Mitenkäs DVD projekti sujuu? Onko julkaisupäivä vieläkin hämärän peitossa??

Kiitos kysymästä, hyvin etenee. Tosin kiire on melkoinen. Ilmoittamme kyllä kun meillä on jotain ilmoitettavaa.

Harmittava tapaus se Paasilinna. Ja vielä syyttävät nuorisoa riehumisesta vaikka ite eivät ole sen parempia!!

Annetaan nyt jo olla.

Tsekkasin Stam1nan, kun oli puhetta M & M:ssä. Hämmentävää. Ei bändi, vaan se, etten ymmärrä edelleenkään tämänlaatuisesta musiikista mitään ;-). Pitänee lähteä pienille. Kattellaan, t: höyhensarjan promoottori

Heh, Mr T. Sellaista se on tämän nuorisomusiikin kanssa. Ei sitä aina tahdo ymmärständ. Palataan asiaan!.

HAHAAH Markoko sosuli? ..No, se sen tyttökaverihan kovasti sanokin sitä miehekkääks. Aika mielenkiintosta. Vanhat muumisarjakuvat on käsittämättömän hyviä!! Oli se Tovekin vaan nero naiseks.

Se tarina, kun Muumiperhe menevät salamyhkäiseen merimiesbaarin on kyllä ratkiriemukas. “Tarjoilija, me ottaisimme sitä mitä muutkin.” – “Hys, kutsukaa sitä ‘teeksi’…” Tove, vanha hippi!

Lainaus:”Yhden kuvan tuosta graffitista löysin näin äkikseltään. Täytynee kuitenkin muistuttaa tuota pikkuviikarianne siitä, että on laitonta sotkea seiniä. Minä sain tuohon luvan, muutenhan en toki moiseen hankkeeseen olisi ryhtynyt… ;)” Suuret kiitokset Sinulle, linkin lähettänyt. Maalaus on tosi hieno ! Lupaan pitää jälkikasvun Herran nuhteesssa, ettei intoudu töhrimään seiniä. Kiitos ja hyvää loppusyksyä.

Jep. Kiitokset välittyyntyy… välittynyyntyy… välittynyyntynevät… välittynevät…

Marko mainitsi olevansa “keräilyyn erikoistunut neuroosikimppu”. Mutta mitäs kaikkea Marko sitten keräileekään?

Ei kuulu sinulle.

Onko paitoja myytävänä Kaamospuhalluksessa? Ajattelin tulla täältä savon sydämestä asti pällistelemään teitä, kun alkaa olla viimeset show:nne tälle vuodelle, eikös?

Paitoja on myynnissä.

tuosta lappeenrannan keikasta 19.11. kysyisin seuraavaa: saako sinne lippuja ennakkoon jostain ja jos vastaus on myönteinen, niin mistä? ei jouda pelkän toivon varassa useampaa sataa kilometriä autoilemaan paikan päälle. ei autoilu niin mukavaa ole…

www.kaamospuhallus.net

Tämä on kysymys mihin ette mielellään vastaa haukotus: Oliko paasilinna humalassa?

Ei kun ravintolassa.

Oottekstyö kuulleet bändistä nimeltä Nicole? Vaikuttaa aika hyvältä. Meshuggahfanejakin näyttävät olevan ja kyllä se vähän kuuluukin soitosta. Suomeksi laulavat.

Juu. Hyvää meininkiä.

Jätkät Machine head on tulossa Helsinkiin. miten uppoaa?

Burn my Eyes on klassikko. Muuten sillä rintamalla on aika hiljaista.

Mitkä ovat mielestänne suomen top3 hevibändit?

Nyt pitää jäävätä itsensä. Muuten tulee sanomista.

Oikaisin Ilta-Sanomia heidän artikkelista “Arto Paasilinna kävi ROCkbändin kimppuun”. Korjasin sen Trash metalliksi ja sitä kautta “hevibändiksi”.

Oikaisisin kirjoittajaa että kyse on Thrash Metallista.

No niin, teistä ja Paasilinnasta oli iso juttu Ilta-Sanomissa. Ootteko nyt tyytyväisiä?

Jep, tämä oli nyt sitten tässä.

menkää osoitteeseen http://muusikoiden.net

No mitä siellä sitten pitäisi tehdä?

Meinasitte saada selkäänne Arto Paasilinnalta. Miltä nyt tuntuu? Alan yhä enemmän kunnioittaa solisti Annalan vakaumusta alkoholittomasta elämästä. Kaikkea se viina teettääkin.

Marko on omaa luokkaansa.

Ei muuten ole ensimmäinen kerta kun likimain “kansallis” kirjailija Paasilinna alkaa möykkäröimään rokkibändeille ja etenkin pitkätukkaisille osapuolille…olikohan CMX:kin saanut oman osansa eräässä pääkaupunki seudun ravintolassa… enne tuli luettua herran teoksia jotka olivatkin vallan mainioita mutta eipä oikeen ole innostanut muutamaan vuoteen tietäen arvoitetun vitsinikkarin piilevän luonteen…liekö proosa noussut päähän vai mitä lie noo…onhan noita “pahan päivän” airuita muitakin niin kulttuurissa kuin mediassa ja niin pois päin… =)t.Marko myös

Miehen kirjojen tenho ja siviilielämän sattumukset eivät liity toisiinsa.

Mitä mieltä ootte Ruoskan uudesta veriura mp3 singlestä?

Siinähän tuo pumppaa Rammstein- ja Niskis-hengessä. Livenä orkesteri on alkanut toimia aina vaan paremmin.

Marjat kappaleessa on sointuja johon kolme sormea on laitettava nauhoille 4, 4 ja 7. (Ainakin Mokotabin tablojen mukaan.) Vastaavia löytyy muillakin nauhoilla (esim. 3, 3 ja 6), mutta niiden suhde on sama. Kysymys siis kuuluu, että soitatteko kappaleenne samoin “ottein” kuin Mokotabin tabloissa ne on kirjoitettu? Itse en saa sormiani venymään tarpeeksi enkä haluaisi alkaa venyttämään niitä millään keskiaikaisella kidutuslaitteella. Mikä siis neuvoksi?

Mokotabin tablat on tarkistettu orkesterin toimesta ja kyseisen merkintätekniikan asettamien rajoitusten puitteissa oikeiksi todettu. Tuo mainitsemasi dropped-vireessä louhittava mollisointuote kannattaa kyllä harjoitella. Joskus vielä ymmärrät että miksi.

juujuu on kyllä hianot kepit pojilla! jouduittako työ maksamaan niistä mitää, vai tuliko espiltä puhtaas free of charge? eiku mietin vaa yhtää teitä vähättelemättä, että kylläpäs se esp antaa diilejä “helpolla”,jonku bodomi ymmärtää, sehä o siel päin iha suosiossa, mutta että joku suomalaine thrash-pumppu, jolla ei edes ole ulkomaanpoliittiikkaa…ymmärrätte varmaa mitä meinasin, mutta ootte kyl suomen thrash aatelia! perskeles, jatkakaa samaan malliin

Oletko ajatellut, että tässäkin tapauksessa Suomen maahantuoja markkinoi tuotteitaan Suomessa? Siinä vähän pohdittavaa kauppiksen harjoitustyötä varten. Jees, kiitos ja mehän jatketaan!