Voi kun te ootte niin lutusii! Terkkuja kaikille! T:Jukkis

Kiitos. Ja terkkuja!

Mokoma? Never heard.

Me too.

Voe tokkiinsa miten on kivvoo hommoo!

Eipä.

Onko teillä siis myös Noitanaama-paitoja? Vau. Nähdään 2.10. Jookos?

Ei kun meillä on niitä Naama-paitoja.

Voi perkele!! En pääse ees Kauhajoen keikalle! GGGHHHHHHAAAAAAA!!!! Hitto! Herrani käsky kun käy nin siltä ei käy kieltäytyminen, niin sadistista kun se onkin. Mahtia, Marko-Herra, kun et syö elukkoja!

Otamme osaa.

Onko kitarasankarit Kieku & Kaiku koskaan kolauttanut päitään yhteen lavalla meuhkatessaan? Saattais herättää hilpeyttä kanssaihmisissä… 🙂

Santtu ja Tuomo ainakin törmäilevät toisiinsa ihan alvariinsa. Naamakontaktia ei ole tainnut vielä tulla, mutta eiköhän sellainenkin saada aikaiseksi.

Jälleen kerran aivan mahtavaa.. Kiitos mokoma, kiitos!! Noi kesäkuvat olivat aivan parhaita jes!! Sitten kun vielä saatte tonne putikkiinne sellaisia mokoma-tyttöpaitoja jossa on siivet takana niin kaikki on täydellistä… Kiitos ja kumarrus <3 Anni

Ole hyvä. Eikö niitä Siipi-paitoja muka ole? Korjataan asia tuossa syssymmällä.

Eikö heinäkuu ole enää kesää vai oliko keikka Oulun öissä vaan niin paska?

Siinä kävi nyt niin, että Oulun yö oli liian kirkas ja kaikki kuvat ylivalottuivat.

Iltaa vaan mokoman herroille … ystäväni selasi kotonaan internettiä ja löysi jotain todella sykähdyttävää , nimittäin yhtyeen “Mourning Beloveth” kotisivun .Siellä sattui silmään yhtyeen basisti “Brian” joka näyttää erehdyttävästi Annalan Markolta . Onko tämä sama herra vai pettävätkö silmäni ? Kertokaa ihmeessä heti kun mahdollista

Vittuileeko se? Himputti, kun näistä ei koskaan tiedä.

hei. teillä ei oikein tunnu olevan tuota auktoriteettiä, niin miten olis, pääsiskö teidän orkesteriin taustalaulajaksi. Voisin kertoa, että potentiaalia löytyy?!? Sen jälkeen olisitte Suomen ykkös orkesteri, mitä että vielä kuitenkaan ole.

Sovittu.

Kiitti jätkät, Takatalven kertsi hieman liian kovalla muutti audiovahvistimeni siniaaltokoneeksi. Viittäkötä hertsiä pukkaa, lienee syytä pistää masiina vaihtoon.

No pahus. Sellaista se on kodin viihde-elektroniikka tänä pänä.

Kuvaako teidän DVD:n se sama läski paskiainen padawaninsa kanssa, joka kuvasi YUP:n DVD? -terv Äänekoskelaiset “Homot”

Ei ymmärständ, mutta vastaamme että ei.

Kukko ja Takatalvi vidoissa oli asenne kohillaan!! Samaa rataa pojat!! Ei kun tukat heilumaan!

Näin juuri.

Harmaata iltapäivää taas sinne Mokoman miehille.. Tulin tässä miettineeksi, että mikä oli teän ns. lähtöbiisi “Tämän maailman runtinaan Hovi”-albumin kanssa..? Eli mistä biisistä aloititte tekemään itse levyä? Ja olisko rovaniemen keikkaa milloin(kaan) tiedossa..?

Haudan takaa oli ensimmäisiä valmistuneita kappaleita. Ihan tarkkaa muistikuvaa asiasta ei ole.

Milloin viimeksi Marko on ollut humalassa?

Marko vastaa: Vuonna 1992.