Terve Janne! Mitä tykkäsit Machine Headin keikasta perjantaina? Itse olin aivan mehuissa.

Janne vastaa: MH toimi vallan mainiosti, samoin God Forbid! Hupparien hinnat (65E) vähän hirvittivät…

Anteeksi. Minua oli informoitu Avoin hauta- raidan DVD mukanaolosta täysin väärin, nimeltämainitsemattoman tahon toimesta. Keep on rockin in the sadistic W. Bush- world!

Eipä tuo mitään. Kotikyläsi jääköön pommittamatta.

Olen pettynynyt Tämän Puolen poisjäämisestä dvd:ltä. Lopun riffit on parasta mokomaa ikinä! Muuten levyn sisältö näyttää taivaalliselta! Ainiin ja semmonen kysymys vielä, että näkyykö Kuisman “kitaranlento kuuhun” dvd:llä? Se oli huippu!

Niin, johonkin piti vetää raja. Tällä kertaa se piirtyi Tämän puolen kohdalle, vaikka lopun hehkutukset olivatkin nannaa etenkin Dipolin keikalla. Kuisma lennätti kitaraansa Lapuan Välipuistorockissa, mistä ei kuitenkaan ole mukana materiaalia laisinkaan. Tuomon vuoro flipata oli Dipolissa, jossa kitara lensi tuhoisin seurauksin. Tämä mielenhäiriö on ikuistettu DVD:lle.

Käykääs kuuntelemassa Tuoni yhtyeen pari biisi näytettä 19.1. 2005 ilmestyvältä esikois albumilta Elävät& Kuolleet! Mitäs piditte?

Laadukkaan oloista materiaalia.

Mahtava juttu toi DVD. Vesi kielellä odotan. Mahtavaa juttua teette noin yleensä. Pelkkää tykitystä ilman mitään turhaa p….njauhantaa. Mun korvissa ootte kovin juttu mitä on vastaan tullu muutamaan vuoteen. Jatkakaa samaan malliin. Joku varmaan jo kysykin, mutta koska verätte Tampesterissa seuraavan kerran?

Tampereella soitellaan taas keväällä. Teemme huhti-toukokuussa lyhyen kiertueen, jonka päivämäärät julkaistaan, kunhan täsmentyvät. Kärsivällisyyttä siihen saakka.

No joo. Mutta millon tuutte jyväskylään?

Katso edelliden vastaus.

Tulkaa esiintymään ensikesän Organised Hard Music -Festiin(OHM-Fest)Keuruulle. Olisitte lämpimästi tervetulleita ko. tapahtumaan monien osalta! OHMGroupin(www.ohmgroup.net) järjestäjä saattaa ottaa teihin yhteyttä.

Keikka-asioissa kannattaa ottaa yhteyttä Dexviihteen Janne Tokolaan. Me emme vastaa keikkakyselyihin juuta emmekä edes jaata.

Tommonen 7-kielinen Les Paul (jollainen Kuismallaki on) ei oo vissiin ihan hirviän yleinen, vai? Hieno se on joka tapauksessa.

Kuisman 7-kielinen Eclipse ja Tuomon SG-Viper ovat herrojen omien speksien mukaan rakennettuja, joten ainoita laatujaan.

Mitä mieltä olette tänä pänä Valun päätösraita Tyyssijasta? Että voisko livesettiin joskus mahtuakki… Se on hieno kappale.

Tyyssija on todellakin hieno kappale, eikä sen setissäololle mitään periaattellista estettä ole. Biisejä vaan alkaa olemaan aika liuta, joista settiä rakennella.

Tuletteko kuopioon ensi kesänä?

Todennäköisesti kyllä.

Miltä tuntuisi, jos joku esim. Slayerin bändistä olisi fiilistelemässä yleisön joukossa teidän keikallanne?

Lavalla ei ehdi miettimään, ketä siellä yleisössä on. Keikan aikana ei siis tuntuisi miltään, etukäteen saattaisi jänskättää vähän normaalia enemmän.