahtua??!!

Meidän tavoitteena on tulla ihmisiksi.

markon regei-harrastuksesta kun on ollu puhetta, niin kiinnostaa tietää, että ei miehellä mitn sen suuntasia bändi-virityksiä oo? mokoma goes reggain alle?

No ei nyt sentään.

1.10. Jyväskylä, Bar 68 ois tarkotus tulla kahtelemaan vähän meininkiä, mutta kovasti askarruttaa että onko siellä myynnissä noita hienoja mokoma lippiksiä tai jotain hjuppareita, ja mihinköhän hintaan?

Kyllä meillä kaikenlaista kivaa on myynnissä. Lippikset on 10e ja hupparit 45e.

Niin siis Nummirokissahan kävi sillee ikävästi, et poijat lopetti soiton kesken kaiken, vaikka porukka vaatimalla vaati lisää. Ite jaksoon muistaakseni puol tuntia huutaa. Nooh, huudetaan kasinon keikalla lisää. Nii ja hyvää nimipäivää K-Miehelle näin etukäteen!

Rauhoitutaanpas nyt. Siinähän kävi siis niin, että järjestäjien meille osoittama soittoaika tuli täyteen. Hyvin järjestetyilla festareilla aikatauluista pidetään kiinni.

Mitä mieltä ootte Kotiteollisuuden uudesta sinkusta, Kultalusikasta?

Se on ihana!

janne hynynen on jouni hynysen veli käsittääkseni. herrat sekasin.

Herrat ovat kyllä sekaisin.