Päivää taloon! Mitä siinä kilpailussa on palkintona? Mites DVD edistyy, onko paljonki kesken?

mitäs tuosta kilipaalusta tarkalleen ottaen voi voittaa?

DVD etenee. Kilpailusta voi voittaa kivan joulupaketin. Vakuutamme, että sen eteen kannattaa nähdä pikuisen vaivaa.

miksi mokomaa ei kirjoiteta c:llä. mocoma kuulostaa kohtalokkaammalta.

Just niin.

mihin helvettiin on hävinnyt teidän keikka 26.11. helsingissä???

Ennenaikaisesti kuolleiden keikkojen taivaaseen.

Valu ja 120 päivää tukevat oikein mallikkaasti teidän noususuhdanteista musisointi käppyrää,täyttävät tonttinsa mainiosti,se on vain vänkä pointti,kuten varmaan monella muullakin,että allekirjoittanutkin kuulee ne vasta tmrh ja kurimuksen jälkeen,mutta who cares…mutta tarttee nyt hehkuttaa erästä vanhanliiton murinaorkesteria,joka on myös (teidän levyjen ohella!) ollut tässä päivien saatossa tehokuuntelussa,nimittäin…obituary ja viemäriäänen kruunamaton kuningas John Tardy…slowly we rot…ja räkämme palkeista irrotkoon!!! terveisin:-RudiHalla-

Juu. Internal Bleedingin alussa oleva ruplutus teki lähtemättömän vaikutuksen 15 vuotiaaseen finninaamaan.

Suuri Mokoma-kilpailu? Loistavaa! Miehän jo uhkasin piirtää teistä kuvan mutta jos sillä voi nyt voittaa Mokopalkintojakin niin mikä ettei! Sanokaapas tietäväisinä mikä Slayerin biisi soi tuolla Slayerin virallisten sivujen “alkuintrossa”?

En mie mitään introa löytänyt. Ja tsemppiä kisaan!

Eräs kaverini kyseli minulta että, mitä genreä se vanha Mokoma on (Mokoman 120 päivää ja Valu), enkä oikeen osannut siihen mitään tarkkaa sanoa, kun nehän on jo lähes “suomirock” kamaa. Mihin kategoriaan ne oikeen pitäis sijoittaa?

Genret, nuo artistille merkityksettömät mutta fanille niin tärkeät yksityiskohdat.

“Kuvien puuttuminen ei ole liikkeestä kiinni. Pelkästään omasta saamattomuudestamme.” En kyllä usko, että jokainen kuva eri verkkokaupoissa on itse tuotteen valmistajan tai tarjoajan tai ihan-minkä-vaan ottama ja luovuttama. Jos MULLA olis verkkokauppa, eikä kuvia olisi valmiiksi tarjolla, niin MINÄ ottaisin esim. teidän paidoista kuvat ITSE ja pistäsin ne näytille. Ni. Tuskin tekään mua siitä oikeuteen haastaisitte?

Juu. Lähinnä viittasimme siihen, että koska webbikaupiolla ei niitä kuvia ole ollut, niin voisimme periaatteessa sellaiset itse tuottaa omille sivuillemme. Ei vaan ole saanut aikaiseksi. Ja mallistokin muuttuu koko ajan, joten se on tosi vaikeaa jne. pölö pölö.

Morjens Marko. Kun soitit aikoinaan Pronssisessa Pokaalissa, ketkä muut yhtyeessä vaikuttivat, ja mitä levyjä julkaistiin?

Tomi Sivenius – laulu
Jyri Riikonen – koneet
Jouni Hynynen – kitara ja taustalaulu
Marko Annala – kitara
Janne Hynynen – rummut, taustalaulu ja lyömäsoittimet
Janne Hyrkäs – rummut
Jari Sinkkonen – tynnyri
Pasi Vuorela -basso
Ari Koskinen – basso
Jarkko Koponen – kitara

Julkaisut: s/t, Kuvia, Maa hehkuu.

Harrastaako Marko kirjallisuutta? Ja jos harrastaa niin millaista?

Olen saanut sellaisen käsityksen että marko olisi kovakin lukutoukka? … minkäslaiset kirjat ovat vaikuttaneet markon sanoituksiin ja mitä kirjoja suosittelisit luettavaksi muille eläville olennoille? kiitos.

Marko vastaa: “I know that you´re smart/ you´ve mentioned it before/ you can read and write/ I bet, baby you perform!” Helmet: Smart

Marko: Nähtiin tampereen juna-asemalla. “Äijä näyttää ihan mokoman laulajalta..”. Tarjosit naiselleni kaffeeta junassa ja pidit muutenkin seuraa junassa Riihimäelle asti. Kiitos siitä! Erittäin mukava ihminen kuulemma olet. Vitu*taa, kun en sen enempää ehtinyt kuulumisia vaihtaa. Oluen tarjoan, jos vielä tulet vastaan… Ja vielä: Hämärä mielikuva kertoo, että Sakara Records olisi teidän ihan oma bisnes. Pitääkö paikkansa? Onnea uuteen kämppään! -Sipe

Marko vastaa: Kiitos Sipe viestistä! Sakara Records on tosiaan meidän ihan oma hiekkalaatikkofirma – mikäs siellä on leikkiessä. Oluen passaan, mutta kahvit juodaan jos nähdään. Oli mukavaa saada hyvää seuraa junamatkalle, joka muuten olisi varmasti ollut tylsääkin tylsempi. Tiinalle (muistinhan nimen oikein?) terveisiä!

Täällä joku kysyi Eppu Normaalista ja vastasitte siihen että teitä ei muista vuonna 2020 kukaan. Rohkenen esittää toisenlaisen tulevaisuudenvision. Olette rehellisellä työllänne jo sen verran liikauttaneet ihmisten syvimpiä tuntoja että ei se jälki ihan niin vain haihdu. Eppu Normaalin mittoihin kuitenkaan tuskin kenelläkään on mahdollisuuksia ja onko syytäkään. Antaa Eppujen tehdä sinänsä hienoa työtään ja tehkää te omaanne. Voimia!

Kiitos. Tuohon ajatukseen on kiva nukahtaa.

Ovatko jäsenet kuulleet Kingston Wall nimisestä 90-luvun bändistä? mitä mieltä olette? Vänrikki Walli oli aikamoinen tapaus.. Loistava kitaristi kylläkin mutta hänen pois menonsa on kyllä täysin hämärän peitossa…. Kuoppamäki on muuten ihan älytön…

No ollaan kuunneltu. Ovat/olivat kyllä taitavia muusikoita ja bändillä oli lisäksi vielä muutama kerrassaan loistava kappale. KW:n kuunteleminen oli muotia 90-luvun puolivälissä, kun parikymppiset metallidiiggarit etsivät itseään post-grunge -krapuloissaan.