T: Jauhelihanaisen mies

Hehehee. Voi voi.

Ihan vaan sellaista jotta onko Porin peruuntuneelle keikalle tulossa paikkausta? Meni iso mies aivan pirstaleiksi kun uutinen peruuntumisesta kiiri korviini! Kyseinen ravintola joutui syvään boikottiin minun+ muutaman muun varajeesuksen toimesta tapahtuneen jälkeen!!! Eli onko teihin oltu yhteydessä uudelleen peruuntuneen keikan jälkeen?

Sellaista se on. Mutta ei hätää: olemme tulossa Poriin keväällä.

Apua! Onko tavallista, että Tuomo saa naisten päät sekaisin? (jopa varattujen) Oon kuolaillut sen kuvien perään netissä. Mikä herkkupala!

Niin, ja mieti että mies on vielä lisäksi mukava ja lahjakas!

No hinputti vieköön. Poikani (11 v)ei ottanut uskoakseen, että teidän kitarasankaristanne on maalattu graffitintapainen kuva johonkin alikulkutunneliin. Selailin paniikissa näitä sivuja, mutta en löytännä linkkiä siihen kuvaan. Pyytän siis kohteliaimmin, voisiako työ sen tähän vastauksena ojentaa. Tänk juu.

Nyt on kuvat hukassa. Voisiko joku piippolalainen auttaa miestä/naista mäessä?

Häiritseekö teitä, jos fanit tulee juttelee teidän kaa keikoilla? Mukava kuulla, että ootte ottaneet Suden keikkaohjelmistoonne, koska se on suosikkikappaleeni tuotannostanne. Vituttaa vaan, kun ei oo keikkoja luvassa pitkään aikaan. Toivottavasti tuutte Turkuun ees keväällä.

Heti keikan jälkeen ei pysty puhumaan mitään, ja pitää saada huilata kunnolla. Mutta sitten kun on roudattu yms. niin pieni rupattelutuokio ei ole ollenkaan pahasta. Turkuunkin ollaan ilmeisesti tulossa.

Heippa Mokomatkin… Hankin tuossa pari päivää sitten “120 Päivää”-lätyn enkä saattanut olla panematta merkille hassua yhteensattumaa: “Pimeyden Liitto”-biisissä jäi riffi kummittelemaan ja mietin pitkään, mitä tämä nyt muistuttaa. Sitten hoksasin: Trio Niskalaukauksen “Kylmä Tila”-biisissä on yllättävän paljon samalta kuulostava kulku. Tämä ei ole moite, ei veeleilyä, ei suinkaan. Vain huomio. Levy on oikein hyvä. Olen ns. “newbie”, eli tutustun takaperoisesti tuotoksiinne. EMI olisi kyllä voinut jättää ne kolme bonuspiisiä pois. Mielestäni levyn dynamiikka jotenkin kärsii. “Pimeyden Liitto” olisi lopetusbiisinä toiminut luontevana johdatuksena “Kurimukseen”. Että näin, nyt lupaan lopettaa tämän lätinän. Tältä erää. Auvoisaa syksyä koko orkesterille ja kiitos hyvästä musiikista!

Yhteensattumat ovat kuulijan korvassa, heh. Ja olet aivan oikeassa taiteellisen levykokonaisuuden eheydestä, sillä Kurimushan alkaa siitä mihin alkuperäinen 120 päivää loppuu. Tuossa mielessä niitä bonusbiisejä ei ole tietenkään tulisi kuunnella. Mutta on niiden bonusbiisienkin olemassaolo perusteltu, ainakin jotenkin.

Gudaa. MiuMau-maassa kaikki hyvin ? Pätkähti tuossa sellainen kysymys mieleen, että mitäpä mahtaa H.Kärkkäinen puuhailla tätä nykyä ? Oletteko ns. välilöissä edelleen ?

Heikki voi tietojemmee mukaan mainiosti. Emme ole kovinkaan usein mieheen yhteydessä, mutta kun olemme niin kuulumiset vaihdetaan iloisissa tunnelmissa.

Ha-haa. Uusi legenda on syntynyt. Tästä edes en enää keikoilla huuda “SOITTAKAA PARANOID”. Biisivaatimus esitetään “LAULAKAA SININEN JA VALKOINEN!!”.

Näin ne klassikot syntyvät.

Iltaa! Iski pieni ongelma… Nimittäin tarvitsisin Lupaus nimisen kipaleen sanat mutta mistään ei löydy. Joten voisiko joku ystävällisesti kertoa miten värssy menee? Kiitän ja kumarran.

Lupaus menee näin: “Voi luoja mikä pjönttö / Oletko koskaan käynyt levykaupassa? / Siellä on niitä levyjä / Aivan oikein, CD-levyjä / Levyissä on kannet, juu / Oikein paperiin painettu kansivihko / Sanoitukset löytyvät niistä kansista / Ei muuta, juu”

Jos unen “veli” on kuolema, niin kuka on sitten näitten isä? Tai äiti?

Erkki ja Liisa Koskinen (os. Mäkelä)

Isot kiitokset loistavasta Lappeenrannan keikasta! Niskat ei oo vieläkää tervehtyneet, mutta vielähän siihen seuraavaan Mokoman keikkaankin on aikaa. Erityiskiitokset myös koko tuotannostanne ja erityisesti biisistä Minä Elän! Yksi hienoimmista teoksista, mitä olen ikinä kuullut. Mahtavaa meininkiä poijjat, jatkakaa samaan malliin. Marraskuussa taas räyhätään!

Kiitos kiitos!

Uusi Aatami,Uusi Eeva. Jää hyvästi. Miksi nämä biisit ei tullu levylle?

Uusi Aatami, uusi Eeva oli tulossa levylle, mutta tippui sitten loppusuoralla pois, koska levykokonaisuuden eheys sitä vaati. Jää hyvästi -kappaleen sovitus oli taas niin huono, ettei se ansainnut päästä levylle. Yritetään uudestaan ensi levyllä.

on se ilimoja pielly joo. Mutta niin, onkos Tämän Maailman Ruhtinaan Hovista videota vai onko tämä tieto pelekkä iltasatu? Ja jos on, niin mistä mahtaa saada?? Kiitän 🙂

Ei ole videota tuosta kappaleesta ei.

Milloinkohan olisi mahdollista saada se Inferno-lehden kilpailusta voittamana CD/T-paita -yhdistelmä? Otin yhteyttä Infernoon ja he totesivat, että se on teistä Mokoman äijistä kiinni, milloin palkinnot lähtevät liikkeelle. Tässä kävi näes sellainen hassu juttu, että annoin omistamani kappaleen uutta Tämän maailman ruhtinaan hovi -levystä lahjaksi rakkaalle tyttöystävälleni. Ja takaisin ei kehtaa pyytä, eikö.

No sori. Palkinto on tulossa pikapuoliin. Tässä on ollut vähän kaikenlaista…

Aika pitkään on sinnitellyt Uni Saa Tulla tuolla YleX:n soittolistalla… 18 viikkoa ja edelleen nousussa. Alkaako jo pelottamaan?

Vähän pelottaa mutta vielä enemmin ihmetyttää. Miksi, hyvät ihmiset, miksi?