Jos kerran almighty- Chuckin perikunnalta ei ole saatu hyväksyntää Open Casket- kappaleen levyttämiseen, miten tulevalta DVD:ltä löytyy audioraita “Avoin hauta”?

Meidän DVD:n audioraidoista löytyy kappaleet Lupaus, Haudan takaa sekä Uusi Aatami, uusi Eeva. Avoimesta haudasta ei kyllä ole missään virallisessa tiedotteessa mainintaa, eikä se siis todellakaan ole tulossa DVD:lle.

Jos teillä ei olisi pitkiä hiuksia, millaiset hiusmallit omistaisitte?

Eihän meillä aina ole pitkät hiukset olleet. Tutkaile vanhoja valokuviamme ja kauhistu. Nyt on hiusmallin kanssa vähän sellainen meininki, että seuraavaksi hiukset lähtevät ainoastaan luontaisen poistuman kautta. Juice-mallia odotellessa, siis.

Voitteks pelata mun kaa Action Quakea?

Ei myö ehitä, jakseta eikä enää oiken osatakaan. Sori.

Hieno tuo CMX:n uusi kokoelma! Vai mitä?

Eipä ole tullut kuunneltua, mutta vaikea kai sillä materiaalilla olisi paskaa kokoelmaa kasata. Tai no, Dinosaurus Stereophonicuksen suhinaraidoista saisi jo melkein puolikkaan.

hevimerkki on se pirunsarvia matkiva sormimerkki niiku tää: http://www.rocksoc.pwp.blueyonder.co.uk/images/ layout/devilhorns_transparent.gif

Rakkaalla lapsella on monta nimeä.

Tulkaa soittamaan äänekoskelle soittaa!!!!

Eikös Jyväskylä ole ihan riittävän lähellä?

Mitäs kuuluu poijat?

Deiciden Legionia tällä hetkellä, kiitos kysymästä.

Kiitos teille kuluneesta vuodesta! Olette olleet ahkeria! Nähään!

Itelles kiitti.

Anteeksi kun häiritsen, mutta jäikö “Ruhtinaan” levytyssessioista yli toinenkin biisi Uusi Aatami, uusi Eeva -kappaleen lisäksi? Mikä mahtoi olla sen nimi? Jäikö se DVD:ltä pois sen takia, kun se ei ollut tarpeeksi hyvä?

Jää hyvästi -nimistä kappaletta studiossa pyöriteltiin, ei kuitenkaan valmiiksi asti. Sitä biisiä täytyy vähän vielä työstää treenikämpällä.

Mutta siis myönnätte, että tuossa miun erinomaisessa Tuiske&Kuiske- tulkinnassa oli totuuden siemen? Santtu nyt on asia erikseen… Dr. Hyrkäs ja Herra Hyge on niin paikansa pitävä, ettei lisättävää ole. Tehkääpä joskus sellainen källi, että tuuppaatte Miitrin stagelle Markon sijaan huutamaan… Kuinkahan kauan yleisöllä kestäisi tajuta? (Vastaan itse: Siihen asti kunnes Miitri avaisi naamansa…)

DVD:llä on luvassa Miitrin tulkinta kappaleesta Hiljaisuuden julistaja. Ei se varmaan ihan täydestä menisi, vaikka Miitri onkin Suomen kovimpia laulajia. Rässi vaan ei taida olla ihan Migen omin tyylilaji.

No tottakai saundin täytyy oma olla, mutta olisin vaan kysyny teiltä apua… Haluaisin saada 5150:sta edes yhden nohevan turpaanvetävän efektin ulos ilman vinkunaa ja sillai et kuuluu. Onko suosituksia esim. efektin tahi equn suhteen? Vstakkaa liips sillai ei kusipäähän nousseesti. Ei tää niin vakavaa oo että tarttis plagiointia pelätä. Hermothan tässä vaan menee. Nim. om. OMAT hermot.

Meidän soundissa ei ole mitään mystistä. Ratkaisumme ovat hyvin perinteisiä, kun putkivahvistimella heviä soitetaan. Plagiointiahan ei tarvitse pelätä kenenkään, koska soundi oikeasti muodostuu vasta näpeissä. Mutta näinhän se menee: Tarvitset laadukkaan kitaran, jossa on tehokas mikki (esim. Seymour Duncan SH-11, EMG 81). Mieltymyksistäsi riippuen voit laittaa kitaran ja vahvistimen väliin jonkun laatuisan overdrive boostaamaan, mutta ei säröä tuottamaan (esim. Boss SD-1 tai Tube Screamer). 5150 on Marshallin tapaan aika pitkälti ns. yhden soundin vahvistin, joten potikoiden asennoilla ei ihan hirveästi ole väliä – mutta jos nyt gainit pidät jossain vitosen kieppeillä, middlet alle vitosen ja bassot sekä diskantit vähän yli, niin perussäädöt ovat kehissä. Sitten vaan kytket vahvistimen hyvään kaappiin (5150, Mesa Boogie) ja nautiskelet.

Kun seuraavaksi tilaatte lisää paitoja, niin teettäkää myös hihattomia paitoja, varmasti tekevät kauppansa.

“Wife beaterita” on kyllä ollut myynnissä. Jos Kaamospuhalluksen keikalta jotain jää, niin eiköhän sellaisia nettikauppaankin ilmesty.

Ei voi muuta kuin kumartaa. Teikäläisten musa on sen verran hyvää että sai tämmöisen amatöörikitaristinkin tarttumaan kapulaan ja vääntämään kunnolla, kohta on jo yks setti kasassa. Keep up the good work. -DVD:tä odotellessa-

Jeah, tästä jatketaan. Paljon on vielä tekemistä.

Tervehdys! Kuka soittaa bassoa viimeisimmällä levyllänne? Kiitos etukäteen tiedosta. Tuomas

Tuomo soittaa Vade Retro, Satanan, Kuisma loput.

Pahastutteko jos laulan / murisen / vikisen mukana keikoillanne, vaikken olekaan jotain George Fisherin ja Tom Arayan väliltä?

Me emme ääntelyäsi kuulisi, vaikka olisit jompi kumpi mainituista herroista. Joten antaa palaa vaan!