Ei taida DVD pläjäys aivan joulumarkkinoille keretä kun ei oo vieläkän mitään tietoa julkaisupäivästä! vai?

DVD julkaistaa 8.12. joten lätty ehtii pukinkonttiin oikein hyvin. Sisällöstä tiedotetaan laajemmin ja virallisemmin ensi viikolla. Jo nyt aihetta on kuitenkin availtu foorumilla.

Tuleeko siihen DVD:lle myös ylijäänyttä materiaalia? Esim.TMRH:ta pois jääneitä biisejä!

DVD:lle tulee Uusi Aatami, uusi Eeva, joka aikanaan jäi harmittavasti pois Tämän maailman ruhtinaan hovilta.

Hassua että MarkoHerra on niin hassu vaikka on semmonen ettei sen ihan kuitenkaan “tarttis” olla hassu! Hassua että semmosiakin on.

No eipä. Kunhan saat tulevan DVD:n käsiisi, niin Markon hassuus valkenee sinulle kaikessa ylitsepursuavuudessaan.

Moi! Onhan teillä urheilutalolla myynnissä huppareita? Ja mielellään muutakin kokoa kuin S? Voisin ostaa mokoman.. he, vitsintynkää..

Kyllä siellä huppareita myydään, kokojakin pitäisi olla jäljellä koko skaalalta.

Kunhan piruittaan kyselen, että missä ja milloin on Rajapyykki-video kuvattu.

Ylihieno Rajapyykki kuvattiin vuonna 2001 Urajärven kartanon näköalapaikalla. Ohjaajan pallilla käskytti Temosen Tuukka. Voi luoja, mitä kidutusta. Nautimme joka hetkestä.

voi saatana saako teijän sivulta musaa????? (kysymys sakarille) paljon basso ja vahvari maksaa????

Sakaria ei tavoitettu, koska emme tiedä kun v*ttu hän on.

se teijän pihtiputaan keikka oli hyvä :>-< oottekos kuunnellu gamma rayta seki o iha vitun kova

Pihtipudas ja Dexviihteen alkoholitarjoilut, ne tekivät meidät hulluiksi. Gamma Ray-tyyppinen meininki ei ole sydämiämme lähinnä.

Millaset stereot on muusikoilla kotona? Onko niitä? (kaikki saa vastata, jos on elvisteltävää) Entäs esim. Miitri, tai kuka vaan, joka leipätöikseen(?) mussiikkia kuuntelee, soiko rokki vielä kotonakin? ( ja jos tästä on joku lista jossain, minen löytäny.)

Kenelläkään ei juuri intohimoja ole hi-fi -laitteistoja kohtaan. Tähän kysymykseen saatiin kollektiivilta vain yksi vastaus, Santulta: “Goldstar viritin-vahvistin jostai 80-luvun alusta, Technics kannettava cd vuodelta -90 ja Jamon kaiuttimet noin jurakaudelta. Eivät toimi. Aiheuttavat raivon puuskia. Vähä niiku omistajansakin siis.” Miitri ei pahemmin ehdi kotonaan kuuntelemaan rokkia diggailumielessä. Sillä on siellä vähän kaikenlaista. Leipätöikseen joutuu/saa kuunnella sitäkin enemmän.

Tuli vaan mieleen, että olette taineet soittaa kaikkia Ruhtinaan piisejä livenä? (En oo varma tuosta Nämä kolme ovat yhtä viisusta). Kurimukselta ootte soittaneet kaikkia muita paitti (tietenkin) Liiton loppua?

Kaikkia on tosiaan soitettu. Erikoista, koska aina levyllä on joku murheenkryyni livebiisiksi. Nämä kolme ovat yhtä on soitettu tasan yhden kerran. Se on nopeutensa takia hieman ongelmallinen – menee soundi muhjuksi.