mitäs mieltä tyä ootta six feet underista

Asiallista death metallia, joka ei kuitenkaan sen suurempia tunteita herätä.

Olettekos poijaat kuullu Heinolalaista bändiä nimeltä Gloria Morti ?? Jos ette, niin kuunteluun !! Tiukkaa vääntöä !!

Eipä ole tuttu. Yritetään tsekata, jos kohdalle osuu.

Tuli tässä vain mieleeni että kuka mahtaa olla kyseinen henkilö Punainen Kukko -videolla, istuu pierubussissa jonkunsortin teräsmies paita päällään. Aluksi katsoin että se olisi Marko mutta eipä lähemmin tarkasteltuna olekkaan. Kenties sukua kuitenkin, paljon on samaa näköä 😉 ?

Kyseinen miekkonen on miksaajamme Miitri Aaltonen, joka saa harvase keikkareissu vakuutella ihmisille, että ei ole Mokoman laulaja. Jos Markon näköisellä miehellä on sikari huulessa, kyseessä on suurella todennäköisyydellä Miitri. Eikä ne itse asiassa edes ole samannäköisiä.

terse, julkasettehan teki joulusinkun niiku ajattaran pojilla on aikeita? ja jos ootte yhteyksissä ajattaroihi tai äiteihinne ni kertokaa terveisiä! t:überdanchuternaking

Niin, nythän se olisi sitten omaperäinen idea pistää joulusinkku pihalle.

Vai että tuommoisen kilpailun olette järjestäneet. Mihinkäs voittajatyöt, jääkö ne pelkästään artistien iloksi, vai julkaistaanko niitä mahdollisesti jossain? Heh, tuo joka kyseli tuota Slayerin sivujen introssa soivaa biisiä, millainen fani on semmoinen, joka ei Raining bloodia tunnista? Kaikenlaista…

Tarkalleen ottaen me emme ole järjestäneet mitään kilpailua. Idean ja toteutuksen takana on Mokotabin porukka, jolle me vain toimitamme ruhtinaallisen setin Mokoma-krääsää palkintoina jaettavaksi. Tutustu hommaan tarkemmin Mokotabin ylläpitämällä foorumilla.

Ottaako teitä koskaan päähän tämä palsta?

Ei ota. Huomaa päivityskellonaika.

tuleeko lisää musiikkivideoita teidän aarioista?

Tulevalla DVD:llä nähdään uusi video kappaleesta Minä elän!

Mitäs moksupoijjat tykkäävät Motörheadista? Miksi kaikki muuten luulevat kys. yhtyettä hevimetallisteiksi? kiitos vielä ties monetta kertaa huipusta musiikkilevystä.

Motörhead on legendaarinen yhtye, jota ei jostain syystä ole koskaan jaksanut oikein levyltä kuunnella. Livenä ovat parhaimmillaan.

Pidättekö yhtyeestä nimeltä YUP? Ja mikä levy on mielestänne paras?

Pidämme toki. Kollektiivista suosikkilevyä ei varmaankaan löydy, mutta eiköhän se alkupään tuotanto ole meistä kaikille läheisintä. Olimme silloin herkässä iässä.

Päivää. Sattuiko marko olemaan rocklinnassa kun näin kuisman(en nyt tarkalleen muista oliko kuisma) mutta niin.. perjantaina näkyi yhtä karvainen mies heiluvan siellä kamera kädessä. En ehtiny tarkemmin näkemään kun siinä oli diablon keikka alla yms. muita esteitä. olisi ollut mukava jutustella herraa jos oltais tavattu. millonko olette hämeeseen päin tulossa? Jatkakaa hyvää työtänne. kiitän.

Eipä ollut Marko Hämeenlinnassa. Kitaristikaksikko sen sijaan oli paikalla ainakin fyysisesti. Keikka ei ole sinnepäin näillä näkymin tiedossa.

Onko Sakara Recordsilla suunnitelmissa ostaa 120päivää ja valun oikeuksia EMIltä sen jälkeen kun seuraava levy tuottaa miljardivoitot?

Jaa että miljardivoitot. Tässä bändissäkin on hitosti enemmän nollia kuin levymyyntivoitoissamme. Eipä ole suunnitelmissa ostaa vanhojen levyjen mastereita. Mitä myö niillä? Nythän niitä saa uudelleenjulkaisun myötä taas kaupastakin, eivätkä nuo vieläkään taida oikein käydä kaupaksi.

hyvää iltaa mokomat.ilmaisen nyt mielipiteeni kun tällaisen hienon mahdollisuuden siihen sain:tehän soitatte ihan käyttökelpoista musiikkia.ja jos ihan rehellisiä ollaan niin teidän musiikkihan on ihan helevetin hyvää…näin.sellaista minä vain halusin kertoa.maailmanloppu olisi pieni murhe sen rinnalla,jos tulisi ilmi että te lopetatte musiikin tuotantonne…ehkä hieman liioiteltua,mutta kiitos kaunis silti siitä että olemassaolonne lisäksi loihditte musiikkia, joka minullekin antaa edes jonkinlaista mielenrauhaa. *kiittää ja kumartaa*

Kiitos itsellesi. Hurjia juttelet.

Moi Marko.Mikä on sinun lempi bändi?

Ei se Marko kyennyt vastaamaan tähän mitään järkevää.

Ei perkele, töötte mahottomia kitaristeja… Mutta sanokaapa, kuka “tuttavapiirinne” kovin kepittäjä?

Tuttavapiirissä on niin paljon hyviä ja erilaisia soittajia, että tähän on mahdoton vastata muuten kuin pitkällä listalla, josta kuitenkin unohtuisi joku. Annetaan siis olla.

Tulukaa kesällä Lutakkoon! Missasin teidän Jyppilän urheilut harmittavasti, mutta kesällä, silloin katto irtoaa!

Lutakkoon tullaan huhtikuun lopulla.

Ootto muuten loistava bändi!

Kiittikiitti.

hei teille! olettekos mitenkä AV-alan ammattilaisia kun on itse tehdyt sivut ja vieläpä PHP:ellä. kun itse alan opiskelijana tulee väistämättä mieleen, että sitä koodi helvettiä ei kukaan halua “ihan vaan harrastus pohjalla” alkaa opettelemaan. tuli vaan mieleen. ja on jotenkin jännää lukea tuo teidän menneisyydestä kertova pätkä, kun se on kirjoitettu ennen tätä teidän ns. suurta suosioita (voiko näin sanoa?). siis silloin kun menestyminen ei ollut varmaa. ja katsokaa nyt miten teidän on käynyt!; hyvin! ainakin näin ulkopuolisen silmin. no jaa, tämä tältä erää. hyviä vointeja teille!

Onhan sitä kaikenlaista tullut puuhattua, myös veppisivujen parissa. Joo, tuo historia olisi varmaan syytä päivittää, kun vain sen tekemiseltä ehtisi. Heh-heh.

Tsau. Miltä tuntuis päästä heittämään keikkaa joskus ulkomaillekin? Varmasti alussa tulisi takkiin taloudellisesti mutta kunhan kovan livaaktin maine alkaa kiiriä niin luulis että porukkaa kiinnostais teidäntyyppinen mäiske esim. Englannissa. Punkkarithan tekee näitä Euroopan kiertueita ihan zulupohjalta. Vielä kysyisin Tuomolta, oliko Mind Riotin kanssa koviakin ulkomaanbreikkauksen odotuksia? Ja miksi Peak:issa on niin rumat kannet??

Tuomo vastaa: Käytiinhän me Pietarissa maaliskuussa, eli ulkomaat on nähty. Ei meistä mukavuudenhaluisista paskiaisista taitaisi enää olla vallattujen talojen kiertämiseen kiljupalkalla. Mind Riotin aikana en uskaltanut mitään breikkaamista edes miettiä, sen verran rajua on itsekritiikki aina ollut. Molemmissa levyissämme oli niin saatanan rumat kannet, koska italialaisen levy-yhtiömme graafikko oli niin paska, eikä meillä ollut kansiin käytännössä mitään sananvaltaa.

Kehtaisitteko tuoda sinne kaamospuhalluksee machete lätyn? T:Dimmy

Ennuste on aika huono, hyvä jos kaikki ukot saadaan oikeaan paikkaan oikeaan aikaan. Varminta on, kun tilaat lätyn Macheten sivuilta.