Vielä tuli teille asiaa.. Niiin että voiko jossakin nähä et minkä näköisiä teidän bändipaidat on..? Kyllä muut tiedot on riittävät, mutta… -Mokoma tyttö-

Paitaesite ei ole saatavilla. Katsotaan asiaa uudestaan myöhemmin syksyllä. Sen voin sanoa, että paidat ovat hienoja.

Hei äijät! Puhuttekos hyvin latinaa, vai onko vain muutama sana hallussa…? -Mokoma tyttö…-

Emme periaatteessa osaa kieliä, mutta tietyssä vaiheessa iltaa puhumme vaikka Serbo-Kroatiaa, mikäli siihen on hyvä syy.

kuljin läpi / sateisen helvetin / sydän lyö / jalka polkee / jo yltyy tuulikin / mutta kaiken tämän / kyllä kestän / tien päässä palkinto odottaa… löysin sen Punainen Kukko EP:n jota eilen kyselin. Hieno tuotos tuokin…

On on. Katsoitko jo videot?

Onkos teidän mielestä hevi, raskas rock ja metalli sama asia? Minulle tämä asia ei nimittäin ole selvinnyt vielä tänä päivänäkään.

Nämä keinotekoiset määritelmät ovat vaikeita asioita. Tässä Mokomaa puhuvien miesten käsitys aiheesta: hevi tarkoittaa “hellittelynimenä” kaikkea raskasta kitaramusiikkia. Metalli, heavy ja raskas rock ovat kuitenkin eri asioita.

Itkekää vaan! Se helpottaa

Helpotti jo.

Mitäs ihmettä se demppaaminen tarkoittaa? Liittyy jotenkin kitaransoittoon?

Siihenkin. Kitarataiteiden yhteydessä termi on englanniksi ‘palm mute’. Ei muuta kun googlettamaan.

Te olitte aivan mahtavia kauhajoen kasinolla…Ääniki oli ihan pilalla keikan jälkeen ku lauloin niin lujaa mukana teidän biiseihin,mutta niinhän sen pitääki olla…Muuten olis kivaa nähdä teitä muillonki jossaki kauhajoen lähistöllä…Kiitos..

Kiitos!

Hemmetin hyvin tehyt netti sivut teillä. Näitä on pakko ihastella. Esteettisyys on ihan hyvä asia hevi bändienkin netti sivuilla. Kiitos! Hienoja kuvia näkyi myös kesän 2004 kiertueesta.

No kiitos vaan. Onhan ne sellaiset.

Heippa! Noitten tulevien (?) Mokoma-pipojen seuraksi voisi tulla vaikka Mokoma-heijastimia. Eiks ollu hyvä idea? -Mi

Mitähän tuohon nyt sanoisi…

Onko Santulla joku “erikoisjuomavalio”, kun on niin hoikassa kunnossa?

Santtu on moderni mies, joka pitää huolta linjoistaan.

Vai keväällä seuraavan kerran mänttibussiin. No huhhuh, siihenhän on puoli vuotta aikaa! Ette te malta kuitenkaan 🙂 Ainakaan toivottavasti.

Onhan se rankkaa. Pitänee joku viikonloppu lähteä ajelemaan ympäri Suomea ihan muuten vaan.

Ai prkl..on muuten niin tajuttoman rankkaa slayer meininkiä noissa biiseissä. ainakin riffien ja komppien osalta…mitä tarkoittavat sanat Vade retro satana? ROK ON!!

Kiitos. Vastaus kysymykseesi löytyy tältä kysy/vastaa -palstalta. Haeppa kuppi kahvia (tai kaakaota), ota mukava asento, ja ala lueskelemaan vanhoja vastauksia.

No vitti. Kyllä kait sitä nyt pittää talvella pittää pipoa piässä tai tuloo ihan vitin kylymä. Miulla ainaski paleltuu pääppä vaikka onki hiuksia pienen kylän tarpeisiin. Eikä sitten auta kyllä vastarinta jos äiskä sannoo että nyt pipo piähän. T: Hördi-Pördi

Juu, muutenkin kannattaa totellä äippää. Muuten joutuu nk. ongelmiin.

Aiottekos koskaan heittää keikkaa Savonlinnassa tai jossain sen lähettyvillä?

Mistäs me se voitaisiin tietää? Kysy savonlinnalaisilta ravintoloitsijoilta.

miten menee sanat avoin hauta biisin alussa?

“Maan povi kantaa mullassaan, aukkoa tummanpuhuvaa, se aukoo rumaa kitaansa, ei ole kukaan turvassa…”

Morjes Marko, mitäs sinulle mahtaa nykyään kuulua? .. taitaapi olla iso rumba keikkojen ja muiden kanssa , ettei sinuakaan ole näkynyt :} , mutta viimeistään kaamoksessa jne.. T: Markus jos muistat Irmelin poeka kuka piti sitä monaria 😀

Marko vastaa: Eipä tässä ehdi rokkaamisen ohella juuri muuta puuhailla. Kassellaan syssyymmällä tuota “mitäs kuuluu” -osastoa. Toivottavasti törmäillään joskus jossain. Kaamosh!