Oli kyl jees keikka kasinolla…..ikävä kyl meidän piti olla alunperin teidän lämppärinä, mut sit sielä oliki turmion kätilöt yms…..no kyl se yleisöski meni!

Kiitos. Ensi kerralla sitten?

Jep, kovat jätkät eivät käytä pipoja…ainakin vielä vuonna 1996 oli näin. Oottako lähössä Rammsteinii kahtommaan?

Juuri näin. Ja pehmeäpäisimmät käyttävät nykyään pipoja jopa sisällä, ja mikä hulluinta – myös kesäisin! Mihin tämä maailma on oikein menossa?!?

Aloin tässä miettimään, että mitä mieltä olette kotikopioinnista ihan yleisesti. Monet muusikotha sanovat, että se vie leivän(murun) heidän suustaan, mutta toisaalta itsekkin tutustui Mokomaan noin puoltoista vuotta sitten kun kuulin mene ja tiedän yhdeltä mp3 poltokselta. Seen jälkeeen tuli ostettua kurimus ja myöhrmmin “ruhtinas”. Post scriptum: DVD on muyuten huippu juttu!

Mitäs mielipiteitä tuohon nyt pitäisi olla? Laki on laki, faktat ovat faktoja, ja tunteista voi sitten keskustella terapeutin kanssa..

Mitään paitoja ei ole koossa xs,mur. Muutenkin nuo koot ovat päin p****ttä ku mun s kokone huppari näyttää koolta xl. Nim.”pienikokoisia syrjitään”

Me syrjimme tasapuolisesti isoimpia ja pienimpiä. Paidat ovat pääasiassa kokoa S-XL, joista eniten menee L-kokoa. Äärikokoja tilataan myös pikkuisen, mutta niiden saatavuus on siis muitakin kokoja huonompi.

mitä joku mutisee matalalla äänellä vade retro satanassa kertosäkeen aikana taustalla?

Tuomo se siellä mutisee, että “anatas, orter edav”.

Pärkkele sentään kun ei päästy kattomaan teitä Kauhajoelle 2.10 kun muuan linkkakuski teki meille kusiset eikä lähtenytkään viemään meitä paikan päälle vaikka kauan hehkutettiin keikkaa ja linkka ajoissa tilattiin… Vitutus oli suunnaton ja toiminta sen mukaista. Mutta kyllä me teidät vielä livenä nähdään. Jos ei nähdä niin…NIIN!

Mikä helvetin linkka? Olisitte tilanneet bussin.

Joku sitten “omi” mie helkutin huonon Mokoma-aiheisen puujalkavitsin: http://www.imperiumi.net/phpBB2/viewtopic.php?p=321740#320627 Aina voi pistää vielä huonommaksi: http://www.imperiumi.net/phpBB2/viewtopic.php?p=321740#321740

Sellaista se on digiaalisten tekijänoikeuksien kanssa stressaaminen tänä pänä.

No ehkä kysyn tätä väärästä paikasta (mutta uskoakseni oikeilta henkilöiltä), mutta kysynpä kuitenkin, eli paljonkos semmonen Peavey 5150 maksaa kun en tuolta noretron.fi:stä löytänyt hintoja.

Emme mekään tiedä. Soita Noretroniin.

Milläs tuulella pojat ovat juuri tällä hetkellä?

Toisaalta itkettää, toisaalta naurattaa. Kiitos vaan kysymästä. Tajusimme juuri, että matkustamme Mäntti-bussissa seuraavan kerran ensi keväänä.

onko se teidän rumpali hetero?

Suurin piirtein.

Ai Markoko on absolutisti? Eikö edes saunaolutta ota? Jos ei, niin mikä on korvike?

Marko vastaa: Ei etes saunaolutta. Ei etes ylikäynyttä imatraa. Eikös viina ole tyhjän sielun täyte eli elämän sisällön korvike? En minä mitään viinaksia tarvitse.