heipparallaa!! sellasta vaan että ootteko tulossa keikkailemaan tampereelle??? jo ootte koska??? nim.merk. kaamospuhallus jäi väliin

Kyllä me vielä Tampereellakin soitamme.

Ihan mielenkiinnosta kyselen: Onko tuo teidän DVD:nne hinta jotenkin erityisen poljettu, vai olisiko teidän kokemuksenne mukaan mahdollista myydä kaikkien bändien DVD:t (ovat yleensä vähintään tuplasti kalliimpia kuin teidän levynne) vastaavalla hinnalla? Vai riippuuko tämä taas helevetin monesta asiasta?

Eikös nuo DVD-levyjen hinnat pyöri siinä kahdenkympin hujakoilla? Levyjen hinnat riippuvat miljoonasta asiasta, kuten tuotantokustannuksien suhteesta painosmäärään. Meidän tekeleen ei tosiaan pitäisi olla sieltä kalleimmasta päästä.

Toivotan hyvää “lomaa”! Levätkää kunnolla että jaksatte taas moshata lavalla sekä tehkää hyvää matskua ensi levyä varten. Katotaan jos pääsis ensi vuonna Lutakon keikallenne, sillä en tänä vuonna kerenny minnekkään. Joulua odotellessa hyvää alkutalvea!

Kiitos ja kiitos samoin! Pitää muistaa huilata että jaksaa.

onko haudan takaa video vielä sivuilla jossain. ei äkkiseltään osunu kohille.

Ei ole.

Heheh. ADHD-Annala. Lueskelin tuossa Soundia. Loistavaa Marko, että sinäkin luet Luupäitä! Nii miekii. Tai siis “no mikä ettei!” (humalaisen Simo Salmisen äänellä)

Jess.

Joko olette tarkastaneet YUP:n deeveedeen? Paljon hyvää shittiä!

Rima on nostettu korkealle.

Milloin teidän mielestänne bändin kannattaisi lopettaa? Mikä olisi syy, joka saisi teidät lopettamaan Mokoman? Oho, tulipa kovin vakavia kysymyksiä!

No olipa monipiippuinen kysymys. Ei tähän ole mitään yksiselitteistä vastausta. Jos yleistyksiä haluat, niin 99% bändeistä kannattaisi jättää perustamatta.

Marko vois tulla meille joulupukiksi Jouluaatoksi. Me kyllä maksettais huomattava summa. Ja loput mokomalaiset vois olla tonttuja!

Sinähän voisit tulla ensi kesän loppupuolella meidän mökille rapumertaan syötiksi.

Marko, kuinkas kolahti Jukkapoika & Jenkkarenkka Tren Klubilla? Jouduimme poistumaan paikalta kesken keikan, mutta alkukeikka vaikutti mainiolta. Pikkuveljeni oli ikionnellinen nimmarista, jonka sinulta pyysin ja se kyllä vähän harmitteli, ettei tullut lähteneeksi meidän mukaan Tampereelle. Mokoman dvd:n esikatseluun Jyväskylään olisi tarkoitus tulla, jos aikataulu ja rahatilanne antaa periksi. Hauskaa joulun odotusta nyt kuitenkin koko bändille! *<:)

Marko vastaa: Enhän minä siitä Jenkkarekasta tajunnu paskaakaan. Rytmiryhmänsä teki kyllä vaikutuksen, mutta kaikki muu jätti jotenkin valjun fiiliksen. Tulkaa ihmeessä Jyväskylään koko kööri, niin ei tartte Tuomon kanssa tyhjänpanttina seisoskella. Hieno tonttuhymiö muuten :-)=

Mikä on MAJ KARMAN paras biisi Sodankylä -levyltä Tuomo?

Tuomo vastaa: Paras ja paras. Pohjola ja nimibiisi ovat sieltä tenhoavimmasta päästä.

Tässä eräänä päivänä pohdiskelin, että kylläpä Mokoman levyillä on hurjan hyvät nimet. Jokaisella. Nih.

Kiitos!

-Onko Jumalalla esikuvaa? -On. Marko Annala partoineen! No olipa witsikäs

Maailma tarvitsee esikuvia.

Moikka Mokoma! Te ootte kyllä paras bändi ja teidän musa on niin saakelin hyvää!!! ootteko tulossa Vaasaan? koska?

Tulemme Vaasaan sitten kun ehdimme. Keikkailu-asiaa käsiteltiin 23.11. sivustomme Ajankohta-osiossa.

No mikäs on Markon lempibändi?

Marko vastaa: Teinix-kysymys. Ei aikuisella miehellä mitään lemppareita ole. Ota Heavy Metal Ensyklopedia, avaa kirja sattumanvaraisesta kohdasta, sulje silmäsi ja tökkää sormella johonkin kohtaan aukeamaa; siinä on lempibändini!

Marko! TUnnusta jo, ootko kristitty. T. Sepi

Marko vastaa: Hyvä Sepi, tuo tunnustuksellisuus on enemmän kuin ärsyttävää sillä koskaan ei voi tietää mitä huominen tuo tullessaan. 77 Kivaa Kysymystä ja Vekkulia Vastausta -korttipeliä mukaillakseni: “Ah, tämä tuli niin äkkiä, mutta jos olisimme kahden kesken, vastaisin kyllä”.

Miksei teillä ole fakkia, eli ukk:ta eli sellaista osiota jossa olisi vastaukset kysymyksiin joita on kysytty nyt vaikkapa 5 kertaa? Ja jatkokysymyksinä: Mitä tarkoittaa “Vade retro”? Mistä saa basso/rumpu/nokkahuilutabuja? Onko paitoja myynnissä ja missä? Mikä on elämän tarkoitus? Miksi Markolla on parta? Eikö Marko juo alkoholia, miksei, kuinka kauan juomatta? En nyt keksinyt enempää tähän hätään.

Pitäisikö listaasi vielä lisätä kysymys “Miksei teillä ole fakkia, eli ukk:ta eli sellaista osiota jossa olisi vastaukset kysymyksiin joita on kysytty nyt vaikkapa 5 kertaa?” Ei vaan, onhan tuosta ollut puhetta. Ei ole vaan ehtinyt. On katsos pitänyt tehdä levy, soittaa 50 keikkaa, tehdä DVD, tehdä Stam1nan levy jne. seli seli.