“se on esinahkaa, luuton joka nolottaa” …vai mites ne väsyneen atlaksen sanat nyt menikään…

“Aargh, minuun osui, mutta voin silti ratsastaa.” – Tex Willer

Miksi teidän DVD on vain Dolby Digital 2.0 Stereo Soundina? Miksei DTS tai edes Dolby Digital 5.1? Onko sen teko vaikeampaa tai kalliimpaa?

Sekä että. 5.1.:stä suunniteltiin, mutta totesimme että heviä kuunnellaan “in-your-face” -tyyppisesti stereona ja v*tun lujaa. Niistä keikkapaikan takaseinästä kimpoavista virvelin kaiuista ei ole täsmämetallissa kuin haittaa. Lisäksi 5.1 ääniraita vie ainaskin miljoona kertaa enemmän tilaa dvd-levyltä, ja sitten pitäisi pakata kuvaa tiukemmin ja se alkaa näyttämään paskalta, ja seliseli..

Tässäpä pari “mitä mieltä” kysymystä. 1. Mitä mieltä olette Throne of Chaosin smoke on the water coverista? (siinon hyvä humppakomppi) 2. Mitä mieltä olette Darkanesta? (niilläkin on hyviä humppakomppeja)

Vaikea sanoa, sen sijaan Joni Mitchellin Blue on kyllä hieno levy.

voisiko tuohon om’pu:n sijaintia koskevaan kysymykseen saada tyhjentävämmän vastauksen? kalliossa on kuitenkin aikas monta baaria.

Kokeile sitä Googlea joskus (ei maksettu mainos). Se tietää kaiken. Tässä osoite kuitenkin: Siltasaarenkatu 15, 00530 Helsinki. Loput saat selvittää itse.

Siis mitä toi Om’pun juttu nyt käytännössä tarkoittaa? Millä tavalla sitä dvd:tä esitellään? Joku screen-systeemi vai? Ja onko sitä myös myynnissä siellä? Asun ko. mestan välittömässä läheisyydessä ja ajattelin tulla ihmettelemään.

Sinullahan oli hyviä ideoita. Tule paikan päälle niin homma selviää.

toimiiko täiparta annalalle killswitch engage? t.raivo

Marko vastaa: Toimii kouluarvosanalla 8.

=) vai että on se Tuomo tuottana tuon teeveeteen. Ei varmaan tarvii syödä enää pelkkää kaurapuuroa, vaikka se kyllä hyvää onkin.

Miten nuo nyt toisiinsa liittyy? Kirjoittajan käsityksiä mediatuotantoprosessin roolituksesta voisi oikaista sen verran, että tuottaja on tavallinen duunari, ja siis eri asia kun maksaja.

Millonkas Kouvolan vuoro, jälleen?

Kouvola tulee saamaan ansionsa mukaan.

Vade mecum, Mokoma!

Yeah.

Mitä mieltä olette yhtyeestä nimeltä pain confessor? Kehuttu ainakin tämän hetken kovimmaksi metalli tulokkaaksi!?

Pain Professor hallitsee galaksia ja.

Oiskohan mitenkään mahollista saaha nuista tekstiileistä kuvia? Joskushan ne tais olla mutta mysteerisesti ovat kadonneet jonnekki. Ei millään kehtais ostaa sikaa säkissä… varsinkaan näin joulun alla.

Jonkunlainen rättispesiaali tulee saitille pikapuoliin. Kassellaan.

katsos kun minä yritin ensin googlettaa “suomi-latina-suomi”-hakusanalla ja ei onnistunut. sitten laitoin tänne viestin ja vasta sitten googletin sanoilla “vade retro”. tyhmä minä.. mutta sanojen merkitys löytyi! parempi myöhään kuin ei milloinkaan! (tätä viestiä ei tarvitse julkaista).

Google halitsee galaksia.

Jäikö niitä rannenauhoja kaamoksesta?

Jäihän niitä. Nettikauppakumppanimme saavat ne listoilleen koht’sillään.

No niin. Varsinainen pelinavaus tapahtui siis teidän 3-levyllä (LOISTAVA levy Btw) ja TMRH oli sille selkeä, yksiselitteinen jatko-osa. Nyt on siis todistettu, että te teette ihan vitun hyvää rässiä. Mutta olen sen verran perehtynyt miehistön kommentteihin ym. että oletan, että vielä on paljon on vielä annettavaa. Siispä kehotan: Teillä on nyt uskollinen ja suht laaja kuulijakunta, joten pistäkää peliin kaikki seuraavaa levyä tehdessä! En halua mollata aiempia levyjä (Kurimus&TMRH: 2 parasta kotimaista levyä 2000-luvulla), mutta se jokin puuttuu. Uskon että se jokin voisi olla sellainenkin asia, kuin death- ja grind-linjan puuttuminen lähes tyystin. Kuunnelkaa seuraavaa levyä tehdessä vitusti Obituarya, Carcassia, Napalm Deathia yms. niin voin sanoa, että loputulos on jumalainen…

Hih hih *hieroo karvaisia sorkkiaan yhteen veitikkamaisesti hymyillen*

Tehkää seuraavasta levystä sellanen henkisesti dildon mallinen levy. Siis: rässiä, äijäily rokkia, köörihuutoa ja tukanheilutuskohtia niin paljon että lentää laatta.

Dildon mallinen levy? Eikös tuo ole jotenkin nykyisen CD-standardin vastainen? Mietityttää lisäksi että millainen se dildon mallisia levyjä toistava soitin sitten on? Hmm, kiinnostavaa..