Harmikseni huomasin, että eipä löydy Punaisen Kukon kansivihkosesta “Pillipiiparpi-2003”-kappeleen sanoituksia. Mistäpä löytyisi?

Sanat ovat samat kuin alkuperäisversiolla, joten tekstit löytyvät Valun kansivihkosesta.

Miksi kaikilla lappeenrantalaisilla muusikoilla on mahtava parta?

Ensimmäinen Lappeenrantalainen muusikko, joka tulee mieleen on Pave Maijanen, eikä sillä ole ainakaan mahtavaa partaa.

Terve! Onkohan tästä huomautettu aiemmin, mutta petyin pahasti kun tilasin teidän muuten upean hupparin, sillä paita oli kooksi XL aivan älyttömän pieni jopa minunlaiselleni keskikokoiselle miehelle! Paita piti palauttaa:( Olisiko siis mahdollista saada XXL-koon hupparia markkinoille?

Sanon että perskeles! Mille ihmeen kukkakepeille nuo hupparit on suunnattu? Ei tarvitse ostaa koska jäi koosta kiinni pitkien raajojen takia, josta tuli mieleeni kysymys että mahtuuko suurin eli XL koko edes kuismalle? ehkä niitä olisi voinut muutaman tehdä kokoon XXL. Ei muuta kiitoksia siitä mitä teette.

Kyllä Kuismalle XL menee. Hupparin malli on kyllä kohtuullisen solakka, kuten Kuismakin vielä. XXL:n saatavuus on ollut heikko. Yritetään korjata tilanne joskus.

Mitä mieltä Moonsorrowista? Teidän viimisin levy oli kyllä pettymys kun joka helvetin biisissä oli nopea humppa komppi. Seuraavaan levyyn enemmän kasvot kohti itään tapaisia biisejä.

Moonsorrowin levyt ovat jääneet hankkimatta, livenä on kyllä kuulostanut melkoisen hyvältä. Nopea humppakomppi joka helvetin biisissä? Kappaleissa kuten Sudet ihmisten vaatteissa, Toista maata, Tämän maailman ruhtinaan hovi, Hyinen syli ja Uni saa tulla? Ja Kasvot kohti itää -kappaleessa käytetty komppihan jyskii uuden levyn nimibiisissä. Onkohan sinulla oikea levy soittimessa?

Yhden kuvan tuosta graffitista löysin näin äkikseltään. Täytynee kuitenkin muistuttaa tuota pikkuviikarianne siitä, että on laitonta sotkea seiniä. Minä sain tuohon luvan, muutenhan en toki moiseen hankkeeseen olisi ryhtynyt… 😉

Kiitos linkistä, maalaus on hieno. Kävimme kesällä keikkareissulla kuvauttamassa mallin tuon seinän edustalla. Kuvat tulevat vielä nähtäville joskus jossain.

moro! perkules saatanas unohin kattoo mitä vastasitte kysymykseen: Ootteko metallica miehiä? niin aattelin että jaksaisitteko vasta uudellee. ps: jos ette vastaa niin saatte selkäänne.

Vanha Metallica on vaikuttanut meihin syvästi.

Mitäs Tuomo meinaa keikkatauolla tehdä?

Tuomo vastaa: Mokomaa, ansiotöitä, Sakara Recordsin hommia; soittaa kitaraa, laulaa Macheten keikkoja, käydä Kuubassa, kaatuilla Lapissa, käydä baarissa, olla kotona. Mm. näillä eväillä lähdetään taukoa rakentelemaan.

Noista teidän paita/huppareista.Elikkäs jos semmoset meen tilaamaan ja koko onkin pielessä niin voikohan sen palauttaa ja ottaa eri koon?

Kysy Airolta tai Swampista. Ne hoitelee tuota hommaa.

Ai niin, ja sitten vielä. Mariska on alkanut oksettaa. Häpeä.

Ei makiaa mahan täydeltä.

Miten tuo uusi Maj Karma voi olla noin hyvää? En selviä tästä yksin, auttakaa. Apua.

Et kai sinä ihan yksin ole tuon asian kanssa.

Ootko Santtu omasta mielestäs pelottavan näköinen?! Mun mielestä oot ja oon kuiteski 20v. Luulis et lapset pelkää sua=)

Santtu vastaa: Olen olen. Nimittäin jos Turhapuron Uunon ja Schenkerin Rudolfin äpärälasta voi sanoa pelottavaksi.

mitäs mokoman miehet pitää uudesta ramsteinistä on vähän erilaista kun vanha mutta aika hyvää on tämä uusikin vai?

Ei taida kukaan meistä vielä omistaa kyseistä äänitettä.

Meinaatteko tämän vuoden tuskan keikalta laittaa sille teidän tulevalle DVD:lle mitään materiaalia… kun satuin siinä joidenkin biisien aikana näkemään tyyppejä isojen kameroiden kanssa hillumassa siellä lavan reunalla… ? Niin ja kiitoksia sitä lippalakista… samaiselta keikalta… 😀

Tämänkin vuoden Tuskasta tulee mukaan joitain pätkiä. Varsinaista live-tallennetta siitä ei kuitenkaan silloin tehty.

ei se haittaa.. ei kaikkea tarvitse ymmärtää.

Niin, kai sillä moshaamisellakin on hintansa.

Hmm… en oikein muista mutta kuvattiinko ilosaaren keikkanne..? se olisi ollut kyllä tulevan DVD:n parasta antia. Olisi kyllä ollut mukava katsella keikka uudestaankin.. tietenkin raajat ehjinä kotisohvalta käsin tällä kertaa.

Ilosaarta ei taltioitu. Hienot puitteethan siellä olisi ollut kuvata, kieltämättä.

Kun tuossa oli puhetta teidän nopeimmasta biisistä, niin eiköhän se kuitenkin ole Nämä kolme ovat yhtä.

sanoitte että kiellän itseni tai julistaja ois teidän nopein biisi. Tuolla mokotabin sivustolla oli merkattu poltetun maan taktiikka vieläki nopeemmaks. No, onko se?

Tarkkaavaisia olette. Mistä myö näitä tiedetään, saatika muistetaan. Taktiikka on kyllä muistaakseni pari pykälää hitaampi kuin nuo aiemmin mainitut kipaleet. Nämä kolme ovat yhtä on sen sijaan tietenkin nopein, erheellisesti siis vastailimme aiemmin. Biisi on itse asiassa niin nopea, että plekukädellä voi vispata kahteen suuntaan, ja Hygekin voi naputtaa haitsuun neljäosia kahdeksasosien sijaan. Tämän fuskaamisen takia se tuntuu hitaammalta kuin esim. Kiellän itseni, joka on fysiikalle silkkaa murhaa.

moro! oisko muuten mitenkään mahdollista pamauttaa Kasvot Kohti Itää kaamoksessa Lappeenrannassa? vai onks setti jo koossa?

Kasvot kohti itää on ollut mukana kaikilla keikoilla sitten Kurimuksen ilmestymisen, joten eiköhän tuo jotenkin saada järjestymään.

Päivää. Tässä tuli taas mietittyä elämän menoa ja tuli vaan mieleen kun luin historiaosuutenne niin siinä mainittiin Annalan soittavan kitaraa. Kauanko on tullut soitettua kitaraa?kiitän.

Marko vastaa: Kitaransoittoa on tullut harrastettua 16-kesäisestä, eli nyt jo tsheitshemän vuotta. Jollain instrumentillahan sítä pitää näitä lauluja keksiäkin.

Toisaalta. Pekka Poutakin oli katsomassa Slayeriä. Sitä en tiedä pitikö. Wittu Pekka on rock!

Hyvät hommat.

Heh… Tuo Paasilinna-episodi on kyllä parasta tilannekomiikkaa pitkään aikaan mitä oon kuullu/lukenu! Onko herrasta muuten kuulunut mitään, pahoitteluita tms.? Paasilinnan sekä Mokoman tuotoksien ystävänä kiinnostaapi. Kun äly karkaa mäelle, niin se karkaa, mutta oppiipaha olemaa!

Eipä ole mitn kuulunut. Nimim. Kirjaroviota viritellessä. Ei vaan, harmiton episodi, joka on jo unohtunut.

Missään ei ole Tuomon mitään henkilökohtaista postiosoitetta, joten joudun kysymään tässä kaikkien muidenkin kuullen että menetkö Tuomo kanssani naimisiin?? Kysysin jo lauantaina viikatteen pojilta siinä mehuhetki-ohjelmassa että tuleeko ne ensi kesänä soittamaan mun ja mokoman saikkosen häihin.. Mutta ne eivät kerinneet vastaamaan kun ohjelma loppui ennen viestini julkaisua:/….olisi kivaa jos viikate soittaisi meidän häissä niin ei sitten sulhasen itse tarvitse osallistua soittamiseen. Niin menetkö kanssani naimisiin?? Se olisi mielestäni kovin ihanaa, voisin vaikka muuttaa kanssasi Tampereelle, niin saisit seuraa siihen punaisella porno-sohvallesi.. Vai onko niin että sinulla on jo seuraa 🙁 Nyyyh jos on, mutta muista että se ei ole este se on vaan hidaste!! Rakkaudella, tyttö joka odottaa vastaustasi <3 “Jos vain pyydät tähän viereesi jään, en tiedä mitään sen tärkeämpää” (lainattu erään maailman parhaimman yhtyeen parhaimmaista laulusta)

Tuomo vastaa: En mene, kiitos kysymästä.

“The Septagram or Faery Star is a 7-pointed star used instead of or in addition to the pentagram by many Faery and Celtic-based traditions. The seven points represent the Sun, the Forest, the Sea, Magick, the Moon, the Wind and Spirit or Connection.”

Haukotus. Ei me olla ihan noin myskisiä.