Ootteko poijat kuullu teuvalaasta bändiä nimeltä fold? Siinä on mättöä. Sen piti tulla teidän kans keikalle kauhajoen kasinolle, mutta ei sitte pääsny. www.foldcrew.com

Eipä olla kuultu.

Terve mieheen Mokoman hemmot. Ei kai vain ole suunnitelmissa vierailla Lahden Sibeliustalon Finlandia-klubilla kevään korvalla? On nimittäin mesta paikka M. Nykästä lainatakseni. Siitäkin mukava, että alaikäiset pääsevät keikkaa kahtomaan. Eikä ole pahasti örveltäjiä tuppaamassa suuhun.

Jep, Judgement Night X 23.4.2005.

Päivää. Tuossa ollaan kyselty paljon noista punainen kukko huppareista, että millon tulisi myyntiin takaisin mustana kun ne niin hienoja on ja olette vastanneet, että “kunhan nyt saadaan TMRH hupparit pois alta” niin onko odotettavissa vielä kauan vai onko jo kohtapuolin tulossa jo kukot takaisin? Onko DVD:stä sanottu paljonko tulisi hintaa levyselle? Tietenkin hinta ei ole este missään nimessä mutta tietäis vaan suuntaa, että laittais sen verran sivuun DVD:tä varten. kiitän.

Kukko-malliston uudelleenlämmittelystä on ollut puhetta. Mitään päätöksiä ei ole tehty. DVD:n hinnan pitäisi asettua kohtuuhintaisen CD-levyn tasolle.

Näin äijät diggailemassa MAJ KARMAA tuolla Hämeenlinnassa. Taisitte pitää näkemästänne?

No mikä ettei, kun bändin soundi oli taas komea ja jätkät liekeissä. Uudetkin biisit toimivat komeasti.

Eikäkö, tulukaa kesällä sinne Lutikseen! Mää ku oon kiinni koko saatanan kevään, aina tonne toukokuuhun asti… Olen nimittäin noihin aakoohin Lontoossa (siis joulusta etiäpäin!)

Paniikkikohtaus on eräänlainen ahdistustila, jossa ahdistuskohtaus tulee yhtäkkiä. Ihminen joutuu kauhun valtaan ilman mitään näkyvää syytä. Toistuvia paniikkikohtauksia nimitetään paniikkihäiriöksi. Ne ovat naisilla kaksi kertaa niin yleisiä kuin miehillä. Tutkijoiden mukaan syy saattaa piillä naisen progesteronihormonimäärän vaihteluissa. Ne ehkä laukaisevat kohtaukseen liittyvät aivotoiminnot.

Ensimmäinen kohtaus voi sattu missä vain milloin vain. Eräs paniikkikohtauksen kokenut nainen kertoo: “Ahdistus ja pelko vain vyöryivät ylitseni, en tiedä miksi. Olin yliopiston asuntolassa ystävieni kanssa juomassa hiukan olutta. Yhtäkkiä sydämeni alkoi hakata rajusti ilman mitään ymmärrettävää syytä, ja minulla oli hengitysvaikeuksia. Ryntäsin ulos huoneesta saadakseni ilmaa. En ymmärtänyt lainkaan, mistä oli kysymys. Olin vain kauhuissani. Tuntui kuin olisin ollut kuolemaisillani. Myös seuraavana päivänä tunsin oloni epävarmaksi ja sekavaksi. Pelkäsin koko ajan uutta kohtausta, ja lopulta se tulikin. Tuntui kuin olisin ollut tulossa hulluksi.”

Lähde: http://www.eu.gw.com/anxiety/ahdistus.html

Huh. Että meinasi pudota simmut päästä tuossa viikonlopulla pidetyissä metal-festeissä hämeenlinnassa. Olin lähtenyt paikalle katsomaan Maj Karmaa. Enkä siis odotellut illan muusta tarjonnasta kovinkaan suuria. Mutta kuinkas kävikään!!!! Tuttuja miehiähän sieltä kapusikin lavalle. Helvetti jotta oli tuolla Machettellä hyvää meininkiä ja menoa!! Samantein lähti demo ostoon. Minusta IHAN mahtavaa musiikkia!!!! Hienoa että muillekkin projekteille liikenee aikaa. Kiitokset siis positiivisesta yllätyksestä!

Massikan pojat kiittävät. Käypä avautumassa www.the-machete.com:ssa, niin menevät kehut varmemmin oikeaan osoitteeseen.

Odotan joka päivä uutista, jossa kerrotaan dvd:nne ilmestyneen.

N-i-i-i-i-n minäkin.

Eh, anteeksi, mutta nyt oli aivan pakko puuttua erääseen asiaan koskien tätä palstaa. Minä siis kummastelin taannoin tätä Slayerin kappaletta ‘Raining Blood’ (siellä nettisivujen introssa, jota siellä ilmeisestikään enää ole), koska en ole ehtinyt bändiin tutustua vasta kuin nyt. (pieni häpeänpuna kohoaa kasvoilleni) Eli en ole faniksi itseäni vielä kastanutkaan. Ajattelin vain tehdä tämän asian selväksi juu. Mutta loistava ralli todentotta! Mokoman musiikkiin tutustuessani aloin tutustua Slayeriinkin. Kiitos siitäkin.

Parempi myöhään kuin mihin kalikka kalahtaa, jos oma koira on pivossa ja itse siihen lankeaa.

ei kyllä kaverit uskona ku näötin mokomien äijien nimmarit! Mie sanoin et kannattas uskoo ja länttäsin nenän etee kuvan miusta ja mokoma-äijistä…*Puustockin mokoma keikkaa muistellen* T:Vielä teitä häiritsevä Mokoman kanssa kuvaan päässyt pien ukkeli…

Heh.

Ootte soittanu Hämeenlinnan Metrossa keikan ja tehny musavideon Hämeenlinnassa. Huhut kertoo et Marko ois nähty muutenki Metrossa hengaamassa. Onx teillä joku yhteys tähän jumalan hylkäämään kaupunkiin?

Marko on kaikkialla.

Mulle on hiipinyt mieleen järkyttävä ajatus, että Kuisma taitaa olla tosikko. Ei kai vaan?

Eipä.

Tiesittekö että SAKARA-logo vetää silmät sekasinsa?

Eikö olekkin ärsyttävää?

Ois Hyrkkään Jannelle semmonen kysymys, että mitkä ois siun unelmain rummut? (+pellit) T:Tama StarClassic Performer EFX Specialien ja Zildjianin peltejen omistaja

Janne vastaa: Kyllä se taitaisi olla joku törkykallis DW-setti, Zildjianin A/K symbaaleilla. Eli endorsement-tarjouksia vaan tulemaan!

Markolle : Onko se Zappa-paita jo saatu pienennettyä? Miettii vaan että ei kai vaan tullut turhaan sitä harvinaisuutta pois annettua? Prkle jos tuli…Ei edes kehtaa ajatella että se olisi mennyt pilalle ym… Tarvitsee elonmerkin em. paidasta.

Marko vastaa: Pienennetty on ja päälläkin on ollu kahella keikalla. Kiitos vielä kerran!

Millos ootte tulossa joensuuhun???

Vaikea sanoa.

Mitäs Mokoman tyypit tykkää tollasesta bändistä kun Nicole (www.nicoleband.com)? Hekin perustivat oman levylafkan ja kas kummaa, toisella pitkäsoitolla miehet pääsi suomen viralliselle listalle (sija 37.) ja ei, tuo ei ole radiosoitto kamaa.

Hienot hommat, tsemppiä ukoille! Ja mitä musiikkiin tulee, niin lyhyen tutustumisen perusteella ihan asiallisen kuuloista touhua. Pitää tsekata tarkemmin.