“Synkistelymetallin pimeä verho muuttui mustaakin mustemmaksi, kun muinaisskandinaavisiin tarustoihin ja okkultismiin seonnut norjalainen metallimuusikko Varg Vikernes intoutui 1990-luvulla polttamaan kirkkoja.” (Kaleva) Aika hyvin sanottu, mutta en kyllä ymmärrä mitä tarkoittaa…Itse, tuon ajan kokeneena, voin sanoa, että tuo lause on moneltakin osin valheellinen.

Ei voisi vähempää kiinnostaa. Sori.

Te kun olette laulureissuillanne halkoneet Suomea kertokaa, mikä on mielestänne viehkointa aluetta tässä maassa!

Mielipiteet vaihtelevat orkesterin sisällä hieman, mutta tuo Jyväskylä-Viitasaari -akselin Keski-Suomi on kyllä kuvankaunista seutua. Toisaalta silmää miellyttää Pohjanmaan hyvinhoidetut maatilaidyllit… Tai Saimaan saaristomaisemat… Tai Tampereen keskustan savupiipputeollisuuden massiiviset tiilirakennukset… Onhan noita.

Kuisman mukaan Mokomalta ei kulje Hammer Smashed Face, mitäs helvettiä?! Ite treenasin kappaleen sujuvasti parissa tunnissa skitalla, kyllähän se teiltä pitäis irtoo.

Onnittelumme. Entä jos meitä ei vaan kiinnosta?

tuleeko sen stellan peruuntuneen keikan tilalle mitää uutta keikkaa pääkaupaunkiseudulla…vai pitääkö oottaa ensi vuoden puolelle et näkee teidät livenä??

Ensi vuoteen menee. Mutta jos törmätään sitä ennen baarissa, niin pyöritetään tukkaa ja huudetaan ihan muuten vaan. Ok?

Kuuntelen tällä hetkellä MOKOMAAAAAAA!!!!!!!! aivan huippua musiikkia! Harmittaa ku en pääse keikalle ku en oo 18 ÄRH!!!!

Maltti on valttia. Hörpää odotellessasi kuppi kaakaota ja kiusaa sen jälkeen pikkusiskoa.

Jumala sovitti syntimme! Mutta kuka sävelsi ne?

Eikös se ollut se Jeesus kun ymmärsi mennä sovittelumielessä ristille roikkumaan? Amerikkalaisilla on muuten samantapainen sketsi: Jesus saves… but Satan gets the rebound and he scores!

Vantaan Suorakulmat ry (keski-ikä 40 v.) on tunnettu paitsi jäsentensä notkeudesta myös siitä, että pidämme Mokoman musiikista. Normaalisti olemme säyseitä miehiä, mutta nyt on jumalauta mennyt kuppi nurin ja syyllisiä haetaan. “Tiesin kylmyydestäsi, sen sain myös todistaa”: Stellan keikan peruuntuminen ottaa luonnon päälle, sitä on odotettu nyt kahteen kertaan peräkkäin turhaan. Onneksi sentään yhdistyksen sedät pääsi taannoin Vernissaan fiilistelemään. Vaadimme korvausta runsaiden pääkaupunkiseudulle suuntautuvien keikkojen muodossa, vähempi ei kelpaa!

Auts. Ensi vuonna sitten uudet kujeet.

System of a Down. Vakuuttaako?

Toxicity tuli kuunneltua lähes puhki. Viittä vaille klassikko.

Saikkonen pitkä, Paasilinna lyhyt. Nauroin varmaan minuutin. Tilannekomiikka se on mikä jyllää. (tiedätte kai että alkuperäiseen verrattuna pitkä-lyhyt on väärinpäin. joku saatanallinen viittaus?)

Juu, siinä tuli laukojalle pieni black-out, mutta sattuuhan näitä.

Iskeekö Rammsteinin uusi levy? Minä ainakin yllätyin positiivisesti sen suhteen.. Mitä se teidän DVD tulee pitämään sisällään? Live-taltiointeja? pelkästään yksi keikka? Vai semmonen häröpallo missä on kaikkea mahdollista…

Tuolla etusivun Uutis-palstalla on sanottu asiasta kaikki julkaisukelpoinen.

Voi hyvänen aika, vasta hokasin että Stellankin keikka on peruttu. Sitä olin oottanut kieli pitkällä kun kerran ette Tampereella soita aikoihin. Koskahan on seuraava keikka Tampereella tahi Helsingissä? Jo kolme kuukautta ilman Mokomaa, alan saada vieroitusoireita! Vetäkää ees pari biisiä Slayerin lämppärinä? 🙂 T: Punatukkainen tyttö

Nyt taisi käydä niin että seuraavat keikat soitetaan vasta ensi keväänä, huhti-toukokuussa. Koita kestää.

jahhas, utelisin kuinka monesti on jollekin yhtyeen jäsenelle sanottu seuraavalla tavalla. SENKIN MOKOMA! ja kuinka suosittu Rölli on bändin keskuudessa, mahdollisia vaikutteita?

Markolle sanottiin kerran ja se riitti.

Helsinki City Marathonilla oli kuuleman mukaan soitettu Uni saa tulla-kappaletta viimeisen viiden kilometrin matkalla. Vitin siistiä! Hilma

Voi voi. Eikös se juokseminen ole muutenkin ihan tyhmää puuhaa? Paitsi tietenkin pallon/kiekon tms. perässä kirmaaminen, mikä on taas todella hauskaa.