Iron Maiden tulee Suomeen ensi heinäkuussa teemalla “Early Years”. Kiinnostaako?

Onhan tuo tullut jo nähtyä aika monesti, ensimmäisen kerran vuonna 1985. Taitaa jäädä väliin tällä kertaa.

musiikkinne ja sanoituksenne antavat ymmärtää, että olette älykkäitä ihmisiä. tämän on huomannut muutkin kuin minä. ja sitten sitä laitellaan teille tänne vieraskirjaan kaiken maailman wannabe-älykkäitä kysymyksiä ja kielellisiä kikkailuja. sanasolmuja ja virsiä. että itsekkin tulisi älykkääksi tunnustetuksi. että saisi vastauksen, “jonka ymmärrämme vain me, koska meillä on yhteys”. ärsyttääkö? onko tämäkin viesti sellainen? ps. pidän musiikistanne paljon, kiitos että teette sitä.

En ymmärtänyt kysymystä, sori.

Tuli vaan mieleen et onkos toi Takatalven musavideo kuvattu Hämeenlinnassa?

Hämeenlinnassapa hyvinkin.

mitä mieltä ootte yhtyeestä nimeltä Children of bodom?

Tästä porukasta Tuomo lienee eniten bändiin perehtynyt ja tykästynyt.

hmm..miksi teidä musaa ei soi kiss fm:llä ja novalla ????ku ois kiva kuulla sitä…ku ei levyäkään oikein meinaa löytyä mistää!!!!

Hmm. Tämä on joko huonoa huumoria, huonoa vittuilua tai sitten ihan asiallinen kysymys nuorelta ihmisenalulta. Mieti. Kissin ja Novan soittolistoille meillä ei ole asiaa ja levyä saa levykaupoista.

Mitäs mieltä ootte Maj Karman uudesta levystä? Onhan siinä sentään Saikkonen taustalaulamassa…

Muutaman kuuntelun perusteella Sodankylä vaikuttaa helvetin hyvältä.

Slayer!!!!!!!! Tuliko oltua ko. orkisterin keikalla tossa pyhänä? Oli se aika messu.Duracell-pupu on muuten pahvia Lombardon rinnalla!!!!!!! Ei Hyrkäskään paha oo!!!!!!!

Slayer…WITTU PARAS!!ja Lombardo hallitsee vai mitä Hyrkäs??(kaveri joka ei siinä tohinaltaan huomannu edes esittäytyä) Oliko muut Mokomalaiset toteamas tilanteen?? t.Matti

moi! oliko mokoma kattoos slayeria sunnuntaina? ainaki hyrkäksen siellä näin. veti muuten kovan keikan.

Hyge oli ainoana meistä paikalla. Yllättäen tykkäsi kovasti.

Mitäs pojjaat tykkäs Slayerin keikasta? Mikäs on muuten Mokoman nopein biisi/ja kuinka nopea se on?

Hiljaisuuden julistaja ja Kiellän itseni taitavat olla nopeimmasta päästä – levyllä 210 bpm ja livenä herraties mitä.

Päivää. Tuossa luin iltani vieton lomassa Mokoman 120 päivää kognitiivista metaforaa jonka joku oli kirjoittanut tai siis analysoinut kappaleitanne. Mieleen tuli vaan, että kuinka paljon te olette samaa mieltä analysoijan kanssa ja mitkä asiat menevät täysin ristiin?kiitän.

Marko vastaa: Eiköhän jätetä tämä minun ja sivupersoonani väliseksi salaisuudeksi.

Hei ja semmosta asiaa, että kun Stuntmanin postimyyntiä kiusasin sillä, että miksei ESIMERKIKSI Mokoman tuotteita myydä siellä, kun kaikki bändit ovat juuri tyyliin KoRn, Misfits, Guns N’ Roses, Slayer ja plaa plaa plaa, niin sanoivat vain, että “kyllä niitä otettaisiin myyntiin, jos joku vain tarjoaa!” Että siinä pieni vinkki, jos paitojen myyminen vielä yhdellä postimyyntifirmalla kiinnostaa. Tai no enhän minä tiedä, tuntisitteko itsenne kovin pieniksi ja mitättömiksi esim. Iron Maidenin vieressä? Jos kuitenkin haluatte välttyä alemmuuskompleksin mahdolliselta riskiltä, niin älkää noteeratko viestiäni. Vaikka kyllä mää sanon, että kyllä teidänkin bändi menee siinä missä ne muutkin. 🙂

Alemmuuskompleksi postimyynnin esteenä – mitähän sie olet syönyt tai jättänyt syömättä? Mukavasti liikkuvat paidat Airon ja Swampinin kautta, joten lisää jakelijoita ei juuri nyt olla haeskelemassa.

Tehkääs sellane “classic-logo” huppari mis se logo on rinnas tai seläs…yksinkertainen on kaunista..

Kassellaan, myydään nyt nuo siipi-naama -hupparit ensiksi.

Toi on muuten aika hyvä levy toi Hauntedin rEVOLEr..

Niin kuulemma, hankintaan menee.

Hauska tuo Paasilinna-episodi!:-D Kaikenlaista sitä tapahtuukin…

Pikkuisen epätodellista, mutta ehdottoman hauskaa.

Kyselisin hieman tarkennusta tohon DVDn, erityisesti Tuska03 keikkaan. Perustuuko kyseisen tapahtuman materiaali YLEn materiaaliin? Aijoitteko tehdä omat editoinnit ja kuvakulmat kyseiseen konserttiin, kenties multi-anglea (elikkäs monivalintaista kuvakulmaa)? kys. “Olin siellä… mutta mut rajattiin pois kuvasta! Hei, ihan tosi”

Kovin paljoa tuota Ylen matskua ei päästä muokkaamaan. Multianglea ei ole luvassa.

Mä en ole nyt käynyt täällä vähään aikaan enkä tiedä onko ko. aiheesta jo miten paljon kyselty – MUTTA ETTE SIIS OLE TULOSSA HELSINKIIN KEIKALLE ENÄÄ TÄN VUODEN PUOLELLA? Stellan keikka peruttu? Minkä takia?

Ohjelmatoimistomme Dexviihde katsoi omiin syihinsä vedoten parhaaksi perua tuon keikan. Helsingissä ollaan näillä näkymin seuraavan kerran huhtikuussa.

Vai ei viitsitä Turun keikoista paljon kirjotella. Ruisrock oli ainut missä ei ollut kuvatekstejä tuossa kesänkuvat koosteessa. Mitä mitä? Jotain Turkua vastaan kenties?? Hyvä paikka asua ja yrittää! Koska ootte tulossa uudestaan?

Ruisrockin kohdalla ei ole kuvatekstejä, koska Brandtin Joonaksen äärettömät hienot otokset eivät jorinoitamme kaipaa. Tarinaa Turusta löytyy kuitenkin päiväkirjasta. Turkuun tullaan seuraavan kerran toukokuussa.

No hittolainen. Minä paiskasin ensin kirjallisuuskysymyksen ja luin vasta sitten päiväkirjaa. Tehän olette tutustuneet eturivin suomalaiskirjailijaan ihan henkilökohtaisesti. Pitipä sattua! Arto-ystävämme lienee parempi kirjailija kuin painija (mikä ei välttämättä ole vielä kovin paljon). Onkohan niin, että kun tarpeeksi sivistyy, voi käyttäytyä sivistymättömästi?

Kaipa se on niin, että tarpeeksi kun humaltuu, niin käyttäytyy sivistymättömästi.

Iltaa veljet. Ehdittekö muilta kiireiltänne perehtyä kaunokirjallisuuteen? Onko mahdollisesti jopa kirjailijasuosikkeja ?

Kyllä me kirjoja luemme – toiset enemmän, toiset vähemmän. Mitään kollektiivisia suosikkeja ei äkkiseltään tule mieleen.

Mitäs toi seitsämänsakarainen tähti oikeen symbolosoi, mitä teidän sivuilla näkee?

Aika vähänlaisesti tuo mitään symbolisoi, mutta hyvältä se näyttää.

Päivää. Lueskelin tuossa teidän bändinne historiaa ja se loppui siihen kun kurimus oli työn alla.. muistikuvani mukaan. no kuitenkin asiasta toiseen niin, että voitteko jatkaa tuota kirjoitusta tässä joskus? Vai onko kaikille faneille selvää mitä sen jälkeen on tapahtunut vai onko edes mitään tapahtunut? kiitän.

Eipä olla tosiaan ehditty/jaksettu tuota päivittää. Tässä on ollut vähän kaikenlaista. Jos Kurimuksen jälkeiset tapahtumat ovat sinulle hämärän peitossa, niin aika hyvin pääset kärryille uutispalstaa ja päiväkirjoja selailemalla.